הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרו לי. אני בלופ אינסופי וחייבת לאסוף את עצמי בידיים

גל 22

משתמש מתחיל
28
3
נק' מוניטין:
2
28
3
טוב ככה
ככדור שלג שמתגלגל לו ורק מתווסף לו עוד ועוד ונהיה כבד יותר וגרוע
עשיתי שינוי קיצוני באורח חיים, יוצא לי שאני בקושי אוכלת קלוריות אם בכלל, ואז 3 4 פעמים בשבוע מפרקת בולמוסים של החיים. זו שיטה ממש גרועה ולצערי נתקעתי בלופ שלה. בינתיים אני רק משמינה מזה, עייפה, נוזלית, עצבנית, חסרת מצב רוח, עושה פעילות גופנית אינטנסיבית (ריצת עשר קמ ולמחרת 5 ולמחרת שוב 6 זה לא נראה לי סבבה) ובקושי אוכלת משהו אולי סלט, עגבניה כרוב ברוקולי ליום, ל4 בבוקר קמה מהמיטה בלי יותר מדי מודעות ופשוט מבלמסת כל מה שזז. מתמשך לכל היום.
בקיצור, כבר מספיק שעליתי 4 5 קילו מזה, אני רוצה לחזור לעצמי אבל לא יודעת איך. חשבתי על רוורס דיאט אבל להתחיל מכמות קלוריות יחסית נמוכה - 1000 קלוריות רק כדי להתחיל ומשם לעלות לגירעון סביר ולחזור לעצמי. אבל אני מפחדת שלא רק ששמנתי, בגלל שהגוף שלי רגיל לאכול כלום כל היום ובשישי שבת לפרק את כל המקרר, אני מפחדת שגם אם אחזור לתהליך אשמין עוד יותר וזה ייראה רע. אני כבר לא מחוטבת, בגלל האימוני ריצה ירדה לי מסת שריר מכובדת ועלה לי המון שומן. אני רוצה לדעת אם בוןדאות אלף קלוריןת כל יום לא יתחילו להשמין אותי עכשיו, וכאילו שזה מה שחסר לי. אני רוצה לחזור לתהליך נורמלי כי אני רק גורמת לנזק פיזי ומנטלי עוד יותר. אני רוצה לדעת שאם אני אהיה ב"גירעון קלורי" שנחשב לכך (1200 קל) ולהתחיל מ1000 לא יעלה אוצי במשקל? כי 4 ימים בשבוע אני לא אוכלת כלום בכלל. מה לעשות? כי זה נשמע רע מתמיד פשוט "לחזור לאכול" כששמנתי ככה מהבולמוסים. תוך כמה זמן אראה ירידה אם בכלל?

היי גל,אני חושבת שגם דיברנו לא פעם בפלטפורמות שונות. גם אני סבלתי פעם מאכילה מועטה,פחד שאשמין. פחד שאם אעלה מעל 1000 הגוף יכנס למגננה ויאגור שומן, חארטה. הבנתי שאני לא מתכוונת להישאר ככה כל החיים וכיוונתי נפשית לעלייה במשקל. בין הדברים הכי קשים שעשיתי בחיי ומודה על כל רגע. לא רוצה לצבוט לך בלב. אבל הייתי על ניטרלי של 2400 ונהניתי מכל רגע.
תקשיבי. לא משנה מה נגיד. כמה נשכנע. התהליך צריך לבוא ממך. קחי את עצמך בידיים. את שווה גם עם 4 קילו יותר. אני מבטיחה לך.
בואי אראה לך תמונה שלי.
שוקלת 40 קילו לעומת 54 שאני היום.
כן,14 קילו ששווים כל קלוריה.
83259BF5-4C93-4397-BB52-B255A47112A4.jpeg
להגיד לך שהיו לי תקופות הרבה יותר חטובות? כן,ברור. ואני לא האקסטרה סמול שתמיד ייחלתי לעצמי להיות,אני שמחה בחלקי.אני קמה חזקה,בלי עייפות בלי חולשה בלי מרמור. אוכלת קצת יותר מקרקר ודיאט מים. אני מחטבת אם מרגישה קצת לא בנוח אבל לא באטרף ומסע לרעב קיצוני כמו שהתנהלתי בעבר. תקחי את עצמך בידיים. זהו.

אז אצטרך להגביל במעט את הקלוריות בשבת
אוי זה העקב אכילס שלי. לא יעזור בית דין אני אוכל חמין וקיגל! ואחרי זה עושה שעתיים הליכה כדי לעכל
אתה רץ על 3000 ? מעניין, המשקל שלך מכובד ועם הפעילות הפיזית הייתי מצפה לפחות 3500

אוי זה העקב אכילס שלי. לא יעזור בית דין אני אוכל חמין וקיגל! ואחרי זה עושה שעתיים הליכה כדי לעכל
אתה רץ על 3000 ? מעניין, המשקל שלך מכובד ועם הפעילות הפיזית הייתי מצפה לפחות 3500

אני חושב שהוא מאלו שפשוט סופרים נכון ✌️

האמת שזה רק הלחם מחמצת שאני מכין והחומוס הביתי שלי, זה ממש מצטבר להמון קלוריות.
והכנתי השבת גם סושי, אז בכלל עפתי.
אני חושב שהוא מאלו שפשוט סופרים נכון ✌️
אני חדש בספירת קלוריות, אולי אני סופר נכון אולי לא, זה לא משנה, כי לפי מה שספרתי אני בסך הכל מוריד 200 קלוריות ביום. כל מה שמשנה שאני אוכל מעט פחות מהשבוע שלפני.
האמת שבסוף השבוע שקלתי 86.7 ובתחילת השבוע 88, ככה שמאוד מסתבר שזה גרעון קלורי, אבל חשבתי שאולי זה בגלל כל האירובי, כי סגרתי את הסטודיו שלי והעברתי את המשקולות לבית, ותכלס זה גם קצת כאב ראש כל הסיפור.

בכל זאת לא הייתי רעב שבוע שעבר, היום אני קצת רעב, אני רגיל לאכול מתי ואיך שבא לי, ההגבלה יוצרת תיאבון, אבל אני רגיל לזה, לא מזמן היה צום 17 בתמוז, ועוד מעט 9 באב, אני לא מתרגש מקצת רעב.
לפני שנתיים עשיתי צום שבוע ששתיתי רק מיצי ירקות, זה חתיכת רעב.

האמת שזה רק הלחם מחמצת שאני מכין והחומוס הביתי שלי, זה ממש מצטבר להמון קלוריות.
והכנתי השבת גם סושי, אז בכלל עפתי
אז מתי אני מתארח לשאבס?(תכונה של מנעולן,להזמין את עצמי לאחרים)

אז מתי אני מתארח לשאבס?(תכונה של מנעולן,להזמין את עצמי לאחרים)
"עד יעבור זעם".
אחרי הקורונה יהיה לי יותר מקום אירוח, כרגע יש רשימה ארוכה של בני משפחה שמחכים לתור שלהם. נשמור לך מקום.

• פותח/ת השרשור
הגעתע למצב שגם אם עליתי השלמתי עם זה. אני פשוט לא רוצה לדפוק לי את המטבוליזם; והחלטתי שמספיק לעלות עוד במשקל. הייתי מאוד רזה בתמונה הזו אבל העלתי עוד 3 4 קילו, אבל עליתי עוד 4 קיחו נוספים בתמונה הנוכחית שאותם אני רוצה להוריד. ברגליים ובמותניים זה מאוד מפריע לי. בגלל זה אני רוצה לדעת אם סידור התזונה שלי וגירעון קלורי נורמלי יעזרו למטרה או שלא

קבצים מצורפים

• 20200719_230521.jpg
    20200719_230521.jpg
    KB 48.9 · צפיות: 118
  • 20200719_230338.jpg
    20200719_230338.jpg
    KB 80.4 · צפיות: 92
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית