הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחרי שימוש בסארמס יש תופעות לוואי

רותם25

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
בן 25 מתאמן כבר כמה שנים .
לאחרונה עשיתי שימוש של חודשיים בליגנדרול 10 mg ביום
ואוסטרין 20 mg.
לאחר הפסקת השימוש התחילו תופעות לוואי של עייפות והתפקוד המיני ירד משמעותית...

רציתי לדעת אם זאת תופעות נפוצות אחרי שימוש בסארמס בלבד?
וכמה זמן יקח לגוף לחזור לתפקוד תקין

תודה!

לכל מי שאי פעם תהה לעצמו אם סארמס יכולים לגרום לירידה בטסט׳...

לפותח הפוסט, המינון של האוסטרין סביר, אני הייתי מתחיל נמוך יותר. לדעתי מה שגרם לך להרגשה שאתה חווה כרגע זה ה LGD. שמע 10 מ״ג (בהנחה ומה שיש לך שם זה LGD באמת) זה מינון לא פראייר בכלל.

תעשה בדיקות דם כמו שכתבו לך פה, תחזור ותעלה אותם.

• פותח/ת השרשור
לכל מי שאי פעם תהה לעצמו אם סארמס יכולים לגרום לירידה בטסט׳...

לפותח הפוסט, המינון של האוסטרין סביר, אני הייתי מתחיל נמוך יותר. לדעתי מה שגרם לך להרגשה שאתה חווה כרגע זה ה LGD. שמע 10 מ״ג (בהנחה ומה שיש לך שם זה LGD באמת) זה מינון לא פראייר בכלל.

תעשה בדיקות דם כמו שכתבו לך פה, תחזור ותעלה אותם.

יכל להיות שסארמס בכמות שלקחתי יכל לגרום נזק בלתי הפיך גם?

ואוסטרין 20 mg.

תודה!
מקרה אופייני...
בטח קראת איפשהו שsarms זה "סטרואידים כמעט בלי תופעות לוואי"...
אז טוב שהבנת שהם לא!
ואם עוד כמה בעקבותך יזכו להבין לפני שהם רצים לקנות...אשריך.
אל תשלה את עצמך..גם 5mg היו משביתים באותה מידה...אולי מעט פחות..אבל חשוב שתבין שהבעיה היא לא במינון אלא בעצם המחשבה שלך שמישהו רקח תרופת פלא שנותנת תןצאות של סטרואידים בלי נזקים של סטרואידים.
אולי יום אחד תהיה בעולם אש ללא עשן..כרגע אין צפי.
תצטרך לשקם את הציר ההורמונלי שלך ממש כמו אחרי סייקל

בהחלט נפוץ, דיכאת את הציר והגוף יתאושש לאחר זמן מה (או לא).
כאשר מדובר במתאמן צעיר בלי בעיות נלוות אפשר להתאושש גם בלי PCT. אני פרסמתי בעבר תוצאות של בדיקות דם אחרי סייקל של חודשיים 20מג LGD סולו, הרמות של טסט חזרו לנורמה אחרי חודש וחצי (אם אני זוכר נכון).

מקרה אופייני...
בטח קראת איפשהו שsarms זה "סטרואידים כמעט בלי תופעות לוואי"...
אז טוב שהבנת שהם לא!
ואם עוד כמה בעקבותך יזכו להבין לפני שהם רצים לקנות...אשריך.
אל תשלה את עצמך..גם 5mg היו משביתים באותה מידה...אולי מעט פחות..אבל חשוב שתבין שהבעיה היא לא במינון אלא בעצם המחשבה שלך שמישהו רקח תרופת פלא שנותנת תןצאות של סטרואידים בלי נזקים של סטרואידים.
אולי יום אחד תהיה בעולם אש ללא עשן..כרגע אין צפי.
תצטרך לשקם את הציר ההורמונלי שלך ממש כמו אחרי סייקל
הlh נפגע מסארמס הרבה פחות מטסט, אם כי הטסט יכול להיפגע בצורה כמעט זהה. לכן השיקום מסארמס קל יותר

הlh נפגע מסארמס הרבה פחות מטסט, אם כי הטסט יכול להיפגע בצורה כמעט זהה. לכן השיקום מסארמס קל יותר
זה לא מחייב, אולי נגיד אוסטרין
אבל יש לך גם lgd4033 yk11 s23 rad140
אצלם, שהם לא פרייארים בכלל, אפילו במינונים נמוכים, ייתכן מאוד שהפגיעה בכיף יכולה להיות יותר גדולה

כאשר מדובר במתאמן צעיר בלי בעיות נלוות אפשר להתאושש גם בלי PCT. אני פרסמתי בעבר תוצאות של בדיקות דם אחרי סייקל של חודשיים 20מג LGD סולו, הרמות של טסט חזרו לנורמה אחרי חודש וחצי (אם אני זוכר נכון).
מעניין
איפה אוכל למצוא את זה ?

בדיקות דם, סבלנות וזה (כנראה) יחזור לעצמו. כל אחד הוא שונה, אבל זה מתאזן עם הזמן. מעבר להשפעות הפיזיולוגיות, יש השפעות פסיכולוגיות של הפסקת שימוש בחומרים (כל חומר שאשכרה עובד) עקב ירידה בכוח ובעצימות האימונים זה מכניס אותך לרגשות שליליים, שיכולים לגרום ללחץ, דכאון וירידה בליבידו.

ואוסטרין 20 mg.
תודה!
הציר שלך משותק בגלל השימוש ב LGD . אם האית קורא קצת ולומד האית מבין שלא משתמשים בחומר הזה לבד. משלבים אותו יחד עם טסט בזריקות ואז עושים PCT לשיקום המערכת.

הציר שלך משותק בגלל השימוש ב LGD . אם האית קורא קצת ולומד האית מבין שלא משתמשים בחומר הזה לבד. משלבים אותו יחד עם טסט בזריקות ואז עושים PCT לשיקום המערכת.
Lgd לא משתק ציר. אולי במינונים גבוהים מאוד!
כנראה שגם לבחורצ'יק כאן הציר לא שותק אלא חטף מכה. הוא לקח lgd במינון יחסית גבוה יחד עם אוסטרין שזו טעות טיפשית אבל כנראה יחזור עוד חודש, חודש וחצי לתפקוד מלא בלי תרופות pct.

Lgd לא משתק ציר. אולי במינונים גבוהים מאוד!
כנראה שגם לבחורצ'יק כאן הציר לא שותק אלא חטף מכה. הוא לקח lgd במינון יחסית גבוה יחד עם אוסטרין שזו טעות טיפשית אבל כנראה יחזור עוד חודש, חודש וחצי לתפקוד מלא בלי תרופות pct.
בטח שהציר שלו משותק זמנית. נמתין פה עוד חודש חודש וחצי כמו שאתה אומר שהבחור ידווח לנו שהכל חזר או שלא.

מניסיון אישי של 15מ"ג ראד וlgd 10 למשך 9 שבועות,ללא pct וללא בדיקות דם. תפקוד מיני חזר לעצמו לאחר חודשיים. בכנות , pct .

זה לא מחייב, אולי נגיד אוסטרין
אבל יש לך גם lgd4033 yk11 s23 rad140
אצלם, שהם לא פרייארים בכלל, אפילו במינונים נמוכים, ייתכן מאוד שהפגיעה בכיף יכולה להיות יותר גדולה
מה לא מחייב ? חוץ מyk11 (שזה סטרואיד אנאבולי) וs23. הlgd לא משפיע על הlh כמו סטרואידים אנאבוליים. פגיעה מאוד מינורית לפי מחקר שדובר כאן בפורום עי מייק.

מניח שככה גם הrad.

מה לא מחייב ? חוץ מyk11 (שזה סטרואיד אנאבולי) וs23. הlgd לא משפיע על הlh כמו סטרואידים אנאבוליים. פגיעה מאוד מינורית לפי מחקר שדובר כאן בפורום עי מייק.

מניח שככה גם הrad.
לא הייתי קופץ למסקנות כ"כ מהר לגבי ה rad, אישית היה לי קשוח איתו יותר מאשר yk11 או s23

לא יודע תכלס איך ראד ו lh חברים אלא משתף מבחינת תופעות לוואי וחווית שימוש לצורך העניין

• פותח/ת השרשור
לא הייתי קופץ למסקנות כ"כ מהר לגבי ה rad, אישית היה לי קשוח איתו יותר מאשר yk11 או s23

לא יודע תכלס איך ראד ו lh חברים אלא משתף מבחינת תופעות לוואי וחווית שימוש לצורך העניין

עשיתי בדיקות דם הבוקר עוד יומיים אפרסם תוצאות.
בכל מקרה אם התוצאות יהיו תקינות המליצו לי פעם הבאה לעשות rad140 וyk11 השאלה אם מי שהמליץ לי מגזים וזה אגרסיבי מידי לפעם השניה שלי?
ואם כן אז rad140 בלבד יהיה עדיף?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית