הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימוני כוח

l3ilabong

משתמש פעיל
349
0
נק' מוניטין:
0
349
0
טוב תראו יש לי בעיה חמורה וזה כבר מעצבן. כל האנשים עם הכשרה "מקצועית" בסביבה שלי פשוט לא מודעים ולא תומכים בשום אופן באימוני כוח בגילי. הטענה שלהם זה שאני לא כשיר פיזיולוגית בגילי לאימונים עם עומס כזה. ואני פשוט כל הזמן מנסה לשכנע אותם לקרוא את הספר לקרוא מאמרים, אני מנסה להסביר להם בעצמי והם פשוט לא מוכנים,אני מבקש ממכם תעזרו לי להסביר להם למה בגילי זה בסדר לעבוד באימוני כוח (במיוחד SS) ניסיתי כל דרך אפשרית אבל הם שוב חוזרים לשטות הזאת של אתה לא כשיר פיזיולוגית וזה משגע אותי. בבקשה אל תגידו לי להתעלם כי זאת לא הדרך.
אני צריך שתסבירו לי ואולי אני אוכל להסביר להם איך אימוני כוח כמו SS ו5X5 לא פוגעים בגדילה או בכל דבר אחר כמו כשירות עצם וכו'...פתחתי אשכול בעבר אבל לא ממש עזרו לי...יותר המליצו לי להתעלם...וזה לא הפיתרון מבחינתי.

תודה מראש לעוזרים...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
למה אתה לא יכול להתעלם אפשר לדעת?

המאמנים לא יאמינו לך, וגם לא ירו לשמוע כי מבחינתם אתה סתם עוד ילד קטן שלא עשה קורס וראה הרבה פרסומות, זה כמו לשכנע מחבל מתאבד שלא מחכות לו 70 בתולות בשמיים.

• פותח/ת השרשור
למה אתה לא יכול להתעלם אפשר לדעת?

המאמנים לא יאמינו לך, וגם לא ירו לשמוע כי מבחינתם אתה סתם עוד ילד קטן שלא עשה קורס וראה הרבה פרסומות, זה כמו לשכנע מחבל מתאבד שלא מחכות לו 70 בתולות בשמיים.
לשאלה הראשונה-
אני לא יכול להתעלם מכיוון שהם גרמו להורים שלי (או לאמא שלי יותר נכון להאמין להם...בגלל שהיא גם לומדת סוג של חינוך גופני מה שמערב את כל הנושא של בשלות פיזיולוגית וכל הבולשיט הזה).
ככה שגם אם אני רוצה להתעלם אין לי אפשרות והדרך היחידה היא להסביר להם בדרך שהם יבינו או אפילו להביא להם מאמר שמוכיח חד משמעית שאימוני כוח בגילי אינם גורמים נזק ושאין קשר לבשלות פיזיולוגית(שיש קשר ואני פשוט לא מבין אותו).בדקתי בספר 3 פעמים ולא מצאתי כלום שמדבר ישירות על עבודה בSS בגילי.

הצעתי להראות להם את הסרטון של הילד בן ה14 שהביא אותה בסקוואט של 125 קילו אבל הם טענו ש"הנזק לא יראה עכשיו אלא בעתיד"-.-

טוב תראו יש לי בעיה חמורה וזה כבר מעצבן...כל האנשים אם הכשרה "מקצועית" בסביבה שלי פשוט לא מודעים ולא תומכים בשום אופן באימוני כוח בגילי...הטענה שלהם זה שאני לא כשיר פיזיולוגית בגילי לאימונים אם עומס כזה...ואני פשוט כל הזמן מנסה לשכנע אותם לקרוא את הספר לקרוא מאמרים אני מנסה להסביר להם בעצמי והם פשוט לא מוכנים,אני מבקש ממכם תעזרו לי להסביר להם למה בגילי זה בסדר לעבוד באימוני כוח (במיוחד SS) ניסיתי כל דרך אפשרית אבל הם שוב חוזרים לשטות הזאת של אתה לא כשיר פיזיולוגית וזה משגע אותי...בבקשה אל תגידו לי להתעלם כי זאת לא הדרך...
אני צריך שתסבירו לי ואולי אני אוכל להסביר להם איך אימוני כוח כמו SS ו5X5 לא פוגעים בגדילה או בכל דבר אחר כמו כשירות עצם וכו'...פתחתי אשכול בעבר אבל לא ממש עזרו לי...יותר המליצו לי להתעלם...וזה לא הפיתרון מבחינתי.

תודה מראש לעוזרים...

תגיד להם להוכיח את הטענות שלהם.. שיביאו הם מאמרים ומחקרים או הם מנסים להוכיח לך משהו..
גם לי זה קורה הרבה ובאמת בא לי להשתיק את מי שאומר את השטויות האלה..

לדוגמה אמא שלי.. כששאלתי אותה למה שינו את החוק ועכשיו אפשר גם לבני 6 להתאמן במכון.. היא אמרה לי שהמכונים שילמו למשרד הבריאות כדי שיוריד את הגיל וככה יבואו יותר מתאמנים ויותר כסף.

במקרה כזה אני פשוט מחייך ושותק

אתה חושב שהמאמנים אצלי כן? תתעסק בעניינים שלך מה אכפת לך, גם אם פונים אלייך שים זין

• פותח/ת השרשור
תגיד להם להוכיח את הטענות שלהם.. שיביאו הם מאמרים ומחקרים או הם מנסים להוכיח לך משהו..
גם לי זה קורה הרבה ובאמת בא לי להשתיק את מי שאומר את השטויות האלה..

לדוגמה אמא שלי.. כששאלתי אותה למה שינו את החוק ועכשיו אפשר גם לבני 6 להתאמן במכון.. היא אמרה לי שהמכונים שילמו למשרד הבריאות כדי שיוריד את הגיל וככה יבואו יותר מתאמנים ויותר כסף.

במקרה כזה אני פשוט מחייך ושותק
אצלי טענו "בגלל שיש ביקוש" אין אחי ניסיתי הכל... אמרתי להם תוכיחו את הטענות שלכם..אז הם אומרים בו ניקח אותך ל*** (מאמן "שמבין" סתם עוד אחד שהם סומכים עליו) הוא יסביר לך למה לא...ואני אומר להם שאין קשר שאני יכול להראות להם תוצאות שזה עובד... שילדים בגילי מתפתחים ...אז לא הם טוענים שלא רואים את הנזק עכשיו אלא בגילאים 22-30 ככה ואני אומר להם שזה בולשיט כי יש מלא שעושים את זה ולא ראיתי עד עכשיו אף אחד שניגרם לו נזק חוץ מפציעות של טכניקה לא נכונה... והם פשוט לא מקשיבים... אוף זה נימאס... למישהו יש דרך להסביר להם? ולא זה לא הולך בדרך הפשוטה...אני חייב להסביר להם לעומק...

אתה חושב שהמאמנים אצלי כן? תתעסק בעניינים שלך מה אכפת לך, גם אם פונים אלייך שים זין
כפרה עליכם תקראו עד הסוף בבקשה... אין דבר כזה להתעלם ... הייתה תקופה שהייתי מתעלם זה לא עובד ... אין לא מאשרים הלך פיניט קפוט... והם גרמו לאמא שלי להאמין בשטויות האלה (אבא שלי דווקא תומך למרות שהוא אינו בקיע בתחום כלל). בקיצור להתעלם איננה אופציה מבחינתי ...

גם אם תביא להם את הפרופסור הכי גדול, זה לא עזור.
בכל מקרה תסביר להם שעומס על הגוף זה מצויין, עומס הדרגתי, תסביר להם שזה מחזק את המפרקים מגביר את צפיפות העצם מחזק את הרצועות, ואין הבדל מלעשות את זה בגיל 14 מאשר בגיל 20, ההבדל היחיד יהיה בעומס(המשקל יהיה קטן יותר), תנסה להסביר להם בצורה הזאת ואם הם מביאים טענה שיביאו ביסוס כי "עומס בגיל קטן יכול לפגוע בגוף" זה לא טיעון טוב ואני נתקל בזה כל יום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית