הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Bench pr 130

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך

reemar

משתמש קבוע
1,709
1,115
נק' מוניטין:
1,952
1,709
1,115
ה130 זמין לצפייה כאן
130in •
פוסט אחרון שעלה ^

והנה אני נכנס ב2.5 ק"ג פחות
Streamable

שזה גם היה pr כי השיא שלי לפני זה היה 125..

מה יש לשפר? (מכל הבחינות)
יודע שכולם פה בריונים ועושים 150 לחזרות ואני מתלהב מ130 לחזרה אבל צריך להתחיל איפושהו..

יש בכל צד 10,20,5,5,5,10 בהרמה של ה130

לא תכננתי pr אבל לא הלכתי כבד מדי בסקוואט אז היה כוח מיותר לשחרר שם אחרי החזרות אז וואלה זרם

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תגיד,איפה הקיר טיפוס המגניב הזה בדף עינסטה שלך?
איפושהו בצפון, זה היה לפני כמה שנים לא בדיוק זוכר במדויק
מיקום, זה היה מקום כזה מגניב שהיה שם סוג של בנגי אומגה, וקיר טיפוס חיצוני ועוד כמה דברים מגניבים

איפושהו בצפון, זה היה לפני כמה שנים לא בדיוק זוכר במדויק
מיקום, זה היה מקום כזה מגניב שהיה שם סוג של בנגי אומגה, וקיר טיפוס חיצוני ועוד כמה דברים מגניבים
נראה להיט
(רק שאין הגבלת משקל:rolleyes-71:)

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד.
לא יודע מאיפה הסקת שכולם מרימים פה כבד, נראה לי שהרוב פה לא דוחקים משקל גוף אבל הם מרימי מקלדת.

לדעתי חסר לג דרייב. ואם תלמד ליישם את זה אתה תצליח להרים יותר.
טיפים לגבי איך לשלב יותר לג דרייב? לפי מה ששמת לב מהסרטון? נכנסתי לבנץ אחרי הסקוואט אז הרגלים היו קצת תפוסות אולי שמים לב לזה בסרטון

טיפים לגבי איך לשלב יותר לג דרייב? לפי מה ששמת לב מהסרטון? נכנסתי לבנץ אחרי הסקוואט אז הרגלים היו קצת תפוסות אולי שמים לב לזה בסרטון
סקוואט זה לא סיבה, אני כמעט אף פעם לא עושה בנץ' שלא סקוואט.
הנה סרטון

• פותח/ת השרשור
הנה סרטון

ראיתי את הסרטון הזה, התמקדתי בו שעשיתי את הבנץ, הדגש ששמתי היה בעיקר לדחוף את הגוף לאחור במקום ללמעלה, ואז הכתפיים והשכמות יושבות יותר טוב, לגבי הרגליים, איפה ואיך להניח אותם כדי ליצור לג דרייב מיטבי, ואיך בא לידי ביטוי הלג דרייב מבחינה מכנית מה אתה דוחף עם הרגליים לאן ואיך זה עוזר לך להרים יותר כבד?

ראיתי את הסרטון הזה, התמקדתי בו שעשיתי את הבנץ, הדגש ששמתי היה בעיקר לדחוף את הגוף לאחור במקום ללמעלה, ואז הכתפיים והשכמות יושבות יותר טוב, לגבי הרגליים, איפה ואיך להניח אותם כדי ליצור לג דרייב מיטבי, ואיך בא לידי ביטוי הלג דרייב מבחינה מכנית מה אתה דוחף עם הרגליים לאן ואיך זה עוזר לך להרים יותר כבד?
תראה את חמשת הסרטונים האלו, אני מקווה שזה יענה על השאלות

• פותח/ת השרשור
הנה סרטון
[]
לא יודע בדיוק להסביר ולא מתרץ אבל אחרי סקוואט הבנץ החלק המאתגר זה שהרגליים תפוסות, כאילו שאני צריך לשים אותם בצדדים ואז החלק החיצוני של הירך מציק שם, לא שזה תירוץ ללא לעשות לג דרייב

או נגיד שאתה עושה בנץ בשיפוע אחרי רגליי ובידודם ואתה כולך בבנץ שיפוע אבל מה שמציק לך בכלל זה לא החזה או היד אחורית או הכתפיים אלא בכלל התאומים

לא יודע בדיוק להסביר ולא מתרץ אבל אחרי סקוואט הבנץ החלק המאתגר זה שהרגליים תפוסות, כאילו שאני צריך לשים אותם בצדדים ואז החלק החיצוני של הירך מציק שם, לא שזה תירוץ ללא לעשות לג דרייב

או נגיד שאתה עושה בנץ בשיפוע אחרי רגליי ובידודם ואתה כולך בבנץ שיפוע אבל מה שמציק לך בכלל זה לא החזה או היד אחורית או הכתפיים אלא בכלל התאומים
קשה לי להבין בלי להיות נוכח ורואה מה אתה מתכוון.

• פותח/ת השרשור
תראה את חמשת הסרטונים האלו, אני מקווה שזה יענה על השאלות

התחלתי לראות, לבנתיים אם אני לא אבין, ממש בקצרה

למה בלג דרייב חלק עושים עם העקבים באוויר וחלק עם כל הרגל על הרצפה, הסתבכתי שם.. למה ככה למה ככה ומה עדיף?

התחלתי לראות, לבנתיים אם אני לא אבין, ממש בקצרה

למה בלג דרייב חלק עושים עם העקבים באוויר וחלק עם כל הרגל על הרצפה, הסתבכתי שם.. למה ככה למה ככה ומה עדיף?
בגלל חוקים שונים באיגודים שונים

נראה לי שאני מבין את הכוונה שלך

תנסה להתמתח קצת לפני

כנראה שעדיף כל הרגל על הרצפה באופן כללי.
אבל זה לא אומר שאין מקום לעקב באוויר, זה עלול לגרום לחלק כאבי גב. אך זה מאוד משתנה בין מתאמנים.

• פותח/ת השרשור
כנראה שעדיף כל הרגל על הרצפה באופן כללי.
אבל זה לא אומר שאין מקום לעקב באוויר, זה עלול לגרום לחלק כאבי גב. אך זה מאוד משתנה בין מתאמנים.
יש לי דרך לפי האורך של הטורסו או כל מיני כאלה לדעת מה עדיף בשבילי? או לנסות גם וגם ומה שעובד יותר טוב?

ולגבי הרגל ראיתי שחלק שמים אותה בזווית ישרה וחלק עושים איתה זווית אנכית לצדדים (כאילו שמים את האצבעות של הרגל כלפי חוץ כמה שיותר עד כדי זווית אנכית) כדי ליצור לג דרייב, מה יותר טוב?

מה שמשותף זה שכולם מנסים לקחת את הרגל כמה שיותר אחורה

איך זה אצל אליהו?
בתחרות מותר עקב באוויר.
חידשת לי
בדרכ אני עם הקצות אצבעות על הרצפה
גם אני, אבל פגשתי כמה עם כאבי גב.
יש לי דרך לפי האורך של הטורסו או כל מיני כאלה לדעת מה עדיף בשבילי? או לנסות גם וגם ומה שעובד יותר טוב?
תנסה עם עקב באוויר, ותראה איך זה.
ולגבי הרגל ראיתי שחלק שמים אותה בזווית ישרה וחלק עושים איתה זווית אנכית לצדדים (כאילו שמים את האצבעות של הרגל כלפי חוץ כמה שיותר עד כדי זווית אנכית) כדי ליצור לג דרייב, מה יותר טוב?
מה שיותר נוח ומרים יותר משקל.

אף אחד פה לא הולך לדבר על הטירוף הזה של הסדר של הפלטות על המוט? הocd שלי לא מסוגל להסתכל על זה
גם אני עושה את זה לעיתים רחוקות אמנם, אבל זה תעסוקה וסתם כיף.
אני חושב שזה מגיע מאותו שריטה שלי שאני נהנה לסדר משקולות ולהחזיר אותם למקום במכון כושר, גם משקולות שלא השתמשתי בהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית