הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Bench pr 130

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך

reemar

משתמש קבוע
1,709
1,115
נק' מוניטין:
1,952
1,709
1,115
ה130 זמין לצפייה כאן
130in •
פוסט אחרון שעלה ^

והנה אני נכנס ב2.5 ק"ג פחות
Streamable

שזה גם היה pr כי השיא שלי לפני זה היה 125..

מה יש לשפר? (מכל הבחינות)
יודע שכולם פה בריונים ועושים 150 לחזרות ואני מתלהב מ130 לחזרה אבל צריך להתחיל איפושהו..

יש בכל צד 10,20,5,5,5,10 בהרמה של ה130

לא תכננתי pr אבל לא הלכתי כבד מדי בסקוואט אז היה כוח מיותר לשחרר שם אחרי החזרות אז וואלה זרם

נערך לאחרונה:
הפואנטה שאני רוצה לראות אותך כותב "אני לוקח חומרים כי אני חיפשתי קיצורי דרך"
מעטים מאלה שלוקחים יגידו שזאת הסיבה (גם אם זאת הסיבה האמיתית)
ומלראות את הבחור בעינסטה,נראה שהוא יודע מה עושה-בשונה מאחרים שעל סייקלים ולא נראים קרובים אליו אפילו

אם אני מתכנן להיות תלותי בחומרים לכל החיים? לא
אין חוקים לזה
התחלת? קח בחשבון שזה*אולי* 'יתנקם' בך בעתיד
יש סיפורים מפה ועד להודעה חדשה על כל מיני מקרים

אבל כבר התחלת?תעשה לפי הספר (אתה יודע נו..פרגניל,PCT וכל זה )

רוצה להיות בריא ושלם בלי צורך בשום תוסף או תרופה
מבלי להכיר אותך יותר מדי (חוץ מהטרלות פה ושם בפורום),מאחל לך את זה מכל הלב

משנאת חינם
על זה חרב בית המקדש
ובמיוחד שאנחנו רגע מתשעה באב

ובמקום לריב,קחו משפט חכמה מהסיפו

7f07b2d8-36a8-4468-b6a3-4ab4232fb1a5.jpg

נערך לאחרונה:
מסכים שתמונות לא משקפות תמיד את המציאות
אבל יש גם סרטונים
לא נראה שונה שמיים וארץ מתמונות
למען האמת אין לי אינסטגרם
(אני מסתכל עד שקופץ הדרעק הזה שרוצה שאתחבר/אירשם)
נכנסתי לראות את הבנץ המדובר

היית יודע שאתה טועה
האמת? זה לא ענייני
שיעשה מה שהוא רוצה
זה עניין שלו

חחח סבבה שלח לי בפרטי את המספר של הרופא שנתן לך את החומרים (ניחוש שלי אין כזה)
פעם הבאה שכואבת לי הבטן אני אקח קצת טסט בשביל להרגיש טוב יותר

מי אתה?
זה דקל וקנין

המחקר הזה הוא בולשיט מוחלט מאחר וכשלוקחים טסט עולים הרבה משקל מים, לא מפרטים הרבה על האנשים שם, ואם אפשר לעלות שריר כשלוקחים טסט בלי להתאמן זה על אותו הלבל כמו להגיד שאם תזריק טסט לבן אדם בקומה הוא יעלה שריר. אין קיצורי דרך בספורט הזה לא משנה כמה ומה תזריק, צריך לעבוד. יש אנשים שלא עובדים הכי קשה שיש ועדיין נראים כמו הגוף האידיאלי 99% מהגברים אבל סמוך עליי שצריך לעבוד

חוץ מזה שתמונות זה חרטא בפיתה אם היית יודע קצת יותר מהאינסטה שלו (ואני יודע) היית יודע שאתה טועה (אולי לאחרונה הוא השתפר לא יודע מה שבטוח שהוא עשה הרבה שטויות)

@fv34vrefdcx אם אתה מקנא, לך תזריק טסט ועזוב אותי באמאשך, ומבטיח לך שאין מה לקנאות בי, על פניו הכל נראה טיל אבל הדברים שעברתי ומה שרמזתי לגבי זה שאמרתי פרוצדורות רפואיות זה דברים שאני לא מאחל לאף אחד

את שלי אמרתי בנושא, ואין לי דברים נוספים להגיד בנושא מעבר להודעה הזאת
אם אתה רוצה להמשיך להטריל, אף אחד לא עוצר אותך ואתה מוזמן לפתוח גם עוד אלף משתמשים

וכן, היה לי תקופה בעבר בה היה רופא שרשם לי חומרים, אבל כאלה מהסוג שעושים קצת הרבה יותר נזק מאשר טסט אבל ברוך ה זה כבר מאחורי

אם אתה חושב שאתה מכיר אותי ושאני עושה שטויות אז אין לך מושג מהחיים שלך או מה שאני עושה..
ואם באמת היית מכיר אותי בחיים או אם היית מתאמן לידי אפילו אימון בודד בחדר כושר לידי היית סותם את הפה שלך בלי לעוף על עצמי או משהו כזה

@elchonon אתה יכול לשאול את חבר שלך שהתחרת איתו איך אני מתאמן ממה שהוא זוכר, הוא בטח יגיד לך שאני פסיכופת חחחחחחח אבל הוא אהב אותי אחרי הכל כי התלהבתי שהוא מרים כבד אז תמיד הבאתי לו את כל הפלטות של ה20 שיש במכון שראיתי אותו בא לעשות סקוואט או דד ועדיין הוא גנב לי פלטות מתרגילים שבאתי לעשות, קטע כזה של פאוורליפטרים, הם צריכים את כל הפלטות שיש במכון..

וכן, אני עושה שטויות לפעמים ופעם הייתי עושה הרבה יותר שטויות , אני לפעמים קצת ילד, לא אשקר, אבל הרוב זה מאחורי, ושיפור טווח תנועה, שיפור גמישות, ושיפור יציבות זה משהו שעבדתי עליו די הרבה בתקופה האחרונה.

נערך לאחרונה:
השמן זה ווטרן שהוא חשב שאני
וכן, היה רופא שרשם לי חומרים, אבל כאלה מהסוג שעושים קצת הרבה יותר נזק מאשר טסט אבל ברוך ה זה כבר מאחורי
בדיוק קבלת חומרים אחרים בשביל להרגיש טוב וכו

טסט לקחת רק בשביל מטרה אחת וזה חדר כושר (קיצורי דרך)

השמן זה ווטרן שהוא חשב שאני

בדיוק קבלת חומרים אחרים בשביל להרגיש טוב וכו

טסט לקחת רק בשביל מטרה אחת וזה חדר כושר (קיצורי דרך)
לא אחי, פה אתה טועה, החומרים שקיבלתי מהרופא עשו כל מיני דברים, להרגיש טוב זה ממש אבל ממש לא אחד מהם.

טסט לקחתי כי צריך אותו כחומר בסיס מאחר ולמדתי טיפ טיפה על התחום של החומרים לפני שנכנסתי לעובי הקורה

שמע אני אמרתי את שלי, אתה תמשיך להיות טיפש שעושה טרול מסביב לשעון זה בעיה שלך, כל אחד והבעיות שלו

אל תשווה אותי לשמן דרך אגב

ותלמד לצטט רק עכשיו קלטתי שהגבת לי גם לדבר השני

בכל מקרה הנקודה שלי היא שלמי שמתשתמש יהיה קל פי כמה וכמה על פני מי שלא
לא משווים מזריק שנותן 100% לטבעי שעושה שטויות ונותן 10% ההשוואה שזה בין טבעי 100% למזריק 100%
מי זה אם לא וטרן? אגב אם אתה באמת לא הוא וחשבתי שזה אתה שקול את קיומך מחדש

להזריק בלי להתאמן או לאכול כמו שצריך זה בזבוז של כסף ובריאות לשווא, לצורך העניין יש כל כך הרבה gym rats שכן די מתאמנים, אולי אוכלים קצת חלבון ועדיין נראים כמו חרא.

וכמובן שחומרים עוזרים ויש יתרון לא הבנתי למה אמרת את זה בכלל זה ברור מאליו

טסט לקחתי כי צריך אותו כחומר בסיס מאחר ולמדתי טיפ טיפה על התחום של החומרים לפני שנכנסתי לעובי הקורה
מפתיע שהרופא לא הביא לך את זה
מי לא קרה באיטרנט טיפה והבין שטסט זה בריא סתם דורשים מרשם מרופא בשביל זה חחח

נ.ב
תזכיר לי מה היה הסייקל הראשון שלך?
או בכללי תפרט טיפה על הייסקלים בוא נראה איזה בריאים הם
אתה שקול את קיומך מחדש
צודק
וכמובן שחומרים עוזרים ויש יתרון לא הבנתי למה אמרת את זה בכלל זה ברור מאליו
כי אתם כובים כאילו אם משקיעים אז פתאום זה סבבה חומרים
להזריק בלי להתאמן או לאכול כמו שצריך זה בזבוז של כסף ובריאות לשווא, לצורך העניין יש כל כך הרבה gym rats שכן די מתאמנים, אולי אוכלים קצת חלבון ועדיין נראים כמו חרא.
להזריק זה בזבוז בריאות בכל מקרה

מפתיע שהרופא לא הביא לך את זה
מי לא קרה באיטרנט טיפה והבין שטסט זה בריא סתם דורשים מרשם מרופא בשביל זה חחח

נ.ב
תזכיר לי מה היה הסייקל הראשון שלך?
או בכללי תפרט טיפה על הייסקלים בוא נראה איזה בריאים הם

צודק

כי אתם כובים כאילו אם משקיעים אז פתאום זה סבבה חומרים

להזריק זה בזבוז בריאות בכל מקרה
חומרים זה סבבה בכל מצב, הבריאות של אנשים שהם לא אני ולא קרובים אליי מעניינת לי את הביצה. בסופו של דבר זה עולם חופשי ואנשים יכולים לעשות מה שבא להם, אבל זה הרבה יותר הגיוני להשקיע אם אתה עומד לזיין את עצמך ככה עם חומרים. כי חומרים סתם ככה לא יתנו הרבה

חומרים זה סבבה בכל מצב, הבריאות של אנשים שהם לא אני ולא קרובים אליי מעניינת לי את הביצה. בסופו של דבר זה עולם חופשי ואנשים יכולים לעשות מה שבא להם, אבל זה הרבה יותר הגיוני להשקיע אם אתה עומד לזיין את עצמך ככה עם חומרים. כי חומרים סתם ככה לא יתנו הרבה
אין לי בעיה שיקחו חומרים אבל לא יזיינו את השכל אני עושה את זה בשביל הבריאות או בשביל סבתא

אין לי בעיה שיקחו חומרים אבל לא יזיינו את השכל אני עושה את זה בשביל הבריאות או בשביל סבתא
אתה לוחם צדק, מה אני אגיד לך, אתה נלחם על זכותנו לדעת שסייקל התחזה לטבעי בפורום אחר שלאף אחד לא אכפת ממנו, הישועה הגיעה!
עכשיו תעשה לכולנו טובה וחלאס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית