הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חטוב לעוד שבועיים

• פותח/ת השרשור BaVa
  • פורסם בתאריך

BaVa

משתמש מתחיל
26
9
נק' מוניטין:
9
26
9
לפני שאתחיל..
21
13-14 א"ש
85 קג'
183 ס"מ

אז ככה, בעוד שבועיים וחצי יש לי אירוע שאני צריך להגיע אליו חטוב .
- בהנחה ואני במאזן קלורי שלילי , האם יש עוד המלצות בשביל להגיע כמה שיותר יבש וחטוב לאותו יום ספציפי ?
( מודע לכך שזו לא בהכרח הורדה אידיאלית במשקל , אבל לאחר האירוע אחזור חזרה לתפריט הקבוע והרגיל ) .

לפני שאתחיל..
21
13-14 א"ש
85 קג'
183 ס"מ

אז ככה, בעוד שבועיים וחצי יש לי אירוע שאני צריך להגיע אליו חטוב .
- בהנחה ואני במאזן קלורי שלילי , האם יש עוד המלצות בשביל להגיע כמה שיותר יבש וחטוב לאותו יום ספציפי ?
( מודע לכך שזו לא בהכרח הורדה אידיאלית במשקל , אבל לאחר האירוע אחזור חזרה לתפריט הקבוע והרגיל ) .
אם הנתונים שלך נכונים, אז יש לך 2.5 ק"ג בערך לרדת כדי להיות 10% שומן, וזה כנראה יהיה מטרה מאוד ריאלית שאתה יכול להשיג מגרעון קלורי.
אבל בנוסף אתה יכול לעשות ייבוש יום לפני אם זה ממש חשוב לך, ולהגיע לשם כשאתה נראה הרבה יותר מחוטב ושרירי.

אם הנתונים שלך נכונים, אז יש לך 2.5 ק"ג בערך לרדת כדי להיות 10% שומן, וזה כנראה יהיה מטרה מאוד ריאלית שאתה יכול להשיג מגרעון קלורי.
אבל בנוסף אתה יכול לעשות ייבוש יום לפני אם זה ממש חשוב לך, ולהגיע לשם כשאתה נראה הרבה יותר מחוטב ושרירי.

לא לעשות ייבוש בשום פנים ואופן בלי ליווי / ניסיון עבר.

המקסימום שתוכל לעשות זה להוריד סיבים מהתפריט, ואולי להימנע ממלחים.

יותר מזה אל תעשה בלי ידע מוקדם כי אתה תפגע בעצמך וזה לא שווה שום אירוע בעולם.

• פותח/ת השרשור

היי , על פי מה אפשר להעריך כמה ק"ג נשאר להוריד כדי להגיע לאחוז שומן מסוים ? ( כמו שהערכת לגביי כרגע )

3% מ85 זה 2.5. אם אתה רוצה להוריד 3% ממשקל גופך, תצטרך בסך הכל לרדת 2.5 ק"ג.

זה נכון רק בהנחה שהירידה במשקל תהיה ממסת השומן, אבל בפועל זה לא נכון.
אי-אפשר לדעת כשאתה יורד במשקל, אם ירדת ממסת השומן / מסה רזה / נוזלים וכו' וכו' שמרכיבים את המשקל בגוף.
שורה תחתונה: אם הוא יירד 2.5 קילו הוא לא יהיה 3 אחוז שומן פחות

זה נכון רק בהנחה שהירידה במשקל תהיה ממסת השומן, אבל בפועל זה לא נכון.
אי-אפשר לדעת כשאתה יורד במשקל, אם ירדת ממסת השומן / מסה רזה / נוזלים וכו' וכו' שמרכיבים את המשקל בגוף.
שורה תחתונה: אם הוא יירד 2.5 קילו הוא לא יהיה 3 אחוז שומן פחות
אתה צודק, בהתחלה זה יהיה רק נוזלים, אבל אפשר לרדת משקל כזה בלי כמעט לאבד שריר.

תדע רק שבשביל שבאמת תראה שינוי בדיאטה של שבועיים אתה תיאלץ לוותר על הרבה שריר. כי בכל דרך אחרת אתה לא באמת תראה הבדל בשבועיים. נזכרת קצת מאוחר מדי

עזוב אחי סתם מגזימים פה, שמע תעשה שבועיים לפני תפריט עם מינוס קלורי של 300-500 עם פחמימה נמוכה ותוסיף אירובי 3-4 פעמים באותו שבוע.
שבוע לפני תהיה על 0 פחמימה, חלק לך תתפריט ל5 ארוחות וכל ארוחה מנת חלבון עם ירק.
עם זה תן אירובי 4-5 פעמים באותו שבוע ואתה תבוא לאירוע כמו פסל יווני.
אתה לא תאבד גרם שריר, תקפיד על חלבון גבוה ועל אימונים ואתה תהיה בסדר גמור, גם אם תיראה קצת יותר קטן תוך כמה ימים אתה מחזיר לעצמך הכל..

• פותח/ת השרשור
עזוב אחי סתם מגזימים פה, שמע תעשה שבועיים לפני תפריט עם מינוס קלורי של 300-500 עם פחמימה נמוכה ותוסיף אירובי 3-4 פעמים באותו שבוע.
שבוע לפני תהיה על 0 פחמימה, חלק לך תתפריט ל5 ארוחות וכל ארוחה מנת חלבון עם ירק.
עם זה תן אירובי 4-5 פעמים באותו שבוע ואתה תבוא לאירוע כמו פסל יווני.
אתה לא תאבד גרם שריר, תקפיד על חלבון גבוה ועל אימונים ואתה תהיה בסדר גמור, גם אם תיראה קצת יותר קטן תוך כמה ימים אתה מחזיר לעצמך הכל..

תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית