הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחרי שימוש בסארמס יש תופעות לוואי

רותם25

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
בן 25 מתאמן כבר כמה שנים .
לאחרונה עשיתי שימוש של חודשיים בליגנדרול 10 mg ביום
ואוסטרין 20 mg.
לאחר הפסקת השימוש התחילו תופעות לוואי של עייפות והתפקוד המיני ירד משמעותית...

רציתי לדעת אם זאת תופעות נפוצות אחרי שימוש בסארמס בלבד?
וכמה זמן יקח לגוף לחזור לתפקוד תקין

תודה!

עשיתי בדיקות דם הבוקר עוד יומיים אפרסם תוצאות.
בכל מקרה אם התוצאות יהיו תקינות המליצו לי פעם הבאה לעשות rad140 וyk11 השאלה אם מי שהמליץ לי מגזים וזה אגרסיבי מידי לפעם השניה שלי?
ואם כן אז rad140 בלבד יהיה עדיף?
תעשה טסט בסיס, אליו תצרף רק yk11 או yk11 וlgd4033

אם אתה כבר עולה על yk11 שהוא לפי המבנה המולקולרי עונה להגדרה סטרואיד אז תעשה את זה כבר עם טסט בסיס
תקבל יותר תוצאות ביחס למחיר ותחסוך לך 2-3 סייקלים של סארמס

בכל מקרה אם התוצאות יהיו תקינות המליצו לי פעם הבאה לעשות rad140 וyk11 השאלה אם מי שהמליץ לי מגזים וזה אגרסיבי מידי לפעם השניה שלי?
YK11 זה בידיוק כמו וינסטרול אחי תחקור תלמד תדברים לעומק תדבר אם אנשים מחוץ לפורום הזה גם אתה תראה שמי שבאמת מבין ימליץ לך לשלב טסט כחומר בסיס לכל הSARMS . ואז פשוט לעשות PCT גם מבחינת תוצאות זה סרט אחר .

YK11 זה בידיוק כמו וינסטרול אחי תחקור תלמד תדברים לעומק תדבר אם אנשים מחוץ לפורום הזה גם אתה תראה שמי שבאמת מבין ימליץ לך לשלב טסט כחומר בסיס לכל הSARMS . ואז פשוט לעשות PCT גם מבחינת תוצאות זה סרט אחר .
נכון, שניהם כימית עונים להגדרה סטרואיד אבל זה לא בדיוק ויני, זה עושה דברים קצת שונה מבחינת אופן פעילות וכדומה, ויני בעיקר לחיטוב yk11 עד כמה שאני זוכר מתוכנן למסה בגלל התכונות הייחודיות שלו עם המיוסטין

לגבי שאר הדברים עם טסט בסיס, מסכים איתך

אתה יכול לעשות סולו lgd אבל מינון יותר נמוך. אתה לא צריך טסט' בייס בניגוד למה שאומרים כאן.

ראד לא עשיתי אז אין לי איך להמליץ.

לא הייתי קופץ למסקנות כ"כ מהר לגבי ה rad, אישית היה לי קשוח איתו יותר מאשר yk11 או s23

לא יודע תכלס איך ראד ו lh חברים אלא משתף מבחינת תופעות לוואי וחווית שימוש לצורך
מכל התגובה שלי מה שלקחת זה את הראד ? ואתה רוצה להגיד לי שראד במינון של 10 או 15 מג משבית כמו טסט' ?

נערך לאחרונה:
סביר להניח שתתאכזב מהראד... תרגיש עליה בכח, אבל פחות עליה במאסה (אין לי מושג איך הדבר הזה קורה, כנראה פחות העמסת נוזלים). ראד נותן מראה יותר טבעי. לגד - שינוי הרבה יותר בולט.

לגבי מי שרשם שטעות לקחת לגד עם אוסטרין - לדעתי, מבחינת תוצאות באימונים - נכון. מבחינת הרגשה כללית - יש משהו באוסטרין שעוזר להרגשה טובה כללית ומוטיבציה, שלא כל כך נמצא ביתר החומרים.

לגבי YK11 - לא רעיון טוב בכלל... קודם כל - 0 מחקרים על בני אדם. אפילו לא על עכברים. רק על תאים במבחנה. לגבי העיכוב בייצור מיוסטטין - זה לא הוכח אפילו על בעלי חיים, אלא רק בתרבית תאים במעבדה. מעבר לזה - מנסיון של הרבה משתמשים - זה לא טוב בכלל למפרקים. אם אתה מתחיל, הסייקל ייתן לך עליה משמעותית בכח ומשקלים שתרים - ולמפרקים ממילא קשה "לעמוד בקצב", כי מה לעשות, רקמות חיבור מתחזקות יותר לאט מרקמות שריר - ומגיבות פחות רציני לחומרים. ככה שלקחת משהו שיחליש אותם - זה מתכון טוב לפציעה.

אם כבר לשלב משהו - השילוב הנפוץ וכנראה המוצלח (עם לגד, אם ראד, אפילו עם אוסטרין) - זה MK677. אתה לא עובד על אותם רצפטורים, אין תחרות בין החומרים, צירים אחרים לגמריי. בגדול - ייתן לך יותר תיאבון ותישן יותר טוב. שני דברים חשובים בפני עצמם לסייקל. על הדרך, כנראה זה מעלה רמת GH, למרות שבטח יגידו לך שלא באופן משמעותי עד כדי שישפיע על משהו.

כך או כך, MK677, רק מבחינת שיפור התיאבון והשינה, עושה עבודה נהדרת. אם זה מעלה את רמת ה - GH - מה טוב.
אה - גם עוזר לעור וכנראה טוב לשיער.

כמובן - להתרחק אם אתה סכרתי או בסיכון לסכרת. גם אם אתה עם תיאבון בריא מטבעך ולא מחפש סייקל מאסה, אלא חיטוב, ה MK לא ממש מתאים.

קח בחשבון שלגד ו MK677 גורמים לספיחת נוזלים. תקבל מראה יותר "עגול". טוב? לא טוב? עניין של טעם... אם אתה לפני תחרות פיתוח גוף (ולפי השאלה אתה ממש לא), אז לא טוב.

לגבי S23 - תתרחק מזה כמו מאש. ממש לא למתחילים. אתה תשבית לגמרי את הציר ותגיע לרמת טסט בדם של כמעט 0 מוחלט... אין לי איך להדגיש עד כמה להתרחק מזה, אלא אם כן אתה מוסיף טסט בייס רציני, ומוכן לPCT מקצועי - וגם אז, צפה כמה שבועות פחות נעימים בסוף הסייקל.
תכלס - מכל החומרים שהוזכרו - S23 לדעתי נותן את המראה הכי "סטרואידי". מנפח ורידים ובכלל נותן מראה לא טבעי (בקטע טוב).
בקיצור - ממש לא לסייקל שני... גם עם PCT ממש לא הייתי ממליץ. הייתי שומר את החומר הזה למי שגם ככה ברגיל מטופל TRT (מי שבלי קשר לסייקלים מקבל טסטוסטרון במינון נמוך, כטיפול כרוני, בדר"כ לכל החיים - בגלל בעיה רפואית, או כי בעברו עשה שטויות מהסוג שעוסק בהן הפורום הזה).

וכדי שלא יקפצו על הפוסט הזה החשודים הרגילים - כמובן שכל הסארמים לא נחקרו מספיק, ייתכן תופעות לוואי לטווח ארוך בלתי ידועות, זה אולי מסרטן, אולי מקצר את תוחלת החיים, יכול להיות שאפילו מגדיל את הסיכוי להידרס בכביש (למה? למה לא...).

וברצינות - לא לחשוב שבגלל שזה סארמים זה פחות נזק או תופעות לוואי. מקסימום אפשר להגיד שלחלק מהסארמים יש פחות תופעות לוואי ידועות. קפיש?

MY 2 CENTS...

בניגוד למה שג'ו אמר
השתמשתי בכל מיני חומרים ועם yk11 קיבלתי את התוצאות הכי טובות מבחינת עליה במסה
לגבי מה שהוא אומר עם lgd4033 וrad מסכים איתו
Rad נותן כוח ומראה יבש אבל לא מסה יותר מדי לעומת lgd שנותן מסה אבל בזמן השימוש צובר קצת נוזלים

מצד שני לתזונה אספקט מאוד גדול בכל התהליך

לגבי אוסטרין, מסכים בהחלט, הרגשה טובה איתו באופן כללי

רוצה מפרקים טובים, תדאג למשהו שיסנתז קולגן בסטאק שלך, אומגה 3 הכמות האותה וכמובן הרבה צריכת נוזלים

רוצה קצת מעבר? מפרקים בריאים... תוותר על האגו, תתרכז ביותר חזרות פחות משקל, ואת האקסטרה נפח תעשה במכונות
זה קשוח להגיד כי עם חומרים אתה רוצה להרגיש מלך העולם אבל צריך לחשוב לטווח הרחוק מה לעשות

לגבי ה2 סנט, שכחת לתת סקירה של על קרדרין

S23 נותן מראה ושייפ מכובד בהחלט ומסכים עם מה שאתה אומר שyk11 S23 כדאי לשמור לשלב יותר מתקדם בסייקלים

וכמובן, תעשה לעצמך טובה ותעשה את זה עם טסט בייס ולא סולו
אגב @joe456 מהנסיון שלך עם s23
כמה זמן אחרי צריכה אחרונה שלו ניתן לצאת לpct?
כי אני מתכנן להריץ סארמים בסוף בסייקל לעוד 5-6 שבועות אחרי שמפסיק עם הטסט כי אני משתמש באנטט ולא רוצה זמן מת בין לבין

למה לקחת חומר שבספק אם תצא אחרי לפיסיטי, ישבית אומלא ישבית או ישבית חלקית את הציר שלך ואז גם מה שהשגת ממנו ירד מהר מאוד אחרי שתפסיק להשתמש בו.

בניגוד למה שג'ו אמר
השתמשתי בכל מיני חומרים ועם yk11 קיבלתי את התוצאות הכי טובות מבחינת עליה במסה
לגבי מה שהוא אומר עם lgd4033 וrad מסכים איתו
Rad נותן כוח ומראה יבש אבל לא מסה יותר מדי לעומת lgd שנותן מסה אבל בזמן השימוש צובר קצת נוזלים

מצד שני לתזונה אספקט מאוד גדול בכל התהליך

לגבי אוסטרין, מסכים בהחלט, הרגשה טובה איתו באופן כללי

רוצה מפרקים טובים, תדאג למשהו שיסנתז קולגן בסטאק שלך, אומגה 3 הכמות האותה וכמובן הרבה צריכת נוזלים

רוצה קצת מעבר? מפרקים בריאים... תוותר על האגו, תתרכז ביותר חזרות פחות משקל, ואת האקסטרה נפח תעשה במכונות
זה קשוח להגיד כי עם חומרים אתה רוצה להרגיש מלך העולם אבל צריך לחשוב לטווח הרחוק מה לעשות

לגבי ה2 סנט, שכחת לתת סקירה של על קרדרין

S23 נותן מראה ושייפ מכובד בהחלט ומסכים עם מה שאתה אומר שyk11 S23 כדאי לשמור לשלב יותר מתקדם בסייקלים

וכמובן, תעשה לעצמך טובה ותעשה את זה עם טסט בייס ולא סולו
אגב @joe456 מהנסיון שלך עם s23
כמה זמן אחרי צריכה אחרונה שלו ניתן לצאת לpct?
כי אני מתכנן להריץ סארמים בסוף בסייקל לעוד 5-6 שבועות אחרי שמפסיק עם הטסט כי אני משתמש באנטט ולא רוצה זמן מת בין לבין

לגבי ה YK - לא אמרתי שלא יעיל, רק שכנראה המנגנון שלו בתוך הגוף זה לא עיכוב מיוסטטין, אלא יותר דומה לסטרואיד נגזר DHT
לגבי כאבים ופגיעה במפרקים - לא מנסיון. דברים שקראתי.
כל היתר מסכים לגמרי.
לגבי S23, בדיקת דם של סוף סייקל (בלי בייס. שטות אמיתית וחרא רעיון) - הראתה מספרים מפגרים לגמריי. משהו כמו 0.8 טסט (כן טוטל טסט, לא פרי טסט - זה פחות ממה שיש לילדה בת 6...). כמובן שגם ה LH היה באיזור ה - 0....
אישית ויתרתי על PCT והמשכתי מסלול TRT.
הסייקל לא היה של S23, אלא הוא הצטרף לשבועיים וחצי אחרונים בלבד. זה הספיק להשבתה מוחלטת.

לגבי מסלול PCT, לא מניסיון, אבל מה שנראה לי זה שמדובר בזמן מחצית חיים קצר מאוד. בטוח יותר קצר מכל טסט בייס שאתה לוקח.

לא הבנתי אם הכוונה שלך להמשיך עם S23 אחרי שאתה מפסיק טסט בייס - אם זה הכוונה, זה רעיון לא ממש טוב. בטח לא ל 5 או 6 שבועות, כי אחרי די מעט זמן עם S23, הטסט היחידי שיהיה לך בגוף זה החיצוני. הייצור של הגוף הופך ממש ל - 0.

בכל מקרה, הייתי מתחיל PCT כמה שיותר מוקדם. לא בטוח שרעיון טוב תוך כדי, כי הוא משבית לגמרי את ציר ה LH. אבל ממה שהבנתי, הוא אמור לצאת מהמערכת תוך יום יומיים, ככה שנראה לי רעיון טוב להתחיל די מייד - וקח בחשבון שהכמה ימים בין לבין, לא יהיו מהיותר טובים שלך השנה...

בהצלחה.

לגבי ה YK - לא אמרתי שלא יעיל, רק שכנראה המנגנון שלו בתוך הגוף זה לא עיכוב מיוסטטין, אלא יותר דומה לסטרואיד נגזר DHT
לגבי כאבים ופגיעה במפרקים - לא מנסיון. דברים שקראתי.
כל היתר מסכים לגמרי.
לגבי S23, בדיקת דם של סוף סייקל (בלי בייס. שטות אמיתית וחרא רעיון) - הראתה מספרים מפגרים לגמריי. משהו כמו 0.8 טסט (כן טוטל טסט, לא פרי טסט - זה פחות ממה שיש לילדה בת 6...). כמובן שגם ה LH היה באיזור ה - 0....
אישית ויתרתי על PCT והמשכתי מסלול TRT.
הסייקל לא היה של S23, אלא הוא הצטרף לשבועיים וחצי אחרונים בלבד. זה הספיק להשבתה מוחלטת.

לגבי מסלול PCT, לא מניסיון, אבל מה שנראה לי זה שמדובר בזמן מחצית חיים קצר מאוד. בטוח יותר קצר מכל טסט בייס שאתה לוקח.

לא הבנתי אם הכוונה שלך להמשיך עם S23 אחרי שאתה מפסיק טסט בייס - אם זה הכוונה, זה רעיון לא ממש טוב. בטח לא ל 5 או 6 שבועות, כי אחרי די מעט זמן עם S23, הטסט היחידי שיהיה לך בגוף זה החיצוני. הייצור של הגוף הופך ממש ל - 0.

בכל מקרה, הייתי מתחיל PCT כמה שיותר מוקדם. לא בטוח שרעיון טוב תוך כדי, כי הוא משבית לגמרי את ציר ה LH. אבל ממה שהבנתי, הוא אמור לצאת מהמערכת תוך יום יומיים, ככה שנראה לי רעיון טוב להתחיל די מייד - וקח בחשבון שהכמה ימים בין לבין, לא יהיו מהיותר טובים שלך השנה...

בהצלחה.
אם יש לו זמן מחצית קצר זה טוב בשבילי, והרעיון של למשוך אותו בזמן ההמתנה לpct נשמע לי מוצלח מאחר ובמילא יש עדיין ערכים של טסט חיצוני בדם בזמן הזה בהנחה ועבדת עם ארוך, אז לנצל את הזמן, בלי טסט חיצוני לכמה שבועות ולהתקיים רק עם סארמס זה משהו שאני יכול לסבול.. במילא לא יהיה טסט כי אתה מחכה שהערכים של הטסט החיצוני שנתת דאז יתאפסו כדי שתוכל לצאת לpct
ובגלל שזמן מחצית החיים שלו זה יומיים לפי דבריך אז אני יכול לצאת לpct בזמן בדיוק לפי התכנון
אם הבנתי משהו לא נכון אז תרחיב

אם יש לו זמן מחצית קצר זה טוב בשבילי, והרעיון של למשוך אותו בזמן ההמתנה לpct נשמע לי מוצלח מאחר ובמילא י ערכים של טסט בדם בזמן הזה, אז לנצל את הזמן, בלי טסט חיצוני לכמה שבועות ולהתקיים רק עם סארמס זה משהו שאני יכול לסבול.. במילא לא יהיה טסט חיצוני כי אתה מחכה שהערכים של הטסט החיצוני שנתת דאז יתאפסו כדי שתוכל לצאת לpct

תכין מראש את ה PCT... אני מניח שזה רעיון לא רע לחכות, אבל מניסיון - זה לא קל... לא בטוח ש S23, יחליף את הצורך בטסט (כלשהו) למשך הרבה זמן...

מבין את העניין של להתקיים עם סארמס במקום טסט, בטח לכמה שבועות, אבל החרא הזה הוא משבית אמיתי. אגב, זו הייתה המטרה המקורית שלו. אמצעי מניעה לגברים (רעיון נהדר, בערך כמו כריתת רגל בתור פתרון לכאבי ברכיים).

במקומך, אם הייתי מגיע למצב של הרגשה בלתי נסבלת - לא רואה ממש נזק לא לחכות יותר מהמינימום שצריך עם ה PCT. שוב, לגבי ה - S23, הבנתי שזמן מחצית החיים נמדד בשעות, מקסימום יום, ככה שברגע שמבחינת הטסט החיצוני הגיע מבחינתך הזמן ל PCT, אם אתה יום או יומיים גם בלי S23, לא הייתי מהסס להתחיל.

בהצלחה ותעדכן.

תכין מראש את ה PCT... אני מניח שזה רעיון לא רע לחכות, אבל מניסיון - זה לא קל... לא בטוח ש S23, יחליף את הצורך בטסט (כלשהו) למשך הרבה זמן...

מבין את העניין של להתקיים עם סארמס במקום טסט, בטח לכמה שבועות, אבל החרא הזה הוא משבית אמיתי. אגב, זו הייתה המטרה המקורית שלו. אמצעי מניעה לגברים (רעיון נהדר, בערך כמו כריתת רגל בתור פתרון לכאבי ברכיים).

במקומך, אם הייתי מגיע למצב של הרגשה בלתי נסבלת - לא רואה ממש נזק לא לחכות יותר מהמינימום שצריך עם ה PCT. שוב, לגבי ה - S23, הבנתי שזמן מחצית החיים נמדד בשעות, מקסימום יום, ככה שברגע שמבחינת הטסט החיצוני הגיע מבחינתך הזמן ל PCT, אם אתה יום או יומיים גם בלי S23, לא הייתי מהסס להתחיל.

בהצלחה ותעדכן.
עובד על טיימר בקטע הזה וה pct מוכן מראש כבר החומרים והכל מבעוד מועד, מתי להתחיל ואיך לעשות אותו ברור לי

איזה מינונים של איזה חומרים ואיזה זמן, לקראת המועד אנעל יותר וארשום לי פרוטוקול מסודר
Hcg יש, כלומיד יש קצת, טמוקסי יש, קברגולין וארימדקס, וגם לטרזול על כל צרה של תבוא יש, hmg בדרך
ויש גם טריפולטלין, מקווה שאותנטי בתקווה שיהיה אפשר גם בלעדיו, הכל מוכן..

יש גם נגיעות של פפטידים וmk677 וקרדרין, פה ושם גם נוטרופיקס כדי שבpct אשמור כמה שיותר על ההישגים

לבנתיים נותן 700 יחידות של hcg כל שבוע (350%350) בשוטף פה ושם הפסקה, 700 כי משכתי טיפה יותר מ500 למזרק בטעות אבל זה לא קריטי כ"כ

במילא מתחיל pct איזה 6 שבועות אחרי אנטט אחרון אז בזמן הזה למה לא להריץ משהו אחר

לגבי לסבול, אולי קצת אבל יהיה את ההנאה שהנוזלים של הטסט ייצאו החוצה ואני אוכל להינות קצת יותר מהשייפ ובנתיים הגוף יוכל להתקיים אצל מהרזרבה של אסטרוגן שיש במערכת מימי הטסט, גם יש hcg ברקע אז זה דווקא אמור להיות כיף

הpct מתחיל באותו זמן מתוכנן וכי S23 קצר זה לא אמור להיות בעיה

אלא אם כן יש לו סינגלים מטבולייים שממשיכים גם אחרי היומיים האלה ואז זה סיפור אחר, מקווה ומאמין שזה לא המקרה איתו
כרגע מריץ טרן ובולד לעוד 3-4 שבועות ואז ממשיך רק טסט ואולי גם סארמים איתו ואז רק סארמים עד לזמן הpct כמתוכנן

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית