הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זריקת PRP

• פותח/ת השרשור Chiron
  • פורסם בתאריך

Chiron

משתמש קבוע
1,328
658
נק' מוניטין:
897
1,328
658
היי,

הייתי אצל האורטופד לבדיקת מעקב עקב דלקת בגיד ארבע ראשי שלא עוברת מזה 10 חודשים. לא עשיתי עדיין פיזיותרפיה בגלל הקורונה אבל הצלחתי לקבוע תור לסוף החודש. הוא הציע לשקול זריקת PRP למקרה שהפיזיותרפיה לא תעזור. רציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון עם זה? מה ההשלכות לטווח הרחוק, האם ישנם היבטים שליליים, פגיעה בחוזק הטבעי של רקמות החיבור? פגיעה בגיד? אני לא מאמין גדול ברפואה מערבית והרעיון הזה של הזריקה לא בקלות. אני כן רוצה פונקציונליות מלאה בברך, זה לא עניין של סקווט או אימונים.

תודה

נערך לאחרונה:
למה לחשוב על חלופות פחות טובות לפני שאתה ניגש לפיזיותרפיסט בתחום הספורט?
זריקת prp בעלת עדויות מחקריות לא עקביות לתועלת מסוימת אם בכלל. מה שבטוח, זה עולה כמה אלפים.
הקורונה לא צריכה להגביל את הטיפול שאתה צריך לבצע. אם הלכת לאורטופד, אתה יכול ללכת לפיזיותרפיסט

• פותח/ת השרשור
למה לחשוב על חלופות פחות טובות לפני שאתה ניגש לפיזיותרפיסט בתחום הספורט?
זריקת prp בעלת עדויות מחקריות לא עקביות לתועלת מסוימת אם בכלל. מה שבטוח, זה עולה כמה אלפים.
הקורונה לא צריכה להגביל את הטיפול שאתה צריך לבצע. אם הלכת לאורטופד, אתה יכול ללכת לפיזיותרפיסט

תודה כל התגובה.
אני בודק את כל האופציות, האורטופד הציע את הזריקה בנוסף לפיזיותרפיה, לא במקום. עקב הקורונה מכוני הפיזיותרפיה של קופת חולים היו סגורים. אחרי שנפתחו שוב צריך לחכות מספר חודשים לתור באיזור המגורים, לכן רק עכשיו יש תור. גם פיזיותרפיה יכולה להצטבר לכמה אלפים, זה לא העניין. אני בעד כל מה שעובד ואם יש מספר אופציות אני לא פוסל שום דבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית