הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב בפעם השנייה

בן מוס

משתמש מתחיל
7
3
נק' מוניטין:
21
7
3
שלום לכולם.
אני מתאמן בחדר כושר כבר מעל ל-4 שנים.
לפני כשנה החלטתי שאני מעוניין ללכת לתזונאי קליני כדי לעשות חיטוב וכך עשיתי.
שתיים מהתמונות שאני אצרף הם לפני ואחרי החיטוב. בסיום החיטוב לא הצלחתי להגיע לריבועים בולטים וקצת התבאסתי.
השנה עקבתי בקפדנות אחרי תזונה ואימונים כדי לעלות במסה מתוך אמונה שלאחר חיטוב נוסף הם יבלטו יותר.
עם זאת הגעתי בערך (או אולי בדיוק) לאותה התוצאה כמו לפני שנה ושוב קצת התבאסתי.(מצרף תמונה עדכנית)
יש לי 2 שאלות עבורכם:
1. מה דעתכם? להמשיך בחיטוב או להפסיק אותו ולחזור למסה-שידוע לי שאני חייב לשפר אותה.
2. התחלתי לשקול שימוש בסטרואידים אנאבולים כדי להגיע לתוצאה. (אני אדם בוגר וכבר קראתי את תופעות הלוואי וכו')
האם הם יכולים לעזור לי להגיע למטרה שלי?
אנא התמקדו בשאלה הזו האם הם יכולים לעזור ולא באם לקחת או לא(ייתכן מאד שלא אשתמש אבל אני מעוניין לדעת).

תודה מראש לכל העונים ולאלה שבכלל קראו עד כאן 😃

קבצים מצורפים

• Screenshot_20200716-102912_Gallery.jpg
    Screenshot_20200716-102912_Gallery.jpg
    KB 92.3 · צפיות: 302
  • Screenshot_20200716-102857_Gallery.jpg
    Screenshot_20200716-102857_Gallery.jpg
    KB 108.2 · צפיות: 308
  • Screenshot_20200716-102832_Gallery.jpg
    Screenshot_20200716-102832_Gallery.jpg
    KB 131 · צפיות: 247
הבעיה שלך היא פשוט שאין עלייך מספיק מסת שריר.

כרגע אם תעשה חיטוב אתה תקבל צורה של מלבן, מה שאתה מחפש זה V שייפ.

ברגע שהגוף יקבל את הצורה הזו (מהגב / כתפיים) תוכל לעשות חיטוב וזה יראה הרבה יותר טוב.

והסיבה שלא ראית קוביות היא כי החיטוב לא הביא אותך לתוצאות הרצויות, משמע תזונה לקויה / תיכנון לקוי.

עם תזונה לקויה לא הייתי ממליץ לך להתקרב לחומרים כלשהם, מה גם שנראה שאתה אפילו לא ב60% מהפוטנציאל הטבעי שלך.

קח את החיטוב הפעם עד הסוף מה שקורה פה בעצם שאתה מתייאש מהר מידי בחיטוב אתה עומד בערך על 14-13% אחוז שומן ורק ב10% שומן אתה תהיה עם מראה "חטוב", לדעתי תמשוך את החיטוב עוד חודש וחצי חודשיים אתה תראה שונה להחלוטין!!

• פותח/ת השרשור
הבעיה שלך היא פשוט שאין עלייך מספיק מסת שריר.

כרגע אם תעשה חיטוב אתה תקבל צורה של מלבן, מה שאתה מחפש זה V שייפ.

ברגע שהגוף יקבל את הצורה הזו (מהגב / כתפיים) תוכל לעשות חיטוב וזה יראה הרבה יותר טוב.

והסיבה שלא ראית קוביות היא כי החיטוב לא הביא אותך לתוצאות הרצויות, משמע תזונה לקויה / תיכנון לקוי.

עם תזונה לקויה לא הייתי ממליץ לך להתקרב לחומרים כלשהם, מה גם שנראה שאתה אפילו לא ב60% מהפוטנציאל הטבעי שלך.

קודם כל תודה על המענה.
התכוונת למלבן באזור הבטן?
לגבי התזונה- לקחתי את אותו התפריט שקיבלתי מהתזונאי בשנה שעברה ודאגתי להגיע לגרעון קלורי(400-500 קלוריות) שבו אני מכניס 2 גרם לקילוגרם גוף
שומנים כ30 אחוז מהתזונה וכל השאר פחמימות. איפה אתה יכול להצביע על תכנון לקוי או תזונה לקויה? אני שואל כדי שאדע לתקן.

ושאלה אחרונה.- אמרת שלא נראה שאני נראה ב60 אחוז מהפונציאל הטבעי. הכוונה היא שלא עליתי מספיק מסת שריר כדי להגיע לתוצאה המקסילית?

שוב תודה על המענה
קח את החיטוב הפעם עד הסוף מה שקורה פה בעצם שאתה מתייאש מהר מידי בחיטוב אתה עומד בערך על 14-13% אחוז שומן ורק ב10% שומן אתה תהיה עם מראה "חטוב", לדעתי תמשוך את החיטוב עוד חודש וחצי חודשיים אתה תראה שונה להחלוטין!!

תודה על התגובה

קודם כל תודה על המענה.
התכוונת למלבן באזור הבטן?
לגבי התזונה- לקחתי את אותו התפריט שקיבלתי מהתזונאי בשנה שעברה ודאגתי להגיע לגרעון קלורי(400-500 קלוריות) שבו אני מכניס 2 גרם לקילוגרם גוף
שומנים כ30 אחוז מהתזונה וכל השאר פחמימות. איפה אתה יכול להצביע על תכנון לקוי או תזונה לקויה? אני שואל כדי שאדע לתקן.

ושאלה אחרונה.- אמרת שלא נראה שאני נראה ב60 אחוז מהפונציאל הטבעי. הכוונה היא שלא עליתי מספיק מסת שריר כדי להגיע לתוצאה המקסילית?

שוב תודה על המענה

תודה על התגובה

קודם כל אין לך מה להמשיך עם החיטוב אלא אם כן אתה רוצה להיראות שחיף.

הכוונה למלבן מאזור המותניים עד אזור הצוואר.
את הV שייפ תשיג עם עבודה על הLATS והכתף האמצעית ותזונה מתאימה.

הגירעון שלך בסדר, החלבון פי 2 ממ.ג, שומן פי 0.8 ממ.ג וכל השאר פחמימה.

ובקשר לשאלה האחרונה, הכוונה שבתור טבעי אתה יכול להיראות פי 2 יותר מרשים אז אין שום סיבה לפנות לחומרים.

עשית שיפור יפה
הבעיה (כמו שציין אור )זה שאין עלייך מספיק שריר

ובעניין הזה:
2. התחלתי לשקול שימוש בסטרואידים אנאבולים כדי להגיע לתוצאה. (אני אדם בוגר וכבר קראתי את תופעות הלוואי וכו')
האם הם יכולים לעזור לי להגיע למטרה שלי?
נראה שאתה מבין את הדברים ויודע מה אתה עושה

אנא התמקדו בשאלה הזו האם הם יכולים לעזור
ברור שיכול לעזור,אבל לא במחיר שזה דורש
יש לך עוד דרך לעשות בטבעי

נ.ב.
אהבתי את המצעים (יש לי גם כאלו)

אני עשיתי סייקל של חומרים ועזר מן הסתם אבל לא הייתי ממליץ על זה לך עדיף טבעי אחי אתה יכול לעלות עוד שריר טבעי חבל להרוס את הגוף עם זריקות
...אני עליתי על חומרים כי מתכנן להתחרות בעתיד הרחוק אז לקחתי על עצמי את הסיכון...בהצלחה!

אני עשיתי סייקל של חומרים ועזר מן הסתם אבל לא הייתי ממליץ על זה לך עדיף טבעי אחי אתה יכול לעלות עוד שריר טבעי חבל להרוס את הגוף עם זריקות
...אני עליתי על חומרים כי מתכנן להתחרות בעתיד הרחוק אז לקחתי על עצמי את הסיכון...בהצלחה!
איזה חומרים כלל הסייקל וכמה עלית במשקל?

0 קשר
ככול שאתה לוקח חומרים יותר מודם אתה יכול להגיע פחות רחוק איתם
נראה שאתה מבין את הדברים ויודע מה אתה עושה
לפי התוצאה דווקא לא נראה
שיכתוב את התוכנית אימון שלו ומשקלים

לדעתי טעות בשבילך להתחיל עם חומרים
מי שלוקח חומרים צריך לעבוד הרבה יותר קשה מברגיל בשביל שהם יהיו יעילים זה לא קסם ואם עכשיו משהו לקוי בתכנית שלך או באימונים אז שום חומרים לא יעזרו לך

תכלס אמרו לך הכל.
כדי לראות קוביות בבטן תצטרך להגיע ל10% שומן בערך.
כרגע אתה 13-14%, אתה קרוב למטרה שלך, אבל עוד לא הגעת.

בכדי להגיע למטרה שלך, מתלווה לזה גרעון קלורי רציני שקשה להישאר איתו לאורך זמן, להיות ב10% שומן זה דבר לא פשוט, אתה תתמודד עם רעב וקושי מנטלי, אבל אין ספק שיש כאלה שמצליחים להגיע לשם ולהחזיק בזה.

במקרה שלך אין לך הרבה מסת שריר, שאומר שאם תגיע ל10% שומן תראה הרבה פחות טוב למרות הקוביות. אתה תהיה שלד.

לכן המליצו לפי, ואמליץ גם שתעשה מסה כמו שצריך, תעלה מסת שריר, כדי שתוכל להגיע בהמשך ל10% שומן ותראה טוב יותר.

בעניין הסטרואידים והחומרים, זה מסוכן ומאוד לא מומלץ, עלול להכיל המון תופעות לואי מסוכנות ולא נעימות, וזה גם מאוד יקר וכנראה שתאבד הרבה ממה שזה יתן לך אם תרצה לרדת מהם בהמשך.
סביר להניח שזה יתן לך את התוצאות שאתה מחפש. אבל זה בהחלט רק יספק תוצאות במידה והידע שלך בתזונה ואימונים מספיקים. לדעתי תוך שנה אתה יכול להוסיף 10 ק"ג מסת שריר ולהתחטב שיראו קוביות וגוף מדהים גם בלי חומרים.

תזונה ותוספים - הדרך לקוביות בבטן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית