הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נכנס למשטר שבועיים, מה יותר טוב?

maoraver

משתמש מתחיל
104
3
נק' מוניטין:
6
104
3
אהלן אנשים.
אני השבועיים האלה חייב להיכנס למשטר להוריד כמה שיותר שומן בטני.
בתפריט שלי ביום יום יש שניצלים, נקניקיות וכו'.
רציתי לדעת קודם כל האם נקניקיות עוף במים(לא בטיגון) זה בסדר?
שניצלים, לוותר לגמרי?
קציצות בקר מטוגנות, בסדר?
אשמח לעזרתכם כי רוב האוכל בבית הזה מטוגן לצערי.
מבחינת אימונים, כפיפות בטן וריצות יספיקו בשבילי?

בשבועיים אתה לא תוריד שום כמות שומן משמעותית אלא אם תרעיב את עצמך.
ירידה בשומן זה תהליך, לא משהו שעושים בחטף, ובטח שלא בצורה כל כך חצי כוח.
אתה צריך תוכנית תזונה מסודרת, ועדיפות לתוכנית אימונים מסודרת. הייתי ממליץ לפנות לתזונאי ו\או מאמן כי במצב שלך אתה תצטרך ללמוד הרבה לפני שתוכל להתחיל בצורה מסודרת

1. תאכל ירקות, זה מרזה, כולם יודעים את זה.
2. אל תיגע במשקאות מתוקים, זה השטן.
3. אם יוצא לך לאכול מטוגן, תוותר על הדיאטה, אין טעם להמשיך, כבר נהרס הכל.
4. תעשה ניקוי רעלים עם חומר משלשל חזק.

סתם, אל תעשה את זה, אני צוחק !!!

אין לך שמץ של מושג איך התהליך עובד, זה חמוד ומאוד נורמלי, אתה צריך תזונאי.
אתה בכיוון של כישלון מובטח, הציפיות שלך שגויות והאמצעים לא קשורים.
איש מקצוע יוכל לעזור לך.

לא חושב שאתה חייב תזונאי כדי להבין את העקרונות הבסיסיים. ויכול להיות גם שתיפול על תזונאי קשקוש כלשהו.
עצתי לך - תעבור על המאמרים בפורטל קילוגרם, בעיקר אלו שקשורים לתזונה.
תתחיל את המחקר שלך, ואל תהסס להיעזר פה אם יהיו לך ספקות (יכול לשלוח לי גם הודעה פרטית ואשתדל לעזור).

אם תרצה להיכנס לתהליך משמעותי יעקבי של חיטוב נשמע שתצטרך הרבה לבשל לעצמך. דברים מטוגנים עולים בדרך כלל בהמון קלוריות שתכלס די מיותרות לרוב האנשים.

אם יש לך משהו ספציפי עוד שבועיים שלקראתו אתה מחפש להיראות טוב יותר/ רזה יותר הייתי ממליץ ככה (קח בחשבון שאתה לא באמת יכול לרדת משמעותית בשומן בזמן כזה קצר):
- תחתוך למינימום ועדיף לאפס במטוגן ומעובד. תבסס את התזונה שלך בימים האלו על ירקות וחלבון רזה. תאכל פחות, אבל אין צורך להתקין.
- תחתוך בפחמימות, זה יכול לעזור לך לקבל מראה מעט פחות נוזלי/נפוח.
- תפחית את מוצרי החלב, יש אנשים שזה מעודד אצלם נפיחות.
- תוסיף הליכות איפה שאפשר במקום רכב או סתם רביצה. אם אתה לא רץ, אל תתחיל עכשיו.
- תשתה הרבה מים
- תישן טוב

זה אמור לעשות הבדל כלשהו, אפילו שמדובר בשבועיים. אצל מי יותר ואצל מי פחות

בהצלחה!
אגב, בן כמה אתה?

אני השבועיים האלה חייב להיכנס למשטר להוריד כמה שיותר שומן בטני.
בתפריט שלי ביום יום יש שניצלים, נקניקיות וכו'.
רציתי לדעת קודם כל האם נקניקיות עוף במים(לא בטיגון) זה בסדר?
כפי שאמרו, סיכוי סביר להוריד שומן בטני בכמות משמעותית אין לך. אבל, תוכל לנצל את הסיבה שיש לך כרגע להרזות ואת המוטיביציה שבאה יחד איתה כדי להתחיל תהליך שיתרום למראה ולבריאות שלך בטווח הארוך יותר.

רק כדי לתאם ציפיות, צריך ללמוד לא מעט כדי להבין בדיוק מה לעשות אז לא ינשלו ממך קילוגרמים בקלות בשבועות הראשונים.
כמו שאמרו לפני - תתחיל לעבור פה על המדריכים בפורטל לחיטוב ותבדוק איפה אפשר לקצץ קלוריות. להדריך אותך לחיטוב מוצלח בהתכתבות זה משהו שאי אפשר לעשות דרך הפורום (אלא אם כן בחרת בייעוץ אישי שאנחנו מציעים פה), לכן מציע לך לקרוא כאן קצת ולשאול שאלות יותר קונקרטיות.

אשמח לעזרתכם כי רוב האוכל בבית הזה מטוגן לצערי.
בתור התחלה, אוכל מטוגן מכיל יחסית הרבה קלוריות בגלל תכולת שומן גבוהה. נסה למצוא תחליפים לא מטוגנים למה שאתה אוכל כדי להוריד קצת קלוריות. אתה יכול לנסות אפייה או שימוש ב-air fryer.
נקנקיות במים - עדיף שתחליף בחזה עוף. תשבע יותר ותקבל יותר חלבון.

בשבועיים אתה לא תוריד שום כמות שומן משמעותית אלא אם תרעיב את עצמך.
ירידה בשומן זה תהליך, לא משהו שעושים בחטף, ובטח שלא בצורה כל כך חצי כוח.
אתה צריך תוכנית תזונה מסודרת, ועדיפות לתוכנית אימונים מסודרת. הייתי ממליץ לפנות לתזונאי ו\או מאמן כי במצב שלך אתה תצטרך ללמוד הרבה לפני שתוכל להתחיל בצורה מסודרת
האם לדעתך יש יתרונות למיני חיטוב אגרסיבי? לפני כמה חודשים עשיתי אחד כזה של 3 שבועות הייתי אוכל 900-1000 ביום (אני נמוך בחיטוב רגיל אני על 1200+-), ירדתי ככה 5 קילו, עד כמה זה לדעתך היה שומן? וגם האם זה אפקטיבי? בעבר הייתי מחטב 3-4 חודשים ופשוט יותר קל לי זבנג וגמרנו

האם לדעתך יש יתרונות למיני חיטוב אגרסיבי? לפני כמה חודשים עשיתי אחד כזה של 3 שבועות הייתי אוכל 900-1000 ביום (אני נמוך בחיטוב רגיל אני על 1200+-), ירדתי ככה 5 קילו, עד כמה זה לדעתך היה שומן? וגם האם זה אפקטיבי? בעבר הייתי מחטב 3-4 חודשים ופשוט יותר קל לי זבנג וגמרנו
אם כל מה שמעניין אותך זה משקל,
אז אחלה.
למשל בנאדם שצריך לרדת מהר מאוד מספר מסויים לפני תאריך כלשהו, כי מסתכלים לו רק על המספר. יש איתי מישהו בטירונות שטוען שירד 7 קילו בטירונות(בשבועיים) אבל אני לא שמתי לב לאיזשהו הבדל.
אבל אני מניח שאתה רוצה להראות טוב, וזה כבר משהו אחר.
מספר זה לרוב רק מספר כאן.
צריך להחכים, להתאמן, לרדת מתון. לא קל, אבל שווה, לא?

נערך לאחרונה:
אפשר לרדת בו הרבה מהר יחסית, אבל צריך לדעת איך לעשות חיטוב כזה כדי לא להגיע לחוסרים וכדי לצמצם איבוד מסת שריר

אפשר לרדת בו הרבה מהר יחסית, אבל צריך לדעת איך לעשות חיטוב כזה כדי לא להגיע לחוסרים וכדי לצמצם איבוד מסת שריר
תראה, כל התפריט שלי היה פחות או יותר מורכב נטו מחלבון. פחמימה מינימלית רק לפני האימון כדי שתהיה אנרגיה שומן כמעט בכלל לא כי פשוט לא יכולתי להכניס ולהיות על 900 קלוריות. הייתי מתסף עם מולטי כל יום כדי שיהיה ויטמינים ומינרלים. מה שכן, ההנחה שלי היתה היא ששומן אפשר ב3 שבועות לשרוף די הרבה לעומת שריר שאני יודע שאם מתאמנים ואוכלים הרבה חלבון קשה מאוד לאבד שריר בטח בתקופה כזאת קצרה

תראה, כל התפריט שלי היה פחות או יותר מורכב נטו מחלבון. פחמימה מינימלית רק לפני האימון כדי שתהיה אנרגיה שומן כמעט בכלל לא כי פשוט לא יכולתי להכניס ולהיות על 900 קלוריות. הייתי מתסף עם מולטי כל יום כדי שיהיה ויטמינים ומינרלים. מה שכן, ההנחה שלי היתה היא ששומן אפשר ב3 שבועות לשרוף די הרבה לעומת שריר שאני יודע שאם מתאמנים ואוכלים הרבה חלבון קשה מאוד לאבד שריר בטח בתקופה כזאת קצרה
אבל מה עם חומצות שומניות?
ויטמינים ומינרלים שלא נמצאים במולטי (כן, יש כאלו)?
סיבים תזונתיים?
דברים אחרים בתזונה שהמדע עדיין לא מבינה את המשמעות והחשיבות שלהם כמו פיטן כימיקלים?

לא הייתי ממהר לדיאטה קיצונית מידי.

אבל מה עם חומצות שומניות?
ויטמינים ומינרלים שלא נמצאים במולטי (כן, יש כאלו)?
סיבים תזונתיים?
דברים אחרים בתזונה שהמדע עדיין לא מבינה את המשמעות והחשיבות שלהם כמו פיטן כימיקלים?

לא הייתי ממהר לדיאטה קיצונית מידי.
בסדר אבל זה לא לתקוםה ארוכה, 3 שבועות ככה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית