עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דווקא במקרה של דת, הוכח שזה מונע פשע, לך זה מעודד בבתי הכלא.
הלואי ואסירים יתחילו להיות דתיים יותר.
ודת זה פילוסופיה אידיאולוגיה, אי אפשר לאסור על אדם צורת חשיבה, אפשר לאסור פעולות.
צריך להעמיד לדין פושעים, ולאסור בחוק פעולות שמובילות לפשע.
דת זה לא פעולה.
וסמים וסטרואידים מיועדים לאנשים חולים, זה שימוש מושכל בסמים וסטרואידים, לא אנשים שרוצים להגדיל את השריריים לחפות על הז** הקטן שלהם.
תאורתית ודת הייתה מובילה לפשע, הייתי מקיים איתך דיון על הלגיטימציה לאסור אותה בחוק.ללכת לבית כנסת ולהתפלל זה מעשים, אפשר לאסור את זה.
מה ההבדל בין חשיבה מסוכנת (להיסחף עם הדת)
לבין אדם שמוסיף לעצמו עוד טסט לגוף שלו?
בדיוק מה שאמרת, דת מובילה לפשע, לפי מה שאתה אומר צריך לאסור את כל הפעולות שקשורות לדת.
אנשים במילא משתמשים, אז לפחות לעזור להם לעשות את זה חכם ולא לעשות את עצמם טוטאל תוסט לגמריאם הגיון כזה צריך לפתוח פורום הרואין וקוקאין.
פורום פדופילה, פורום מתאמנים שחותכים את עצמם ודופקים משקולות בראש.
לא אתחיל לצאת נגד מה שיש כאן. אני רק כותב את דעתי על פורמט יעוץ לדברים מסוכנים ולא חוקיים.
וניסיתי לעשות זאת בהומור.
מסכים איתך, תעזור למי שכבר לוקח, כנ"ל לגבי סמים ואלכוהול.אנשים במילא משתמשים, אז לפחות לעזור להם לעשות את זה חכם ולא לעשות את עצמם טוטאל תוסט לגמרי
יודע על לפחות 3 מקרים של אנשים בפורום שאם לא היו מקבלים ייעוץ היו יכולים לעשות כמה טעויות מסכנות חיים
סליחה אבל במקרה הזה אני לא מקבל את דעתך בכלל.
מבין שאתה נגד חומרים והכל אבל לא מקבל את דעתך.
הבנאדם כבר נוגע בחומרים, תעזור לו לעשות את זה בכמה שפחות נזק.
רוב הטרוריסטים בעולם משתייכים לדת האיסלאם ג'יהאד וזה...תאורתית ודת הייתה מובילה לפשע, הייתי מקיים איתך דיון על הלגיטימציה לאסור אותה בחוק.
לבנתיים שיתפתי מחקר שדווקא מראה טיפה ההיפך.
אתה מוזמן להראות לי מחקר שמראה איך דת מגבירה פשע.
לבנתיים אני הראתי איך סמים וסטרואידים מעלים פשע, ודת ההיפך.
אנשים ישתמשו בלי קשר לפורום הזה כל עוד הטלוויזיה ו האינסטה שורצים במוזרקים, זה לא שבגלל lbs כולם מתחילים להזריק, צא מהסרטמסכים איתך, תעזור למי שכבר לוקח, כנ"ל לגבי סמים ואלכוהול.
אני פשוט לא סגור אם לא היו לפחות 3 אנשים שהתחילו להשתמש בחומרים בגלל החופשיות לדון בהם כאן, זה הכל.
כשקובעים חוקים מסתכלים על סטטיסטיקות והרוב.רוב הטרוריסטים בעולם משתייכים לדת האיסלאם ג'יהאד וזה...
לא הוכחת פה שום דבר, סליחה
משתמשי סטרואידים, חלקם המועט עם רויד רייג' ורובם אנשים נחמדים שלא היו פוגעים בזבוב, אתה שופט על פי חיצוניות, אתה לא מכיר את האנשים באמת וחבל.
כמו שאני אבוא ואגיד לך יש רבנים שמתעסקים עם ילדים, ברור שזה לא משליך על כל הדתיים
באותו מידה ובאותו משקל סטרואידים ופשע
סליחה אבל אני לא מקבל את מה שאתה אומר פה.
סטרואידים בשימוש לא נכון עלול לפגוע בבריאות, נכון.
אבל להשליך את זה על חיי פשע וכל זה, זה להיות מונע מאג'נדה, סלח לי
כולה אמרתי מה אני אעשה אם יתנו לי ניהול בפורום הזה.אנשים ישתמשו בלי קשר לפורום הזה כל עוד הטלוויזיה ו האינסטה שורצים במוזרקים, זה לא שבגלל lbs כולם מתחילים להזריק, צא מהסרט
ואם מישהו כבר נוגע אז לתמוך בו שיעשה את זה נכון כי אצלנו כל יהודי זה עולם ומלואו וגם אם הוא בוחר בדברים שלפי השיטה שלך הם שליליים ביותר כמו סטרואידים
נעזור לו לשמור על עצמו כמה שיותר ואף נתן לו תמיכה נפשית בזמן הpct בה יש דיכאון וחוסר רצון לחיים בגלל נפילת טסט עד שההורמונים הטבעיים מתאזנים בחזרה
זה שאתה לא חלק 'מהקהילה' הזאת זה לא סיבה לשלול את קיומה
בלי קשר לזה שאתה בעד או נגד שימוש בסטרואידים
ובא תכלס, יבוא מישהו טבעי ויגיד לי אני רוצה לעלות על חומרים
אני אקשה עליו כמו שעושים בגיור ליהדות, כי מה לעשות, זה נגעת נסעת, עדיף לא לגעת מראש
חחח... אל תדאג, אני רחוק שנות אור מלנהל את הפורום של המוזרקים, במאתיים שנים הקרובות לא תקבל באן ממני.לסתום את הפה למי שלא מיישר קו עם האג'נדה שלך
וואלה הייתי רוצה לראות אותך עולה על חומרים
סתם כדי לראות איזה רייג יהיה לך כי באופן טבעי אתה משדר רייג
אז עם חומרים ווא וואה ייצא לך וורידים מהמצח כל היום מעצבים חחחחח
לא יקרה חביבי.חחחחחחח סתם בלי קשר הראת וויב עצבני אז היה מעניין לראות כמובן בתיאוריה איך הוויב הזה ישתדרג שאתה על חומרים
כמובן קח הכל ברוב טובה
סתם מעניין אותי לדעת, אם אתה רואה בחור משתכר (אפילו בבית כנסת) אתה מעיר לו? כי זה הרבה יותר מסוכן מסטרואידים, גורם להרבה יותר פשע מסטרואידים, יותר מזיק לגוף מסטרואידים, ומסכן בני אדם אחרים הרבה יותר מסטרואידים.
זה שהממשלה הגידו חומר x כחוקי ולגיטימי וחומר y כלא חוקי ולגיטימי לא הופך את זה לנכוןנורמות חברתיות וזה..
אי אפשר להעיר לשיכור.סתם מעניין אותי לדעת, אם אתה רואה בחור משתכר (אפילו בבית כנסת) אתה מעיר לו? כי זה הרבה יותר מסוכן מסטרואידים, גורם להרבה יותר פשע מסטרואידים, יותר מזיק לגוף מסטרואידים, ומסכן בני אדם אחרים הרבה יותר מסטרואידים.
תאורתית ודת הייתה מובילה לפשע, הייתי מקיים איתך דיון על הלגיטימציה לאסור אותה בחוק.
לבנתיים שיתפתי מחקר שדווקא מראה טיפה ההיפך.
אתה מוזמן להראות לי מחקר שמראה איך דת מגבירה פשע.
לבנתיים אני הראתי איך סמים וסטרואידים מעלים פשע, ודת ההיפך.
דווקא במקרה של דת, הוכח שזה מונע פשע, לך זה מעודד בבתי הכלא.
הלואי ואסירים יתחילו להיות דתיים יותר.
נורמות חברתיות זה מה הציבור מגדיר כליגיטימי ולא מה הממשלה אמרה למרות שיש לזה גם משקלזה שהממשלה הגידו חומר x כחוקי ולגיטימי וחומר y כלא חוקי ולגיטימי לא הופך את זה לנכון
שמתי באותה משפט עבירות חוק.אתה מסלים מתגובה לתגובה.
בעמוד הקודם שמת אנשים שמשתמשים בחומרים באותו משפט עם פדופילים, פאקינג פדופילים. הכל תקין איתך גבר? אתה מתדרדר לגמריי, אני כבר לא יכול לקחת אף תגובה שלך ברצינות בפורום זה.
דבר שני המחקרים שלך מיותרים. יש אינספור מקרים שקרו שנגרמו בגלל דת קיצונית. זה שאתה לא מכיר אותם זו כבר בעיה אחרת. לך תראה כמה אנשים הותיקן רצח בשם הדת ואם לא בא לך ללכת רחוק אז תראה את כל הפיגועים בארץ, את אסון התאומים, לא חסר דוגמאות לקנאים דתיים שגרמו לתופעות הרסניות בלתי נשכחות.
עדין לא נתקלתי באדם שהזריק / לקח אוראלים ועשה עשירית מזה.
לא ניסיתי לעודד דת כמניעת פשע, הסברתי למה סטרואידים אסורים בחוק, ואיך דת לא קשור.אחי... באמת, זה הדבר הכי שטותי שרשמת עד היום.
פושעים בדרך כלל אלו אנשים רעים או אנשים חסרי עמוד שידרה (בפשעים קטנים כמו גניבה)
לא רואה שום קשר לאמונה ודת.
אני אתעמק בזה קצת, זה נושא מעניין.יש הרבה מחקרים על זה, אבל מה שברור, זה שאי אפשר לומר שזה מעודד פשע.
אם יש לך זמן לקרוא
וכל הספורטאים שאנחנו רואים בטלויזיה?לא אנשים שרוצים להגדיל את השריריים לחפות על הז** הקטן שלהם.
למה? שיהיה צחוקים 😆כשאהיה מנהל כאן, תראה שהוזהרת, ואתה מקבל מיד באן לצמיתות 😆
אלחנן אחד האנשים הרגועים שאני מכירסתם כדי לראות איזה רייג יהיה לך כי באופן טבעי אתה משדר רייג