הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתכנן להתחיל עם התכנית הזו

Government

משתמש פעיל
472
27
נק' מוניטין:
41
472
27
קצב התקדמות- 2.5 קילו בשבוע במורכבים

במידה ואני נתקע, מה לעשות?
**במידה והכל אצלי טוב שזה שינה, תזונה, וכל השאר**
להוסיף נפח, להוריד נפח, להחליף תכנית?

קבצים מצורפים

• 102AC9A9-EC04-41F7-A564-C73D12BE6CF9.jpeg
    102AC9A9-EC04-41F7-A564-C73D12BE6CF9.jpeg
    KB 148.8 · צפיות: 93
אתה כבר קבעת את התרגילים ואת קצב ההתקדמות

אם נתקעת אפשר לנסות להתקדם בעזרת סטים באימון, להוסיף חזרה לכל סט. סט אחרון כמה חזרות שניתן.

אפשר לעשות deload.

אפשר להחליף תרגילים ולעשות וריאציות....

או...........

אפשר לקחת תוכנית אימונים שכל זה מוגדר בה מראש במקום להמציא מחדש את הגלגל. ממליץ בחום

נערך לאחרונה:
אתה כבר קבעת את התרגילים ואת קצב ההתקדמות

אם נתקעת אפשר לנסות להתקדם בעזרת סטים באימון, להוסיף חזרה לכל סט. סט אחרון כמה חזרות שניתן.

אפשר לעשות deload.

אפשר להחליף תרגילים ולעשות וריאציות....

או...........

אפשר לקחת תוכנית אימונים שכל זה מוגדר בה מראש במקום להמציא מחדש את הגלגל. ממליץ בחום

לא הבנתי איפה הוא המציא את הגלגל?
תוכנית מאוד קלאסית וידועה

ממליץ לך להתחיל עם משקלים מעט קלים לך, ולא להתחיל ישר עם משקל מאתגר. תתחיל את הסטים שדורשים 8 חזרות עם משקל שאתה מסוגל לעשות 15-20 חזרות.
בשלב ההתחלתי של התוכנית הגוף מתרגל, וזה הזדמנות להיות שוטר של טכניקה טובה.

וככה כל שבוע תוכל להתקדם לתקופה ארוכה יותר, ויקח לך הרבה זמן לפני שתיתקע.

כשאתה נתקע, תחשב מסלול מחדש.
תראה האם השגת את התוצאות שרצית מהתוכנית, אחרת תנסה תוכנית אחרת.
אם אתה מרוצה מהתוצאות, אפשר פשוט להוריד את המשקל בכל התרגילים בכמה ק"ג כדי ששוב יהיה קל, ולעלות כל שבוע עד שתעבור את המקום שנתקעת לפני.

לא הבנתי איפה הוא המציא את הגלגל?
תוכנית מאוד קלאסית וידועה
מעבר לכך שזו חלוקת AB, שום דבר פה לא קלאסי וידוע..

בחירת התרגילים, צורת העמסה לא משהו שכבר קיים ומבוסס. בקיצור מעבר מכך שמוסיפים 2.5 קילו אין פה תכנית, ובמקרה הטוב זה תכנון לקוי.

אני אישית תמיד יעדיף לקחת תכנית מדף (SS, וכל השטויות האלו), כי הם עבדו לאנשים אחרים מכלל האוכלוסייה, קלות ליישום, ונגישות. מקסימום עושים התאמות למתאמן הספציפי. פחות קל לפשל בתכנון אימונים כאשר התכנית אימונים עצמה מבוססת וקובעת לך בדיוק מה לעשות.

מעבר לכך שזו חלוקת AB, שום דבר פה לא קלאסי וידוע..

בחירת התרגילים, צורת העמסה לא משהו שכבר קיים ומבוסס. בקיצור מעבר מכך שמוסיפים 2.5 קילו אין פה תכנית, ובמקרה הטוב זה תכנון לקוי.

אני אישית תמיד יעדיף לקחת תכנית מדף (SS, וכל השטויות האלו), כי הם עבדו לאנשים אחרים מכלל האוכלוסייה, קלות ליישום, ונגישות. מקסימום עושים התאמות למתאמן הספציפי. פחות קל לפשל בתכנון אימונים כאשר התכנית אימונים עצמה מבוססת וקובעת לך בדיוק מה לעשות.
אבל אתה מתייחס לתוכנית כח..
יכול להיות שהוא מכוון יותר לעלייה במסת השריר

אבל אתה מתייחס לתוכנית כח..
יכול להיות שהוא מכוון יותר לעלייה במסת השריר
מה מונע ממנו לבנות מסה בתכנית "כוח".
מנגד יש כל מני דברים שיכולים למנוע ממנו לבנות מסה בתכנית מסה שלו. אין העמסה פרוסגרסיבית בתרגילי העזר, וההעמסה שיש תהיה לטווח קצר.
משום מה הדברים שונים למרות שהם דיי יושבים אחד עם השני. במיוחד שאתה מדבר על מתאמן מתחיל.

כן ברור לי אני לא בא להתווכח, לפעמים תוכניות כח לא נותנות דגש על אזורים ספציפים ויכול לצור לו חוסר בפורופורציה למשל..
זה דברים שחשובים בבילדינג פשוט

כן ברור לי אני לא בא להתווכח, לפעמים תוכניות כח לא נותנות דגש על אזורים ספציפים ויכול לצור לו חוסר בפורופורציה למשל..
זה דברים שחשובים בבילדינג פשוט
חוסר פרופורציה....

לא יודע אולי אני בודד פה אבל אני לא מכיר הרבה אנשים שאומרים לעצמם "אוף החזה שלי גדול מדי והידיים לא בפרופורציה...."

לא יודע אולי אני בודד פה אבל אני לא מכיר הרבה אנשים שאומרים לעצמם "אוף החזה שלי גדול מדי והידיים לא בפרופורציה...."
הרבה אנשים שעושים SS או תוכניות כוח לא יוצאים עם ידיים ופלג גוף עליון מספיק פורפורציונלי לגוף של בילדר.
ולהרבה לא איכפת שהרגליים שלהם יהיו קיסמים.

אני לא רואה סיבה להתעקש על תוכנית כוח עם סקוואט ודדליפט לאדם עם טעם שונה ממני,

אני כן חושב שכוח הוא חשוב, והבסיס לפתח גוף יפה, ורגליים זה חלק מגוף יפה, וכדאי לעבוד למטרת כוח בכל שריר בגוף ובד בבד גם על מסה.
אבל תוכניות רשומות כמו SS לוקים מאוד לבילדר אם לא תעשה בו שינויים אישיים למטרות האישיות שלך.
מי אמר ידיים וחזה? חשבת על זה שהתכוונתי אולי לאיזורים אחרים בגוף?
אל תתנשא מעליי
ברור שגם ידיים וחזה
בנץ' פרס של פאוורליפטר ממוצע נמוך בהרבה בדרך כלל מבנץ' פרס של בילדר ממוצע או לפחות ביחס לסקוואט ודדליפט שלו.
כל פלג גוף עליון מוזנח בתוכניות כוח קלאסיות שמחשיבים מאוד את הכוח של הרגליים וכתוצאה המסה שלהם לעומת כל דבר אחר בגוף.

הרבה אנשים שעושים SS או תוכניות כוח לא יוצאים עם ידיים ופלג גוף עליון מספיק פורפורציונלי לגוף של בילדר.

אני כן חושב שכוח הוא חשוב, והבסיס לפתח גוף יפה, ורגליים זה חלק מגוף יפה, וכדאי לעבוד למטרת כוח בכל שריר בגוף ובד בבד גם על מסה.
אבל תוכניות רשומות כמו SS לוקים מאוד לבילדר אם לא תעשה בו שינויים אישיים למטרות האישיות שלך.

ברור שגם ידיים וחזה
בנץ' פרס של פאוורליפטר ממוצע נמוך בהרבה בדרך כלל מבנץ' פרס של בילדר ממוצע או לפחות ביחס לסקוואט ודדליפט שלו.
כל פלג גוף עליון מוזנח בתוכניות כוח קלאסיות שמחשיבים מאוד את הכוח של הרגליים וכתוצאה המסה שלהם לעומת כל דבר אחר בגוף.
היפרטרופיה של קנדיטו לדעתי עושה עבודה טובה

היפרטרופיה של קנדיטו לדעתי עושה עבודה טובה
בהחלט, אבל זה דורש שאתה תכניס את התרגילים שאתה חושב שאתה הכי צריך מלבד תרגילי הבסיס שלו.
אחרת אתה עלול להיראות כמו פאוורליפטר (שזה לא דבר רע, אבל לא בהכרח מה שאתה רוצה) עם ידיים קטנות.

ברור שגם ידיים וחזה

לקחתי את SS כדוגמא לתכנית מוכנה מראש שפשוט רצים איתה, יש כמוה למטרות אחרות, פשוט זה מה שעלה לי לראש.

כמו כן אפילו אם SS, כמו שכתבתי אפשר להתאים אותה בעזרת הוספת נפח.

ולגבי חוסר איזון וכו', אני עדיין חושב שזה דיי לא רלוונטי לרוב האוכלוסייה, קודם כל תבנו שריר ואז תגידו מאוזן לא מאוזן.

ולגבי חוסר איזון וכו', אני עדיין חושב שזה דיי לא רלוונטי לרוב האוכלוסייה, קודם כל תבנו שריר ואז תגידו מאוזן לא מאוזן.
יש בזה משהו, אבל לך תסביר למתאמן מתחיל צעיר ומתרגש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית