הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מוצר חדש מועשר בחלבון- רביולי פרו

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך

Devil

משתמש קבוע
1,490
454
נק' מוניטין:
575
1,490
454
וואלה תענוג אני ממש אוהב את המוצרים שמועשרים בחלבון ושמח שהתחום מתפתח בארץ

%D7%A9%D7%98%D7%A8%D7%90%D7%95%D7%A1-%D7%A8%D7%91%D7%99%D7%95%D7%9C%D7%99-%D7%A4%D7%A8%D7%95.jpg

חבל רק שזה במנת ילדים אבל 2 שקיות יעשו את העבודה

מחיר? בדרך כלל המוצרים האלה פשוט מאוד לא משתלמים כלכלית וחבל. האם זה נחמד? בהחלט. אבל אם אני יכול לקחת אבקת חלבון ותצא לי אותה כמות החלבון בחצי מחיר ופחות, אין סיכוי שבאופן קבוע אני אצרוך את זה, אולי מדי פעם לגיוון..

• פותח/ת השרשור
מחיר? בדרך כלל המוצרים האלה פשוט מאוד לא משתלמים כלכלית וחבל. האם זה נחמד? בהחלט. אבל אם אני יכול לקחת אבקת חלבון ותצא לי אותה כמות החלבון בחצי מחיר ופחות, אין סיכוי שבאופן קבוע אני אצרוך את זה, אולי מדי פעם לגיוון..
זה עולה איזה 12 שקל לשקית כלומר נגיד 25 ל2 שקיות שהרביולי הרגיל להכנה מהירה עולה איזה 20 שקל אז זה די משתלם לדעתי

אבקת חלבון זה התעסקות וכל מה שמקל להגיע לערכים הרי זה מבורך. החלב חלבון למשל מאוד משתלם לדעתי. עולה 10 שקל בערך לעומת 7 של חלב רגיל ואתה מקבל עוד 30 גרם חלבון לבקבוק בלי להתאמץ.

אם זה היה רבע מחיר זה עוד היה שווה. פשוט לא משתלם, גם למי שאין בעיות כספיות.
מצד שני, אני דווקא כן רוצה לתמוך כדי ששחקנים נוספים ייכנסו לתחום ואז אולי תהיה ירידה במחיר.

מישהו יודע/מעריך כמה חלבון יש במנה בגודל כזה של רביולי גבינה רגיל, לא פרו? נראה לי לא רחוק מזה עם החלבון בגבינה ובבצק (הפסטה של המעטפת)
החלב חלבון למשל מאוד משתלם לדעתי. עולה 10 שקל בערך לעומת 7 של חלב רגיל ואתה מקבל עוד 30 גרם חלבון לבקבוק בלי להתאמץ.
30 גרם חלבון לבקבוק של כמה? ליטר? כי בחלב רגיל יש 29 גרם חלבון בליטר (2.9 ל 100 מ"ל)

מישהו יודע/מעריך כמה חלבון יש במנה בגודל כזה של רביולי גבינה רגיל, לא פרו? נראה לי לא רחוק מזה עם החלבון בגבינה ובבצק (הפסטה של המעטפת)

30 גרם חלבון לבקבוק של כמה? ליטר? כי בחלב רגיל יש 29 גרם חלבון בליטר (2.9 ל 100 מ"ל)
ברגיל יש 9 או 10 . אבל קצת יותר שומן . הרביולי פרו היחס חלבון לפחמימה לא שווה 42 גרם פחמימה לשקית של 200 גרם .

אז במנה של 200 גרם כמו כאן יש לך 18-20 גרם חלבון, לא הבדל כזה גדול לעומת ה 25 כאן.
יש כאן יותר עניין של שיווק שכותבים על האריזה 25 גרם חלבון זה מושך את העין.
כמו שראיתי פסטרמה פרו עם 25 גרם חלבון באריזה של 125 גרם, גלומר 20 ל 100 גרם. אני אוכל פסטרמה כתף בקר של זוגלובק עם איזה 18 גרם חלבון ל 100 גרם, הבדל קטן אבל הבדל גדול בשיווק, וגם במחיר.

• פותח/ת השרשור

בליטר חלב חלבון יש 60 גרם חלבון

• פותח/ת השרשור
אתה מכיר עוד מוצרים בסגנון?
יש את היוגורטים והמשקאות חלב שמתוספים בחלבון. הם דווקא די מוצלחים אבל אני לא משתמש בהם באופן תדיר, רק פעם ב.. הם די טעימים אבל אני די בטוח שמכילים גם הרבה סוכר

יש את היוגורטים והמשקאות חלב שמתוספים בחלבון. הם דווקא די מוצלחים אבל אני לא משתמש בהם באופן תדיר, רק פעם ב.. הם די טעימים אבל אני די בטוח שמכילים גם הרבה סוכר

אני קונה את היוגורט פרו בטעם טבעי יש 1.5% ויש 0% שומן.ממש קרמי וטעים עם פירות ואגוזים. כמו יוגורט יווני :>
אני כבר לא אוכלת את היוגורטים האחרים חחח אחרי שמתרגלים לפרו האחרים מרגישים כמו מים...

קניתי את הרביולי פרו לפני שבוע בערך. היום אכין לי אותו ל א.צהריים עם עוד גבנץ וכאלה.... מקווה שיהיה מוצלח.
וואלה טעים לאללה. כלומר רגיל לחלוטין חחחחח

IMG_20200723_145006.jpg

עשיתי רוטב רוזה עם פסטו, זיתים ועגבניות מיובשות. הוספתי גם גבנצ ופרמז'ן למעלה.
יצא פגז. אבל זה לא משביע במיוחד.
ועכשיו נשארו לי רק 350 קלוריות עד סוף היום.
אז אני קצת בהיסטריה.
קצת. 😵

• פותח/ת השרשור
אני קונה את היוגורט פרו בטעם טבעי יש 1.5% ויש 0% שומן.ממש קרמי וטעים עם פירות ואגוזים. כמו יוגורט יווני :>
אני כבר לא אוכלת את היוגורטים האחרים חחח אחרי שמתרגלים לפרו האחרים מרגישים כמו מים...

קניתי את הרביולי פרו לפני שבוע בערך. היום אכין לי אותו ל א.צהריים עם עוד גבנץ וכאלה.... מקווה שיהיה מוצלח.
וואלה טעים לאללה. כלומר רגיל לחלוטין חחחחח

צפה בקובץ המצורף 56948

עשיתי רוטב רוזה עם פסטו, זיתים ועגבניות מיובשות. הוספתי גם גבנצ ופרמז'ן למעלה.
יצא פגז. אבל זה לא משביע במיוחד.
ועכשיו נשארו לי רק 350 קלוריות עד סוף היום.
אז אני קצת בהיסטריה.
קצת. 😵
איך את עושה את הרוטב? אני תמיד אוכל רביולי בלי כלום אבל נראה שזה יכול להוסיף הרבה

איך את עושה את הרוטב? אני תמיד אוכל רביולי בלי כלום אבל נראה שזה יכול להוסיף הרבה

אתה

עושה

מההה???

שנייה רגע,

אני תמיד אוכל רביולי בלי כלום

🥷🥷
למה אתה לא אוהב את עצמך?

אוקיי קח את הרטבים הכי פשוטים:
שמנת לבישול 9% / 15%, שים במחבת כמה שאתה רוצה.
לרוטב פטריות: תקנה אבקה של רוטב פטריות ושים כמה שאתה רוצה לפי הטעם. תוסיף גם פטריות משימורים / טריות. אפשר גם לשדרג עם שום כתוש / בזיליקום / מוסקט / פסטו / טפנד / מה שיש במקרר.

לרוטב רוזה: תוסיף לשמנת רוטב פסטה / פיצה קנוי. ואפשר גם להוסיף את כל שאר התוספות שכתבתי למעלה.

לרוטב שמנת בטטה: תגרד חתיכת בטטה בפומפייה (כדי שתתבשל מהר). תוספות כנ"ל.

אם הרוטב סמיך מדיי תוסיף קצת חלב. או מים.
תכין קודם את הרוטב, ואל תבשל את הפסטה יותר מדיי. מיד כשהיא מוכנה תעביר אותה למחבת עם הרוטב.

שים גבנץ / פרמזן ופיניטו לה קומדיה 😃
🍽️🥹

אם אתה ממששש עצלן או ממהר, אז לפחוווותתת תקפיץ את הרביולי עם קצת שמן זית או חמאה, וקצת שום, או משהו כזה....
אל תאכל אותה ככה. זה רביולי, לא פסטה עם קטשופ . אנחנו לא בתקופת הצנע 🤯

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית