הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קלן

אני השתמשתי וזה עובד פצצה, תופעות לוואי כבר בימים הראשונים (לא הכי נעימים) לחץ גם גבוהה - כמובן שכל אדם יכול לקבל את זה אחרת מהבחינה הזו. סה״כ עושה את העבודה לך על זה.

• פותח/ת השרשור
על איזה מינון היית ?
יש מצב לקחת 40 קבוע סייקל שבועיים ואז שבועיים הפסקה וכן הלאה?

• פותח/ת השרשור
וואוי וואי איך הפורום הדרדר יא ראבי.
יש מחסורים בוורטקס כרגע לא תמצא.

זנקו טוב, פיור לא מכיר אבל עושה רושם שהדילרים שלהם מגיבים פה הרבה 🙄

נו אז מה עושים חביבי?

ועוד שאלה חברה בגלל שזה פעם ראשונה שאני משתמש בקלן .. אתם.ממליצים לעשות עוד בדיקות חוץ מלחץ דם במאמץ ?(זה מה שכתוב במדריך באתר כן?)

נו אז מה עושים חביבי?

ועוד שאלה חברה בגלל שזה פעם ראשונה שאני משתמש בקלן .. אתם.ממליצים לעשות עוד בדיקות חוץ מלחץ דם במאמץ ?(זה מה שכתוב במדריך באתר כן?)
שמע חכה 3-4 שבועות יהיה לך קלן. או שתקנה עבד מה טוב, לא עבד , הלך הכסף. לא ידוע לי על בדיקות דם, כל עוד אין לך בעיה בלב, לחץ דם גבוה וכו לא צריך בדיקה דם, זה קלן, לא סטרואיד.. קרא קצת לפני שאתה לוקח , התופעות לוואי לא הכי נעימות
ברוך שובך חביבי
הגבתי לך במוניטין ;) ושוב תודה.

• פותח/ת השרשור
שמע חכה 3-4 שבועות יהיה לך קלן. או שתקנה עבד מה טוב, לא עבד , הלך הכסף. לא ידוע לי על בדיקות דם, כל עוד אין לך בעיה בלב, לחץ דם גבוה וכו לא צריך בדיקה דם, זה קלן, לא סטרואיד.. קרא קצת לפני שאתה לוקח , התופעות לוואי לא הכי נעימות
.

עזוב הכסף אחי אני פשוט אומר אם אני עושה פעם ראשונה מביאים חומר טוב ותאכלס אני יגיד לך הציפייה הגדולה מאוד מהקלן. לא רוצה להתאכזב מחומר פח .

• פותח/ת השרשור
המחיר פי 3..
והאיכות? לפעמים אתה מקבל רק שמן בלי חומר פעיל

יש פה ושם צדיקים אבל..

נו תראה מה זה ...לא יודע איך אנשים יש להם מצפון לחרטט בדברים כאלה .. ועוד במיוחד שמדובר בסטרואידים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית