הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוסטרין

Idokart

משתמש מתחיל
14
2
נק' מוניטין:
2
14
2
שלום לכולם,
לאחר התלבטות גדולה מאוד אם להתחיל את הדבר האמיתי, סייקל של טסט החלטתי נכון לעכשיו לא להתחיל עם זה. חשוב לציין בן 21 יודע ומבין קצת בנושא החומרים.( 1.72 80 קילו) שאלה שלי היא אם להתחיל סייקל של אוסטרין סולו בלי חומר בסיס בשביל תנופה קטנה למסה. אמרו לי שזה חומר בעייתי כי רוב מה שיש בשוק מזויף אבל הוא כמעט לא משבית ציר במינון רגיל

החלטת כבר לשבש ולשחק עם הציר ההורמונלי שלך אז למה לא ללכת על סייקל טסט פשוט עשרה שבועות ולצאת לפיסיטי ?
למה לקחת חומר שבספק אם תצא אחרי לפיסיטי, ישבית אומלא ישבית או ישבית חלקית את הציר שלך ואז גם מה שהשגת ממנו ירד מהר מאוד אחרי שתפסיק להשתמש בו.
ואז גם הפסדת בריאות , כסף ולא השגת כלום .
זו דעתי

אני אענה לך כי בסופו של דבר זו מטרת הפורום, אם כי חשוב לציין שאתה צעיר מאוד וחד משמעית ממליץ לך להישאר טבעי.

אוסטרין אפשר להריץ לבד. לגביי זיופים אתה צריך לעשות שיעורי בית לקרוא ולחפור ברשת, יש כמה חברות לג׳יט (גם שם אפשר ליפול לפעמים).
לגביי השבתה במינונים סבירים (עד 25 מ״ג לדעתי) לא מאמין שתיתקל בבעיה אם כי הכל אינדיבידואלי ותלוי גנטיקה ועוד.

שוב אגיד שלדעתי אתה צעיר מאוד, אני לצורך העניין עשיתי סייקל אוסטרין בגיל 30. אם בכל זאת החלטת ללכת על זה תעשה טובה ותחקור את הנושא, אל תסתמך על מה שאני אומר, או מישהו מהפורום או חברים או הבחור הכי גדול בחדר כןשר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית