עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן אתה צודק, אקח לתשומת לבי אני חושב שאם פשוט "אנעץ" את האצבעות ברצפה זה כבר יהיה הרבה יותר טוב.אתה שם לב שכשאתה עולה כל המשקל גוף שלך עובר לעקבים, ובהונות הרגליים מתרומות מעט?
אולי זה גם כי הנעליים לא שטוחות מספיק או יציבות, כדאי לעשות דדליפט יחף ליציבות.
ואולי זה גם כי אתה לא מכניס את האגן מספיק פנימה, תנסה לדחוף את הברכיים לצדדים והאגן פנימה כדי שהמוט ישאר מעל מרכז כף הרגל בכל מהלך התרגיל.
פעם ראשונה שאני עושה סומו דד ליפט , עד עכשיו עשיתי בטראפ בר רציתי לדווקא קודם טכניקה עם משקל נמוך אבל בכל מקרה יש שם מאמץאתה מתאמץ עם המשקל הזה? כי נראה שאתה סתם משחק איתו אז כל חזרה נראית כמו חיקוי של התנועה בלי באמת לעשות אותה
בכל מקרה אני לא מת על הטכניקה, היא נראית טכנית טוב, אבל נראית זו מילת המפתח, אתה לא יוצא מתח בינך לבין המוט, אתה צריך להכריח את המוט לעלות ואתה רק ממשיך את התנועה, וזה בעיקר מה שחסר פהפעם ראשונה שאני עושה סומו דד ליפט , עד עכשיו עשיתי בטראפ בר רציתי לדווקא קודם טכניקה עם משקל נמוך אבל בכל מקרה יש שם מאמץ
לא הבנתי כל כך מה הכוונהבכל מקרה אני לא מת על הטכניקה, היא נראית טכנית טוב, אבל נראית זו מילת המפתח, אתה לא יוצא מתח בינך לבין המוט, אתה צריך להכריח את המוט לעלות ואתה רק ממשיך את התנועה, וזה בעיקר מה שחסר פה
רואים את זה הכי טוב בחזרה הראשונה.לא הבנתי כל כך מה הכוונה