עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה עולה איזה 12 שקל לשקית כלומר נגיד 25 ל2 שקיות שהרביולי הרגיל להכנה מהירה עולה איזה 20 שקל אז זה די משתלם לדעתימחיר? בדרך כלל המוצרים האלה פשוט מאוד לא משתלמים כלכלית וחבל. האם זה נחמד? בהחלט. אבל אם אני יכול לקחת אבקת חלבון ותצא לי אותה כמות החלבון בחצי מחיר ופחות, אין סיכוי שבאופן קבוע אני אצרוך את זה, אולי מדי פעם לגיוון..
אם זה היה רבע מחיר זה עוד היה שווה. פשוט לא משתלם, גם למי שאין בעיות כספיות.מחיר? בדרך כלל המוצרים האלה פשוט מאוד לא משתלמים כלכלית וחבל. האם זה נחמד? בהחלט. אבל אם אני יכול לקחת אבקת חלבון ותצא לי אותה כמות החלבון בחצי מחיר ופחות, אין סיכוי שבאופן קבוע אני אצרוך את זה, אולי מדי פעם לגיוון..
30 גרם חלבון לבקבוק של כמה? ליטר? כי בחלב רגיל יש 29 גרם חלבון בליטר (2.9 ל 100 מ"ל)החלב חלבון למשל מאוד משתלם לדעתי. עולה 10 שקל בערך לעומת 7 של חלב רגיל ואתה מקבל עוד 30 גרם חלבון לבקבוק בלי להתאמץ.
ברגיל יש 9 או 10 . אבל קצת יותר שומן . הרביולי פרו היחס חלבון לפחמימה לא שווה 42 גרם פחמימה לשקית של 200 גרם .מישהו יודע/מעריך כמה חלבון יש במנה בגודל כזה של רביולי גבינה רגיל, לא פרו? נראה לי לא רחוק מזה עם החלבון בגבינה ובבצק (הפסטה של המעטפת)
30 גרם חלבון לבקבוק של כמה? ליטר? כי בחלב רגיל יש 29 גרם חלבון בליטר (2.9 ל 100 מ"ל)
לאותו גודל מנה או ל 100 גרם?ברגיל יש 9 או 10
ל 100 גרםלאותו גודל מנה או ל 100 גרם?
אז במנה של 200 גרם כמו כאן יש לך 18-20 גרם חלבון, לא הבדל כזה גדול לעומת ה 25 כאן.ל 100 גרם
בליטר חלב חלבון יש 60 גרם חלבוןמישהו יודע/מעריך כמה חלבון יש במנה בגודל כזה של רביולי גבינה רגיל, לא פרו? נראה לי לא רחוק מזה עם החלבון בגבינה ובבצק (הפסטה של המעטפת)
30 גרם חלבון לבקבוק של כמה? ליטר? כי בחלב רגיל יש 29 גרם חלבון בליטר (2.9 ל 100 מ"ל)
אתה מכיר עוד מוצרים בסגנון?בליטר חלב חלבון יש 60 גרם חלבון
אתה מכיר עוד מוצרים בסגנון?
יש את היוגורטים והמשקאות חלב שמתוספים בחלבון. הם דווקא די מוצלחים אבל אני לא משתמש בהם באופן תדיר, רק פעם ב.. הם די טעימים אבל אני די בטוח שמכילים גם הרבה סוכראתה מכיר עוד מוצרים בסגנון?
יחסית לקוטג' לא יקרים, באזור 5-6 שקלים ליחידהיש גם את היוגורט פרו למיניהם, אתה מתקשה להגיע לסך החלבון היומי? כי אלו הם באמת יחסית יקרים לקוטג׳/גבינה
יש את היוגורטים והמשקאות חלב שמתוספים בחלבון. הם דווקא די מוצלחים אבל אני לא משתמש בהם באופן תדיר, רק פעם ב.. הם די טעימים אבל אני די בטוח שמכילים גם הרבה סוכר
איך את עושה את הרוטב? אני תמיד אוכל רביולי בלי כלום אבל נראה שזה יכול להוסיף הרבהאני קונה את היוגורט פרו בטעם טבעי יש 1.5% ויש 0% שומן.ממש קרמי וטעים עם פירות ואגוזים. כמו יוגורט יווני :>
אני כבר לא אוכלת את היוגורטים האחרים חחח אחרי שמתרגלים לפרו האחרים מרגישים כמו מים...
קניתי את הרביולי פרו לפני שבוע בערך. היום אכין לי אותו ל א.צהריים עם עוד גבנץ וכאלה.... מקווה שיהיה מוצלח.
וואלה טעים לאללה. כלומר רגיל לחלוטין חחחחח
צפה בקובץ המצורף 56948
עשיתי רוטב רוזה עם פסטו, זיתים ועגבניות מיובשות. הוספתי גם גבנצ ופרמז'ן למעלה.
יצא פגז. אבל זה לא משביע במיוחד.
ועכשיו נשארו לי רק 350 קלוריות עד סוף היום.
אז אני קצת בהיסטריה.
קצת. 😵
איך את עושה את הרוטב? אני תמיד אוכל רביולי בלי כלום אבל נראה שזה יכול להוסיף הרבה
אני תמיד אוכל רביולי בלי כלום