הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חגורה

מנחם מנחם

משתמש מתחיל
179
39
נק' מוניטין:
-1
179
39
בעקבות ניתוח בבטן גיליתי שהבטן שלי חלשה פיצוצים במצב שהרמות רגליים על המתקן שנשענים עם הגב קשה
בכל מקרה התחלתי לאמן בטן אבל שאר הגוף במצב יותר טוב (הוא לא נפתח בניתוח)
השאלה שלי האם שווה לי להשתמש בחגורה במשקלים יחסית נמוכים ברגע שאני מרגיש שהבין היא גורם מגביל או מפריעה לשמור על טכניקה נכונה
לדוגמה 160± דד (מציין שלפני הניתוח עשיתי גם 190 בלי חגורה (סטים)
או 50 קילו פרס (הייתי מתחיל לפני הניתוח רק מ60 לשים חגורה)

תודה

אתה יכול להשתמש בחגורה במשקלים נמוכים גם.
אבל החגורה הוא לא תחליף לנשימות וכיווץ נכונים.
אני רואה אנשים שמים חגורה ועדיין מתאמנים בטכניקה מסוכנת מאוד.

אתה נשמע כמו שאתה כן יודע להשתמש בחגורה, אבל בכל זאת רק אומר שזה קריטי ללמוד כיצד לעשות ברייסינג נכון.
החגורה עוזרת לעשות ברייסינג נכון, זה הכל, אבל "אפשר" להשתמש בחגורה ועדיין לוותר על ברייסינג, וזה יהיה חבל.

וכמובן שחגורה זה לא תחליף לעבודת בטן.
הייתי ממליץ על עבודה סטטית בבטן, כי זה תכלס הצורה בה אתה משתמש בבטן ביום יום ובכל התרגילים שלך.
אולי @Sergio_Katz יואיל בטובו לספר לך על ישיבת L, וכמה תרגילים נוספים.

מתי היה הניתוח? איזה ניתוח? אני בכל מקרה הייתי נמנע לאמץ את הבטן יותר ממה שהיא מסוגלת ללא חגורה עד בערך שנה מהניתוח (כמובן תלוי הניתוח)

• פותח/ת השרשור
מתי היה הניתוח? איזה ניתוח? אני בכל מקרה הייתי נמנע לאמץ את הבטן יותר ממה שהיא מסוגלת ללא חגורה עד בערך שנה מהניתוח (כמובן תלוי הניתוח)
תוספתן .לא הייתי עובד בטן לפני הניתוח אז היא אף פעם לא הייתה במצב טוב מידי

אחד הרופאים בבית חולים אמר שאני יכול להתאמן כבר אחרי שבועיים 3
עדיף שתלך לרופא שיבדוק שאתה כשיר להפעיל לחץ תוך בטני גבוה (זה לא אותו הדבר כמו סתם להתאמן), ואחרי שתקבל אישור אין שום בעיה.
אתה לא רוצה לפתח בקע חנוק

• פותח/ת השרשור
עדיף שתלך לרופא שיבדוק שאתה כשיר להפעיל לחץ תוך בטני גבוה (זה לא אותו הדבר כמו סתם להתאמן), ואחרי שתקבל אישור אין שום בעיה.
אתה לא רוצה לפתח בקע חנוק
מאוחר מידי מה שכן כואב לי קצת הגב אז כנראה צריך רופא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית