עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תמיד הייתי קונה מחו"ל, בלי תלונות, פה ושם חומר מדולל אבל נדיר שזה קרהנו תראה מה זה ...לא יודע איך אנשים יש להם מצפון לחרטט בדברים כאלה .. ועוד במיוחד שמדובר בסטרואידים
מבחינתם הם עשו לך טובה והצילו לך את הבריאות כי הכנסת פחות חומרים לגוף 'בזכותם'נו תראה מה זה ...לא יודע איך אנשים יש להם מצפון לחרטט בדברים כאלה .. ועוד במיוחד שמדובר בסטרואידים
תמיד הייתי קונה מחו"ל, בלי תלונות, פה ושם חומר מדולל אבל נדיר שזה קרה
פעם ראשונה קניתי בארץ כי לפעמים המוצרים מחו"ל נתקעים בדרך.. ורשמתי לעצמי לא לעשות את זה יותר אף פעם.
אלא אם כן זה דילר שאתה נפגש איתו פנים אל פנים ואתה יכול לפוצץ אותו מכות אם הוא הביא לך חומר בלי חומר ואז עוד סבבה
מבחינתם הם עשו לך טובה והצילו לך את הבריאות כי הכנסת פחות חומרים לגוף 'בזכותם'
מצפון זה דיון ליום אחר, אנשים רוצים כסף והם לא יבחלו באמצעים כדי להשיג אותו
ושמע, יש צדיקים בתחום, פשוט אני משתף חוויה לא נעימה, יש גם אנשים שמזמינים בארץ מלא זמן בלי תלונות כי יש להם דילר שהם סומכים עליו או נפגשים איתו אישית בשביל החומרים
איך ידעת שמדולל?ושם חומר מדולל
זה סימן בשבילי,זה סימן בשביל כולםואתה יכול לפוצץ אותו מכות
לצערנו זה לא נגמר בחומרים..כמעט בהכלנו תראה מה זה ...לא יודע איך אנשים יש להם מצפון לחרטט בדברים כאלה .. ועוד במיוחד שמדובר בסטרואידים
הזמנתי פעם אחת בחיים שלי בארץ, שאר הפעמים הזמנתי מחול וחד משמעית כלכלית וחומרית מעדיף חול, אולי יש אנשים עם נסיון אחרמניסיונך .. ברוב המקרים.. היית מעדיף להזמין מחו"ל? (בהנחה שאין לך דילר בארץ שאתה יכול לסמוך עליו) או ללכת לאיזה מישהו ואיך אומרים מה שיהיה יהיה?
קניתי ויאלה, היה כתוב על זה 8ml בפועל יצא ממנו ועוד עם פרגון אולי 4ml לתוך המזרקיםאיך ידעת שמדולל?
זה סימן בשבילי,זה סימן בשביל כולם
זה סימן שיכול לעצור את העולם
לצערנו זה לא נגמר בחומרים..כמעט בהכל
כמובן שלא מכליל,יש ויש
הזמנתי פעם אחת בחיים שלי בארץ, שאר הפעמים הזמנתי מחול וחד משמעית כלכלית וחומרית מעדיף חול, אולי יש אנשים עם נסיון אחר
קח בחשבון שגם ה דילרים בארץ מביאים את החומרים מחו"ל או את חומרי הגלם מחו"ל ומערבבים ba bb פילטר gso או משהו אחר ונותנים לך מוכן, ולא בהכרח עושים בדיקות מעבדה לראות מה הם קיבלו שם
הזמנתי מאתרים אמינים יחסיתתאכלס.
ומה היית בודק את החומרים שהזמנת במעבדה או משהו? בשביל לראות שלא חרטה.
ולא שמת לב שמשהו מוזר?היה כתוב על זה 8ml בפועל יצא ממנו ועוד עם פרגון אולי 4ml לתוך המזרקים
שמע אחי אבל בדברים כאלה? זה סטרואידים כאילו מה ?לדחוף לבנאדם משהו אללה באב אללה איך שאומרים ..יחיה, ימות, יקבל מום, זה לא הולך ככה תהיה סוחר תעשה את הקופה שלך אבל בדברים כאלה לא מחרטטיםאיך ידעת שמדולל?
זה סימן בשבילי,זה סימן בשביל כולם
זה סימן שיכול לעצור את העולם
לצערנו זה לא נגמר בחומרים..כמעט בהכל
כמובן שלא מכליל,יש ויש
זה הגיע, השתמשתי כבר, פתאום קולט שיש 'דליפה' של אוויר וזה לא אטום הרמטית, וכן, שמתי לב רק אחרי שמילאתי מזרקים, שזה נגמר מהר מדיולא שמת לב שמשהו מוזר?
למשל שחסר חצי?
לדבר זה נחמד, בפועל יש לא מעט קקות שיעשו הכל בשביל העוד שקל שניים ואתה לא ממש מעניין אותםשמע אחי אבל בדברים כאלה? זה סטרואידים כאילו מה ?לדחוף לבנאדם משהו אללה באב אללה איך שאומרים ..יחיה, ימות, יקבל מום, זה לא הולך ככה תהיה סוחר תעשה את הקופה שלך אבל בדברים כאלה לא מחרטטים
זה הגיע, השתמשתי כבר, פתאום קולט שיש 'דליפה' של אוויר וזה לא אטום הרמטית, וכן, שמתי לב רק אחרי שמילאתי מזרקים, שזה נגמר מהר מדי
אמרתי, חראם על ה200-300 ₪ כפרה ומעדיף לא לתקשר יותר עם הדילר הזה, לא צריך ממנו טובות, מבחינתי עשיתי צדקה
אני בכל מקרה למדתי את הלקח שלי ונשאר עם מה שעובד להזמין מחו"ל, החיסרון שלוקח זמן להגיע אז צריך לתכנן את עצמך מבעוד מועד, היתרון יותר זול בפער ניכר ואם האתר אמין יחסית אז אין פאקים עם הסחורהאשכרה כפרה הכסף זה גם מה שאני אומר .
בגלל זה אם משקיעים צריך להביא ממקומות אמינים.. שמע לי אמרו במילים האלה "רק ורטקס"
אני בכל מקרה למדתי את הלקח שלי ונשאר עם מה שעובד להזמין מחו"ל, החיסרון שלוקח זמן להגיע אז צריך לתכנן את עצמך מבעוד מועד, היתרון יותר זול בפער ניכר ואם האתר אמין יחסית אז אין פאקים עם הסחורה
סכנה: שיתפסו את זה וזה לא יגיע אבל בפועל זה אף פעם לא קרה לי טפו טפו טפו
חומר חח זה רק קלן גבר אל תצפה ליותר מידי במיוחד אם אתה לא על אחוזי שומן נמוכים.עזוב הכסף אחי אני פשוט אומר אם אני עושה פעם ראשונה מביאים חומר טוב ותאכלס אני יגיד לך הציפייה הגדולה מאוד מהקלן. לא רוצה להתאכזב מחומר פח .
תכלס... לי.. במצבי, אין יותר מדי מה לעשות עם קלן.. נכון? למרות שאני באחוזים נמוכיםחומר חח זה רק קלן גבר אל תצפה ליותר מידי במיוחד אם אתה לא על אחוזי שומן נמוכים.
חומר חח זה רק קלן גבר אל תצפה ליותר מידי במיוחד אם אתה לא על אחוזי שומן נמוכים.
תכלס... לי.. במצבי, אין יותר מדי מה לעשות עם קלן.. נכון? למרות שאני באחוזים נמוכים
הביאו לי בחינם בונוס בהזמנה הקודמת כי אכלתי להם את הראש צפה בקובץ המצורף 57113
🤣🤣🤣טרן יותר בטוח
כל החומרים של אלפה טובים..תגדיר נמוכים
איך הקלן הזה ? ממליץ ?