הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך אפשר לבצע בדיקה ללוחיות גדילה

Gymming

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
חשוב מאוד, איפה בארץ אפשר לבצע בדיקת רנטגן כדי לבדוק אם לוחיות הגדילה בגוף עדיין פתוחות? לבקש מהרופא משפחה זאת לא אופציה

תודה רבה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
המטרה לא רלוונטית לשאלה, שואל איך אפשרי לבצע את הבדיקה בארץ

אשמח מאוד מאוד לתשובה מי שיודע

תנסה לפנות למומחה אנדוקרינולוגיה באופן פרטי..
לא בטוח שגם הוא יעזור..

מה תשאל אותו האם תגדל בעוד 5 סנטימטר??

מישהו שבאמת יכול לעזור?
רופא משפחה אפילו בדיקת ויטמין די לא משחרר
אז מה גורם לך לחשוב שישחרר לך בדיקה כזאת? אלה בדיקות שהקופות לא ממהרות לשחרר, בטח שלא לאנשים שאין להם שום בעיה או תסמין שיכול להעיד שיש צורך בכך.
צילום רנטגן בכללי כרוך בקרינה מסרטנת, אני סוחב פציעות בכתף ובצוואר קיבלתי כבר פעמיים הפניה ל-CT ואני הולך לשמוע כמה חוות דעת של כמה רופאים שונים ועושה פיזיותרפיות לפני שאעשה את הבדיקה הזאת כמוצא אחרון כי אני מפחד מהקרינה ואתה חושב שרופא ייתן לך לעשות את זה באהלן אהלן כדי לראות אם נפתחו לך לוחיות הגדילה? שום סיכוי שיש רופא שישתף עם זה פעולה.

• פותח/ת השרשור
אז מה גורם לך לחשוב שישחרר לך בדיקה כזאת? אלה בדיקות שהקופות לא ממהרות לשחרר, בטח שלא לאנשים שאין להם שום בעיה או תסמין שיכול להעיד שיש צורך בכך.

אני יודע את זה היטב, לכן ציינתי מראש שלבקש ממנו זו לא אופציה ושאלתי אם יש כל אפשרות אחרת שניתן לעשות את זה דרכה. בחו״ל זה נעשה בקלות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית