הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

טכניקה סומו דד ליפט

• פותח/ת השרשור Abyss
  • פורסם בתאריך
אתה שם לב שכשאתה עולה כל המשקל גוף שלך עובר לעקבים, ובהונות הרגליים מתרומות מעט?

אולי זה גם כי הנעליים לא שטוחות מספיק או יציבות, כדאי לעשות דדליפט יחף ליציבות.

ואולי זה גם כי אתה לא מכניס את האגן מספיק פנימה, תנסה לדחוף את הברכיים לצדדים והאגן פנימה כדי שהמוט ישאר מעל מרכז כף הרגל בכל מהלך התרגיל.

• פותח/ת השרשור
אתה שם לב שכשאתה עולה כל המשקל גוף שלך עובר לעקבים, ובהונות הרגליים מתרומות מעט?

אולי זה גם כי הנעליים לא שטוחות מספיק או יציבות, כדאי לעשות דדליפט יחף ליציבות.

ואולי זה גם כי אתה לא מכניס את האגן מספיק פנימה, תנסה לדחוף את הברכיים לצדדים והאגן פנימה כדי שהמוט ישאר מעל מרכז כף הרגל בכל מהלך התרגיל.
כן אתה צודק, אקח לתשומת לבי אני חושב שאם פשוט "אנעץ" את האצבעות ברצפה זה כבר יהיה הרבה יותר טוב.
אני עם נעליים שטוחות אגב.

מלבד זה הכל טוב ?

אתה מתאמץ עם המשקל הזה? כי נראה שאתה סתם משחק איתו אז כל חזרה נראית כמו חיקוי של התנועה בלי באמת לעשות אותה

• פותח/ת השרשור
אתה מתאמץ עם המשקל הזה? כי נראה שאתה סתם משחק איתו אז כל חזרה נראית כמו חיקוי של התנועה בלי באמת לעשות אותה
פעם ראשונה שאני עושה סומו דד ליפט , עד עכשיו עשיתי בטראפ בר רציתי לדווקא קודם טכניקה עם משקל נמוך אבל בכל מקרה יש שם מאמץ

פעם ראשונה שאני עושה סומו דד ליפט , עד עכשיו עשיתי בטראפ בר רציתי לדווקא קודם טכניקה עם משקל נמוך אבל בכל מקרה יש שם מאמץ
בכל מקרה אני לא מת על הטכניקה, היא נראית טכנית טוב, אבל נראית זו מילת המפתח, אתה לא יוצא מתח בינך לבין המוט, אתה צריך להכריח את המוט לעלות ואתה רק ממשיך את התנועה, וזה בעיקר מה שחסר פה

• פותח/ת השרשור
בכל מקרה אני לא מת על הטכניקה, היא נראית טכנית טוב, אבל נראית זו מילת המפתח, אתה לא יוצא מתח בינך לבין המוט, אתה צריך להכריח את המוט לעלות ואתה רק ממשיך את התנועה, וזה בעיקר מה שחסר פה
לא הבנתי כל כך מה הכוונה

לא הבנתי כל כך מה הכוונה
רואים את זה הכי טוב בחזרה הראשונה.
שים לב שהמוט מתחיל לעלות לבד, אבל אתה מוריד אותו בכוונה כדי שתוכל לבצע את התנועה איך שאתה רוצה, וזה במקום להמשיך את אותה תנועה של עליה

• פותח/ת השרשור
רואים את זה הכי טוב בחזרה הראשונה.
שים לב שהמוט מתחיל לעלות לבד, אבל אתה מוריד אותו בכוונה כדי שתוכל לבצע את התנועה איך שאתה רוצה, וזה במקום להמשיך את אותה תנועה של עליה
אוקיי, אני אעלה מחר סרטון חדש עם משקלים יותר גבוהים ואשמח אם תגיב שוב
@kotzer

מה דעתך ?

@kotzer

מה דעתך ?

זהו, עברנו לדדליפט קלאסי?

הטכניקה בסדר, קשה לך לדייק שהמשקל ישאר מעל מרכז הרגל כי המשקל כל כך נמוך, וגם ההגזמה בהקשתה של הגב בנעילה מיותרת.
המשקל כל כך נמוך שזה דופק לך את הטכניקה.
לא רק שיהיה לך טכניקה טובה יותר עם משקל גבוה יותר, גם נוכל לשים לב לבעיות האמיתיות בטכניקה שלך.

גם בסומו וגם בקלאסי המשקל פשוט נמוך מידי, ויש סיכוי שהטכניקה רק תשתפר עם משקל פשוט.

@kotzer

מה דעתך ?

גם כאן, אותן טעויות, הקושי העיקרי שלך בתנועה הוא המלחמה שלך כנגד עצמך ולא כנגד המוט.
אתה פשוט מפעיל מאוד את השרירים לכל חלק קטן בתנועה, כמו שסרט עשוי מאוסף של תמונות, ככה התנועה שלך נראית, שאתה מכווץ מאוד את השרירים בכל חלק של התנועה, אבל מעבר למה שצריך, ואתה רק מקשה על עצמך. תנסה לזרום עם התנועה, להכניס קצת יותר אגרסיביות ולנסות למשוך חזק ומהר את המוט מהרצפה. אתה תראה שבמשקלים האלה אתה לא מתאמץ בכלל

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובות עזרתם מאוד,
לגבי זה שהעליתי קלאסי אני פשוט עושה יום אחד קלאסי ויום אחד סומו בתכנית.

יישמתי את העצות ואני מרגיש הבדל גדול באמת סתם התאמצתי בכל תנועה קטנה במקום פשוט להרים את המוט מהרצפה
מה דעתכם על עכשיו ?

תודה על העזרה וסורי על החפירה @kotzer @elchonon

הרבה יותר טוב.
דבר אחד שצריך תיקון לדעתי, זה שהמשקל שלך עדיין על הקבים, זה דומה לדדליפט קלאסי רחב כי הישבן יותר מידי אחורה.
תנסה להכניס את האגן יותר קרוב למוט.
תנסה לגרור את המוט על הגוף, שישמור מגע עם הגוף תמיד.
ולדחוף את בהונות הרגליים לתוך הרצפה, שהמשקל יהיה במרכז הרגל ולא רק העקבים.

אבל נראה יותר טוב כרגע.

תודה רבה על התגובות עזרתם מאוד,
לגבי זה שהעליתי קלאסי אני פשוט עושה יום אחד קלאסי ויום אחד סומו בתכנית.

יישמתי את העצות ואני מרגיש הבדל גדול באמת סתם התאמצתי בכל תנועה קטנה במקום פשוט להרים את המוט מהרצפה
מה דעתכם על עכשיו ?

תודה על העזרה וסורי על החפירה @kotzer @elchonon

נראה יותר טוב, אבל כמו שאלחנן אמר, זה דדליפט קלאסי עם עמידה רחבה ולא באמת סומו.
תנסה לקרב יותר את האגן למוט, להוריד מעט את הישבון, ולדחוף יותר מהרגליים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית