הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סוף חיטוב - מעבר לנייטרלי, הערכת א"ש וחוות דעתכם

• פותח/ת השרשור Benj
  • פורסם בתאריך

Benj

משתמש מתחיל
282
83
נק' מוניטין:
237
282
83
היי חברים , עבר חודש וקצת מאז שהעלאתי עדכון מהחיטוב שלי. היום הגעתי למשקל שהצבתי לעצמי כמטרה ועברתי לנייטרלי.
המטרה שהצבתי לעצמי היא או 53.5kg או 15.8 הקרוב מביניהם. אני חוזר ללימודים ב-15 אז אני חושב שזה טוב לסיים כרגע כדי לתת לעצמי טיפה מנוחה מנטאלית וגם לראות איך אני מתאזן מבחינת תזונה ואימונים...

בכל מקרה את החיטוב התחלתי איפשהו בסביבות פברואר...
אני מתאמן שנים במסגרת פאוורליפטינג, תמיד נפח נמוך עצימות גבוהה אבל בשנים האחרונות למרות שהתאמנתי באופן סדיר לא הייתי הכי ממוקד באימונים או דחפתי את עצמי ממש, בעיקר מבחינת תזונה... תמיד הגעתי לאיזור ה-2000 קלוריות ורק דאגתי שהחלבון יהיה מספק.
9

תחילת חיטוב: 164ס"מ , 64ק"ג
סוף חיטוב: 164ס"מ 53.5ק"ג
בערך 6 חודשים של עבודה...
רוב החיטוב הייתי על 1200 קלוריות , בערך 120-130 גרם חלבון ובגג 40 גרם פחמימה... 12-13k צעדים כל יום זה האירובי שלי. בתחילת החיטוב הייתי עושה צ'יט די פעם בשבוע , אחר כך פעם בשבועיים ובתקופה האחרונה פעם בחודש. בימים האלה אכלתי מה שבא לי בלי הגבלה לרמה דוחה חחח לא הכי בריא ואולי עיכב אותי קצת אבל שחרר לי את הנפש.

משקלים ירדו אבל לא לגמרי בגלל החיטוב אלא בגלל שהייתי בחול חודש בלי גישה לחדכ אלא רק אימוני משקל גוף ואחרי זה לא הצלחתי להחזיר אותם לגמרי לאיפה שהיו קודם... אבל זה לא ממש מדאיג אותי , המון פעמים בשנים האחרונות לקחתי הפסקות מהאימונים ואני תמיד חוזר לשיא די בקלות תוך חודש חודשיים...
לפני החיטוב היה לי סקוואט 140x5 , הדדליפט היה160x5
כרגע אני לא יודע כמה אני מסקוויט לחמישייה אבל היום עשיתי 115.5kg x 9 והדדליפט שלי 135.5x5 אבל כל התקופה דדלפתי אחרי 3 סטים של סקוואט אז ייתכן שהוא הרבה יותר אם אני פרש...

אני יודע שזה לא הכי סביר אבל אני מרגיש שבגלל שלמרות ששנים התאמנתי תמיד התאמנתי בנפח נמוך (חמיושיות - שלישיות) ובלי יותר מידי עבודה מבודדת המעבר לעבודה בנפח גבוהה ויותר בגישה של בודיבילדינג אולי אפילו אפשרה לי לבנות קצת שריר בתהליך... או שאולי פשוט הירידה בא"ש מתעתעת, לא יודע...
בכל מקרה זה היה מסע מעניין , למדתי הרבה, בעיקר למדתי לדחוף את עצמי לעבוד באמת קשה בחדכ והוכחתי לעצמי כמה משמעת עצמית יש לי מבחינת תזונה... אני עכשיו נכנס לנייטרלי לתקופה קצרה להתאזן קצת , אולי בערך שבועיים של נייטרלי ואז אעבור למסה איטית ונקייה עם פלוס קלורי של 150-200... בשיאפה לעלות 1% במשקל גוף כל חודש (בהנחה שהנוזלים שעכשיו יצטברו לי יביאו אותי לאיזור ה-54.5 אני מניח שזה אומר עליה של חצי קילו בחודש). הפעם עם מיינסט ומטרות של בודיבילדינג ו-size. כנראה שגם אצטרך אולי לעבור מ-6 פעמים בשבוע בחדכ (PPLPPL) ל-4-5 פעמים בגלל שהלימודים עמוסים...

בכל מקרה, אשמח לשמוע את חוות דעתכם , הערכת א"ש ומה שבא לכם להוסיף... היום העלאתי קלוריות ל-1650 שזה אמור להיות הנייטרלי שלי בלי אירובי ואני עדיין מתכנן לעשות אירובי כל יום. (12k צעדים)

בכל מקרה, הינה תמונות מלפני החיטוב וממש בתחילתו, לא הכי טובות כי הן לא צולמו בשביל זה חח זה כל מה שמצאתי:

Screenshot_20250805_152022_Gallery.jpg
Screenshot_20250805_151825_Gallery.jpg
Screenshot_20250805_152013_Gallery.jpg

אלה תמונות מהיום (בטן כתפיים ורגליים עם פאמפ):
20250805_114306.jpg
20250805_114257.jpg
20250805_114540.jpg

20250805_114405.jpg
Screenshot_20250805_143631_Gallery.jpg

קבצים מצורפים

• 20250805_114431.jpg
    20250805_114431.jpg
    KB 837.3 · צפיות: 44
  • 20250805_114431.jpg
    20250805_114431.jpg
    KB 837.3 · צפיות: 43
בכל מקרה, אשמח לשמוע את חוות דעתכם , הערכת א"ש ומה שבא לכם להוסיף... היום העלאתי קלוריות ל-1650 שזה אמור להיות הנייטרלי שלי בלי אירובי ואני עדיין מתכנן לעשות אירובי כל יום. (12k צעדים)
נשמע בסדר גמור ועשית עבודה לא פחות ממדהימה.
לא יודע לגבי משך הזמן שאולי קצת ארוך מידי והקלוריות שקצת נשמעות נמוכות
אבל בסוף אתה שוקל מעט וכנראה גם לא גבוה מידי.

בכל מקרה מרשים לכל הדעות, כן הייתי נותן דגש לגב ולידיים בעיקר במסה.
תמשיך לתת בראש.

• פותח/ת השרשור
נשמע בסדר גמור ועשית עבודה לא פחות ממדהימה.
לא יודע לגבי משך הזמן שאולי קצת ארוך מידי והקלוריות שקצת נשמעות נמוכות
אבל בסוף אתה שוקל מעט וכנראה גם לא גבוה מידי.

בכל מקרה מרשים לכל הדעות, כן הייתי נותן דגש לגב ולידיים בעיקר במסה.
תמשיך לתת בראש.
תודה על התגובה והפרגון!
האמת שהידים והגב זה בידיוק מה שאני גם רוצה לתת עליו דגש בנוסף לכתפיים אולי 🙂 מחכה לראות לאן הדרך החדשה הזאת תוביל אותי! אני עכשיו מתחיל את היום השלישי שלי במאזן נייטרלי (או לפחות מה שאני משער שהנייטרלי של יכרגע - 1680קלוריות) , עליתי בינתיים קילו על המשקל אבל כמובן שזה לא מדאיג אותי והיה צפוי , אני מקווה שבסוף אתאזן על המשקל הזה כי זה היה התכנון אבל גם אם טיפה יותר אני בסדר עם זה (54.5 הבוקר)

מה שמצחיק זה שציפיתי שכשאעלה את הכמות פחמימה שאני אוכל ארגיש חזק יותר ואנרגטי יותר אבל אתמול זה גרם לי להיות כל כך עייף ולרצות לישון כל היום חח אבל אני מניח שאחרי חצי שנה הגוף שלי צריך להתרגל לשינוי הזה , גם מבחינת האנרגיה שהוא מוציא על לעכל את האוכל וגם מבחינת ההשפעה של הפחמימה על הסוכר שלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית