הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לpct נכון

• פותח/ת השרשור INON
  • פורסם בתאריך

INON

משתמש מתחיל
66
1
נק' מוניטין:
1
66
1
אני מסיים השבןע סייקל שכולל
750 בולדנון שבועי
500 טסט שבועי
פרווירון כדור יומי
פרגניל 500 בשבוע החל מהשבוע השני לסייקל
ב3 השבועות האחרונים כדור טמוקסיפן יומי עקב רגישות בפטמות ,
התכנון שלי הוא :
הפסקה של הבולדנון אבל להמשיך עוד שבוע עם הטסט כי אורך החיים של בולדנון יותר ארוך,
3 שבועות לאחר הפסקת הבולדנון להתחיל שבועיים 100 כלומיד 40 טמןקסיפן ושבועיים לאחר מכון 50 כלומיד ו20 טמוקסיפן,
לגבי הפרגניל אני מתלבט,יש לי עדיין כמות לעוד שבועיים שלוש, להמשיך רצוף בתוך 3 השבועות של ההפסקה מהבולדנון או לחכות לpct ואז לחזור לקחת יחד עם הכלומיד והטמןקסיפן?

נערך לאחרונה:
איזה אסטר היה הבולד שלך, דקהנואט?
אתה תצטרך לחכות קצת הרבה יותר משבוע לפני שתוכל לצאת לpct אפקטיבי כי ייקח לא מעט זמן עד שהערכים של הבולד בדם ירדו

• פותח/ת השרשור
איזה אסטר היה הבולד שלך, דקהנואט?
אתה תצטרך לחכות קצת הרבה יותר משבוע לפני שתוכל לצאת לpct אפקטיבי כי ייקח לא מעט זמן עד שהערכים של הבולד בדם ירדו
אני מחכה 3 שבועות בין הפסקת הבולדנון לבין הpct,התכוונתי שאני מפסיק בולדנון,ממשיך שבוע טסט ואז 3 שבועות מהפסקת הבולדנון ו2 שבועות מהפסקת הטסט אני מתחיל pct ,הבולד של אלפא פארם

אני מחכה 3 שבועות בין הפסקת הבולדנון לבין הpct,התכוונתי שאני מפסיק בולדנון,ממשיך שבוע טסט ואז 3 שבועות מהפסקת הבולדנון ו2 שבועות מהפסקת הטסט אני מתחיל pct ,הבולד של אלפא פארם
זה רחוק מלהיות מספיק.

אז מה זמן ההמתנה האידיאלי?
האידיאלי זה עד שהערכים יוצאים מהדם
אני מתחיל pct שיש עוד 5 מ"ג להשתחרר בדם

שזה יוצר 13-14 שבועות אחרי זריקה אחרונה
מתוכם 8 שבועות מזריק אנטט, ו6 שבועות רק סארמים עד שאנטט ייצא מהדם
Hcg אתה לא נוגע בו ברגע שהתחלת טמוקסי/כלומיד

אתה רוצה לחזור לייצר סיגנל lh טבעי, hcg יפריע לזה..

בולדנון הוא בעל אסטר אנדקנואט מה שאומר שתצטרך להפסיק אותו לפחות שבוע וחצי לפני הטסט במידה ןמדובר באננטט...
זה לא אתה שהיה לו את הגירויים בפטמות?
מה חדש?
יש עדכונים?

• פותח/ת השרשור
בולדנון הוא בעל אסטר אנדקנואט מה שאומר שתצטרך להפסיק אותו לפחות שבוע וחצי לפני הטסט במידה ןמדובר באננטט...
זה לא אתה שהיה לו את הגירויים בפטמות?
מה חדש?
יש עדכונים?
היי,כן ,זה אני,רכשתי טמוקסיפן של טבע התחלתי שבוע מינון של 40 ואז ירדתי ל20 ביום,הרגישות ירדה והנפיחות בחזה ירדה ,הייתי אצל אנדוקרינולוג שבדק ואישר שאין לי גינו,בנוסף יש לי השבוע עוד אולטרה סאונד חזה לוודא שזה לא גינו,לגבי האסטרוגן,חזרתי לקחת חצי כדור לטרזול כל 3 ימים בשבועיים האחרונים כדי להוריד את האסטרוגן הגבוה ,יש לי עוד יומיים בדיקות דם לוודא שלא ריסקתי את האסטרוגן אלא הירידה היא מתונה,
לפי מה שכתבת לגבי הפסקת הבולדנון,התחלת הpct 3 שבועות - חודש ,אחרי הפסקת הבולנון ו2-3 שבועות אחרי הפסקת הטסט זה אידיאלי לניקוי טוב ?

היי,כן ,זה אני,רכשתי טמוקסיפן של טבע התחלתי שבוע מינון של 40 ואז ירדתי ל20 ביום,הרגישות ירדה והנפיחות בחזה ירדה ,הייתי אצל אנדוקרינולוג שבדק ואישר שאין לי גינו,בנוסף יש לי השבוע עוד אולטרה סאונד חזה לוודא שזה לא גינו,לגבי האסטרוגן,חזרתי לקחת חצי כדור לטרזול כל 3 ימים בשבועיים האחרונים כדי להוריד את האסטרוגן הגבוה ,יש לי עוד יומיים בדיקות דם לוודא שלא ריסקתי את האסטרוגן אלא הירידה היא מתונה,
לפי מה שכתבת לגבי הפסקת הבולדנון,התחלת הpct 3 שבועות - חודש ,אחרי הפסקת הבולנון ו2-3 שבועות אחרי הפסקת הטסט זה אידיאלי לניקוי טוב ?
נו...
אז למדת משהו על תרופות ug ומה מידת האמינות שלהם..
אם הטסט הוא אננטט תצטרך להתחיל את הpct
21 יום אחרי הזריקה האחרונה
את הבולדנון ממליץ לך להפסיק שבוע וחצי/שבועיים לפני הטסט

• פותח/ת השרשור
נו...
אז למדת משהו על תרופות ug ומה מידת האמינות שלהם..
אם הטסט הוא אננטט תצטרך להתחיל את הpct
21 יום אחרי הזריקה האחרונה
את הבולדנון ממליץ לך להפסיק שבוע וחצי/שבועיים לפני הטסט
21 יום מהזריקה האחרונה של הבולדנון או של הטסט ?

21 יום מהזריקה האחרונה של הבולדנון או של הטסט ?
אם אמרתי שאת הבולד תפסיק לפני הטסט..אז ברור של איזה חומר תהיה הזריקה האחרונה.

אנדקנואט זה האסטר הכי ארוך שקיים..
בספרות ובעולם הבילדינג האסטר הזה מצויין כבעל זמן מחצית החיים של כ20 יום..משמע שיקח לו כ 5 שבועות לצאת לגמרי ממחזור הדם.

לאחרונה אגב.. פיתחו בבאייר תרופה (נבידו) טסט אנדקנואט שבשילוב עם השמן בו מעורבב הם כביכול מצאו נוסחה שאפשרה להם להאריך את זמן מחצית החיים שלו בעוד איזה שבועיים...
איך? אין לי מושג.

נערך לאחרונה:
מחצית החיים של כ20 יום..משמע שיקח לו כ 5 שבועות לצאת לגמרי ממחזור הדם.
כדי שישאר בדם סביביות 5% מהריכוז התחלתי של החומר צריך לחכות 3.5 מחציות חיים - כלומר 10 שבועות
יתחו בבאייר תרופה (נבידו) טסט אנדקנואט שבשילוב עם השמן בו מעורבב הם כביכול מצאו נוסחה שאפשרה להם להאריך את זמן מחצית החיים שלו בעוד איזה שבועיים...
נבידו כבר שנים בשוק (שאיפלו בישראל נמצא בבתי מרקחת). האסתרים של נבידו ושל בולד שונים - undecylenate מול undecanoate, ככל שאסתר יותר ארוך יקח יותר זמן לאנזימים שלנו בדם לפרק אותו מהמולקולה העקרית.

כדי שישאר בדם סביביות 5% מהריכוז התחלתי של החומר צריך לחכות 3.5 מחציות חיים - כלומר 10 שבועות

נבידו כבר שנים בשוק (שאיפלו בישראל נמצא בבתי מרקחת). האסתרים של נבידו ושל בולד שונים - undecylenate מול undecanoate, ככל שאסתר יותר ארוך יקח יותר זמן לאנזימים שלנו בדם לפרק אותו מהמולקולה העקרית.
מתפלא עליך..
כרוקח וודאי נתקלת יותר מפעם אחת באריזה של נבידו..
על האריזה כתוב אנדקנואט
אם בבאייר כותבים על האריזה x ומוכרים y..אני טרם יודע

אחרי שנותן זריקה אחרונה של בולד, אני ממשיך 8 שבועות של טסט, ואז 6 שבועות של סארמס ואז חצי שבוע שבוע נקי ואז pct, טמוקסיפן וקצת בלאסט hcg לפני יעשה את העבודה?

הסייקל היה 1-16 טסט 7-16 טרן אנטט 1-16 300-350 בולד ארוך 600
משם ממשיך 8 טסט ואז 6 סארמים, מה דעתך על התכנון?
חישבתי את היציאה לpct כדי שיהיה 5 מ"ג בולד להשתחרר בדם שאני מתחיל כבר pct, למיטב הבנתי זה כבר נקרא זניח
מתפלא עליך..
כרוקח וודאי נתקלת יותר מפעם אחת באריזה של נבידו..
על האריזה כתוב אנדקנואט
אם בבאייר כותבים על האריזה x ומוכרים y..אני טרם יודע
הוא אמר שהאסתר של בולד זה undecylenate
ואסתר של נבידו זה אנדקנואט

ושזה אסתרים שונים

איך הצלחת לסבך את מה שהוא אמר 🤦‍♂️

אחרי שנותן זריקה אחרונה של בולד, אני ממשיך 8 שבועות של טסט, ואז 6 שבועות של סארמס ואז חצי שבוע שבוע נקי ואז pct, טמוקסיפן וקצת בלאסט hcg לפני יעשה את העבודה?

הסייקל היה 1-16 טסט 7-16 טרן אנטט 1-16 300-350 בולד ארוך 600
משם ממשיך 8 טסט ואז 6 סארמים, מה דעתך על התכנון?
חישבתי את היציאה לpct כדי שיהיה 5 מ"ג בולד להשתחרר בדם שאני מתחיל כבר pct, למיטב הבנתי זה כבר נקרא זניח

הוא אמר שהאסתר של בולד זה undecylenate
ואסתר של נבידו זה אנדקנואט

ושזה אסתרים שונים

איך הצלחת לסבך את מה שהוא אמר 🤦‍♂️
תאמין לי..
זה מתחיל להביך מה שאתה עושה פה מעצמך

במקום לפרשן אחרים לך תלמד מזה אנדקנואט ואיזה אסטר מוצמד לבולד לפני שאתה מבלבל בביצים

תאמין לי..
זה מתחיל להביך מה שאתה עושה פה לעצמך

במקום לפרשן אחרים לך תלמד מזה אנדקנואט ואיזה אסטר מוצמד לבולד.לפני שאתה מבלבל בביצים
זה אתה זה שמבלבל פה, וזה עצוב שאתה מונע מאגו במקום ממוח.

בכל מקרה:
בולד זה אנדקלינט ולא אנדקנואט, אם אתה חושב שמוצמד אליו אסתר אחר זה כבר טעות שלך שאיתך אני לא אהיה מופתע אם תנסה לשכנע אותנו שבכלל מוצמד אליו אסתר אחר..

לגבי אנדקנואט, אני יודע מה זה, זה האסתר הארוך עם השם המסחרי נבידו שמשתמשים בו בשביל trt כאשר איתו אפשר לתת זריקה כל חודשיים שלוש בלי להסתבך יותר מדי
EQUIMED2.jpg

על האריזה כתוב אנדקנואט
נכון, בולד זה אסטר קצת שונה לכן גם ההתנהגות שלו שונה.
בכל מקרה לדעתי יש אופציות הרבה יותר מתאימות בשוק בשביל המטרות של בניית גוף, במיוחד אם מדובר בסייקל שנגמר בpct.

Testosterone undecanoate - Wikipedia

Testosterone undecylenate - Wikipedia

מדוע יש ערכים שונים בוויקיפדיה שאומרים דברים שונים אם זה אותו דבר?
בכל מקרה לדעתי יש אופציות הרבה יותר מתאימות בשוק בשביל המטרות של בניית גוף, במיוחד אם מדובר בסייקל שנגמר בpct.
אתה מדבר פה על שימוש בקצרים פה לצורך העניין?

כי הוא היחידי מבין הנגזרות שנעשה בהם שימוש..שמוצמד לו האסטר הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית