נק' מוניטין:
41
- 472
- 27
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה כבר קבעת את התרגילים ואת קצב ההתקדמות
אם נתקעת אפשר לנסות להתקדם בעזרת סטים באימון, להוסיף חזרה לכל סט. סט אחרון כמה חזרות שניתן.
אפשר לעשות deload.
אפשר להחליף תרגילים ולעשות וריאציות....
או...........
אפשר לקחת תוכנית אימונים שכל זה מוגדר בה מראש במקום להמציא מחדש את הגלגל. ממליץ בחום
מעבר לכך שזו חלוקת AB, שום דבר פה לא קלאסי וידוע..לא הבנתי איפה הוא המציא את הגלגל?
תוכנית מאוד קלאסית וידועה
אבל אתה מתייחס לתוכנית כח..מעבר לכך שזו חלוקת AB, שום דבר פה לא קלאסי וידוע..
בחירת התרגילים, צורת העמסה לא משהו שכבר קיים ומבוסס. בקיצור מעבר מכך שמוסיפים 2.5 קילו אין פה תכנית, ובמקרה הטוב זה תכנון לקוי.
אני אישית תמיד יעדיף לקחת תכנית מדף (SS, וכל השטויות האלו), כי הם עבדו לאנשים אחרים מכלל האוכלוסייה, קלות ליישום, ונגישות. מקסימום עושים התאמות למתאמן הספציפי. פחות קל לפשל בתכנון אימונים כאשר התכנית אימונים עצמה מבוססת וקובעת לך בדיוק מה לעשות.
מה מונע ממנו לבנות מסה בתכנית "כוח".אבל אתה מתייחס לתוכנית כח..
יכול להיות שהוא מכוון יותר לעלייה במסת השריר
חוסר פרופורציה....כן ברור לי אני לא בא להתווכח, לפעמים תוכניות כח לא נותנות דגש על אזורים ספציפים ויכול לצור לו חוסר בפורופורציה למשל..
זה דברים שחשובים בבילדינג פשוט
הרבה אנשים שעושים SS או תוכניות כוח לא יוצאים עם ידיים ופלג גוף עליון מספיק פורפורציונלי לגוף של בילדר.לא יודע אולי אני בודד פה אבל אני לא מכיר הרבה אנשים שאומרים לעצמם "אוף החזה שלי גדול מדי והידיים לא בפרופורציה...."
ברור שגם ידיים וחזהמי אמר ידיים וחזה? חשבת על זה שהתכוונתי אולי לאיזורים אחרים בגוף?
אל תתנשא מעליי
היפרטרופיה של קנדיטו לדעתי עושה עבודה טובההרבה אנשים שעושים SS או תוכניות כוח לא יוצאים עם ידיים ופלג גוף עליון מספיק פורפורציונלי לגוף של בילדר.
ולהרבה לא איכפת שהרגליים שלהם יהיו קיסמים.
אני לא רואה סיבה להתעקש על תוכנית כוח עם סקוואט ודדליפט לאדם עם טעם שונה ממני,
אני כן חושב שכוח הוא חשוב, והבסיס לפתח גוף יפה, ורגליים זה חלק מגוף יפה, וכדאי לעבוד למטרת כוח בכל שריר בגוף ובד בבד גם על מסה.
אבל תוכניות רשומות כמו SS לוקים מאוד לבילדר אם לא תעשה בו שינויים אישיים למטרות האישיות שלך.
ברור שגם ידיים וחזה
בנץ' פרס של פאוורליפטר ממוצע נמוך בהרבה בדרך כלל מבנץ' פרס של בילדר ממוצע או לפחות ביחס לסקוואט ודדליפט שלו.
כל פלג גוף עליון מוזנח בתוכניות כוח קלאסיות שמחשיבים מאוד את הכוח של הרגליים וכתוצאה המסה שלהם לעומת כל דבר אחר בגוף.
בהחלט, אבל זה דורש שאתה תכניס את התרגילים שאתה חושב שאתה הכי צריך מלבד תרגילי הבסיס שלו.היפרטרופיה של קנדיטו לדעתי עושה עבודה טובה
הרבה אנשים שעושים SS או תוכניות כוח לא יוצאים עם ידיים ופלג גוף עליון מספיק פורפורציונלי לגוף של בילדר.
ולהרבה לא איכפת שהרגליים שלהם יהיו קיסמים.
אני לא רואה סיבה להתעקש על תוכנית כוח עם סקוואט ודדליפט לאדם עם טעם שונה ממני,
אני כן חושב שכוח הוא חשוב, והבסיס לפתח גוף יפה, ורגליים זה חלק מגוף יפה, וכדאי לעבוד למטרת כוח בכל שריר בגוף ובד בבד גם על מסה.
אבל תוכניות רשומות כמו SS לוקים מאוד לבילדר אם לא תעשה בו שינויים אישיים למטרות האישיות שלך.
ברור שגם ידיים וחזה
בנץ' פרס של פאוורליפטר ממוצע נמוך בהרבה בדרך כלל מבנץ' פרס של בילדר ממוצע או לפחות ביחס לסקוואט ודדליפט שלו.
כל פלג גוף עליון מוזנח בתוכניות כוח קלאסיות שמחשיבים מאוד את הכוח של הרגליים וכתוצאה המסה שלהם לעומת כל דבר אחר בגוף.
יש בזה משהו, אבל לך תסביר למתאמן מתחיל צעיר ומתרגש.ולגבי חוסר איזון וכו', אני עדיין חושב שזה דיי לא רלוונטי לרוב האוכלוסייה, קודם כל תבנו שריר ואז תגידו מאוזן לא מאוזן.
בגלל זה אני לא, אם מתאמן רוצה להתעסק בחרטא שיתעסק, שלא יבקש ממני עזרה.יש בזה משהו, אבל לך תסביר למתאמן מתחיל צעיר ומתרגש.