הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Bench pr 130

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך

reemar

משתמש קבוע
1,709
1,115
נק' מוניטין:
1,952
1,709
1,115
ה130 זמין לצפייה כאן
130in •
פוסט אחרון שעלה ^

והנה אני נכנס ב2.5 ק"ג פחות
Streamable

שזה גם היה pr כי השיא שלי לפני זה היה 125..

מה יש לשפר? (מכל הבחינות)
יודע שכולם פה בריונים ועושים 150 לחזרות ואני מתלהב מ130 לחזרה אבל צריך להתחיל איפושהו..

יש בכל צד 10,20,5,5,5,10 בהרמה של ה130

לא תכננתי pr אבל לא הלכתי כבד מדי בסקוואט אז היה כוח מיותר לשחרר שם אחרי החזרות אז וואלה זרם

נערך לאחרונה:
אחלה אנרגיות
ברכות על הPR

יודע שכולם פה בריונים ועושים 150 לחזרות ואני מתלהב מ130 לחזרה אבל צריך להתחיל איפושהו.
למי אכפת מה אחרים עושים?
תתקדם בקצב שלך

אגב,אני גם חלש בבנץ (מאוד אפילו)

יפה מאוד.
לא יודע מאיפה הסקת שכולם מרימים פה כבד, נראה לי שהרוב פה לא דוחקים משקל גוף אבל הם מרימי מקלדת.

לדעתי חסר לג דרייב. ואם תלמד ליישם את זה אתה תצליח להרים יותר.
וגם אני מצטרף לשאלה @CycleTelephohe מה קרה למשתמש הקודם שלך?
או שמא רצית משתמש חדש?

יפה מאוד.
לא יודע מאיפה הסקת שכולם מרימים פה כבד, נראה לי שהרוב פה לא דוחקים משקל גוף אבל הם מרימי מקלדת.

לדעתי חסר לג דרייב. ואם תלמד ליישם את זה אתה תצליח להרים יותר.
וגם אני מצטרף לשאלה @CycleTelephohe מה קרה למשתמש הקודם שלך?
או שמא רצית משתמש חדש?

הוא ניסה להפריד את הזהות בין 2 המשתמשים והיה מפרסם תוכן אישי במשתמש הזה ואת שאר הדברים והצ'אטים היה עושה במשתמש השני בכדי שלא יצליבו את זה איתו. היה די שקוף אבל לא אמרתי על זה מילה כי אם הוא עשה את זה אז הייתה לו סיבה. עכשיו שיודעים את זה, זה כבר לא משנה לומר.

יותר חשוב זה הסרטון של הOHP אדון סייקל.

• פותח/ת השרשור
היי, אני רוצה לראות את ה85 OHP

אתמול ניסיתי סוף אימון לעשות משהו, ב60 עף למעלה ב80 כבר היה פאקקטות אבל עושה שכל כי ניסיתי לעשות את זה באמצע סטים של חזה בשיפוע, זה לא היה היום בו אני מתאמן על Ohp לפי החלוקה שלי אז לא נורא בכלל

בכל מקרה בלי נדר מחר ננסה לשחזר את זה, את ה85 לא צילמתי, מחר ננסה בלי נדר לשחזר ולצלם כי עושה בתחילת אימון אבל לא מבטיח כלום

כמובן בעמידה

אתמול ניסיתי סוף אימון לעשות משהו, ב60 עף למעלה ב80 כבר היה פאקקטות אבל עושה שכל כי ניסיתי לעשות את זה באמצע סטים של חזה בשיפוע

בכל מקרה בלי נדר מחר ננסה לשחזר את זה, את ה85 לא צילמתי, מחר ננסה בלי נדר לשחזר ולצלם כי עושה בתחילת אימון אבל לא מבטיח כלום

כמובן בעמידה

אל תנסה בכוח אני לא צריך את הפציעה שלך עלי, גם פלטה לחזרות בטכניקה יפה טווח תנועה מלא יהיה מכובד.

• פותח/ת השרשור
אתה שוקל קרוב ל100 וחטוב, מניח שבמקרה הזה אתה צודק.
אני חושב שאני יכול לתת גם יותר מ85 אבל למרות שלפעמים עובד שם סינגלים, המטרה שלי זה לתת נפח אז 12 סינגלים ב80 מצדי נחשב סט למרות שמשתדל למשוך כמה שיותר חזרות ולא להגיע למיליון סינגלים

לא מבטיח כלום, אם נתעורר מחר על צד ימין בעזרת ה יהיה מעניין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית