צמח גוארנה

• פותח/ת השרשור nati1
  • פורסם בתאריך
גבר תקשיב טוב, אני מעדיף לאכול את הקקי שלי ולא להכניס לגוף מוצרים של הרבלייף.
ישראלים מושפעים חושבים שאיזה תמצית תה תפתור להם את כל הבעיות, סמרטוטים שאוהבים קיצורי דרך.
כל זין שמפרסם אותם באינסטגרם אוכל קללות, דיווח וחסימה.

אין פה שום דבר אישי נגדך, רק נגד הרמאים האלו.

למרות השם הגרוע שיצא להרבלייף , עדיין מלא אנשים מפגרים ממשיכים להאמין ולקנות מהם ״אבקות קסם לירידה במשקל״ לך תבין אנשים

למרות השם הגרוע שיצא להרבלייף , עדיין מלא אנשים מפגרים ממשיכים להאמין ולקנות מהם ״אבקות קסם לירידה במשקל״ לך תבין אנשים
הטבע האנושי הוא לחפש קיצורי דרך

ואי באמת שאתמול היה לי על זה דיון עם מישהו
אין דבר כזה קיצורי דרך!!!!!!!!!!!
אני פחות מבין בהרזייה אבל זה כמו שמישהו שרוצה לפתח שרירים ישתה אבקת חלבון בבוקר אבל לא יאכל עוד משהו כאילו השייק יהיה במקום ולא בנוסף והוא בטוח שזה אבקת קסם , עצם זה שהוא שותה אותה הוא יתנפח ויהיה לו שרירים וריבועים
אין פה קיצורי דרך וזה משהו שאני המון זמן מנסה להסביר לאנשים שאני מכיר(בעיקר בנות) שמשתמשים במוצרים שלהם.

לא הבנתי מה הבעיה בהם , אם אנשים עושים תפריט שמורכב על המוצרים שלהם מה הבעיה בזה ?
אם אני אשים לך גזר בתפריט ואגיד לך שבזכותו אתה מרזה? אותו הדבר רק עם עלות לא סמלית:lol:🤣

לפי מה שאתם אומרים חוץ מהעניין הכלכלי הם בסדר גמור ...
כלומר חוץ מזה שהם משווקים מוצרים שלא באמת עושים את מה שהם טוענים שזה עושה? כלומר משקרים וככה במרמה מקבלים כסף של לקוחות?
חוץ מזה כנראה שהם בסדר

הנה תפריט העתק הדבק שלהם שהם נותנים לנשים תמימות :
יאאאאאאאאאאא בוא נשלם על זה 500 ש"ח אם זה עבד על שרית מהמספרה בטוח זה יעבוד עלייייייייי

קבצים מצורפים

• WhatsApp Image 2020-06-08 at 12.59.45.jpeg
    WhatsApp Image 2020-06-08 at 12.59.45.jpeg
    KB 58.4 · צפיות: 53
  • פותח/ת השרשור
הנוכלים האלה תותחים בשיווק.
שאלה אחרת מישהו מכיר את athlean x ,מתלבט אם לקנות ממנו תוכנית אימונים שהוא מציע beaxst ?

לפי מה שאתם אומרים חוץ מהעניין הכלכלי הם בסדר גמור ...
הם תוכנית פירמידה, תוספים באיכות גרועה, מכילים בעיקר סוכר, מוכרים שייקים במחירים מטורפים ותוכניות במחירים הזויים,גורמים לאנשים לפתח תלות בשייקים שלהם, כי בלי השייקים הם לא יודעים להתנהל תזונתית, ובנוסף הבטיחות שלהם מותלת בספק עם עודף כנראה של מתכות כבדות

הנוכלים האלה תותחים בשיווק.
שאלה אחרת מישהו מכיר את athlean x ,מתלבט אם לקנות ממנו תוכנית אימונים שהוא מציע beaxst ?
לקנות תוכנית באדיבילדינג מוכנה מראש לדעתי זה בזבוז כסף. או שאתה נמצא בשלב שהכל יעבוד עליך ואז חבל לשלם, או שאתה נמצא בשלב שאתה צריך משהו שמותאם אליך

הנה תפריט העתק הדבק שלהם שהם נותנים לנשים תמימות :
יאאאאאאאאאאא בוא נשלם על זה 500 ש"ח אם זה עבד על שרית מהמספרה בטוח זה יעבוד עלייייייייי
ואי מזעזע התפריט הזה
הבנות לא יודעות אפילו תערכים שנכנסים לגוף העיקר מה שהם אומרים
במקום השייק העלוב הזה שתאכל ארוחת בוקר נורמלית אין פלא שהן מתלוננות שלא מרגישות טוב אחר כך
אני גם בחיטוב עכשיו אבל אם עושה את התפריט הזה לא הייתי עומד על הרגליים , עזבו לא הייתי מצליח להקליד פה אפילו
פאקינג 3 כפות אורז בארוחת צהריים? החתולי רחוב אצלינו בעבודה אוכלים יותר
וגם איך לעזעזל מישהי עם bmr של 1200 הגיעה לזה שהיא צריכה דיאטה?
אני בכלל מציע לראות מי המסכמה שפנתה אליהם בשביל לקבל את זה ולהוציא אותה דחוף ממעגל האנורקסיה כי הם אשכרה מעודדים את זה
פאק
סתם בדקתי במחשבון bmr
ויצא שמישהי בגובה 1.65 ושוקלת 40 הbmr שלה 1240 ולא הצלחתי לשים אפילו על מתחת ל40 קילו מרוב שזה נמוך אז פה עוד מדברים על ירידה במשקל
צריכים להכניס לכלא את מי שהסכים להכין לה תפריט

פאק
סתם בדקתי במחשבון bmr
ויצא שמישהי בגובה 1.65 ושוקלת 40 הbmr שלה 1240 ולא הצלחתי לשים אפילו על מתחת ל40 קילו מרוב שזה נמוך אז פה עוד מדברים על ירידה במשקל
צריכים להכניס לכלא את מי שהסכים להכין לה תפריט
בכללי מסכים, זה נמוך, אבל ה BMR/RMR תלוי גם בגיל, למשל עזרתי לאמא שלי לפני כמה שנים בנושא ובמחשבונים קיבלתי עבור אישה בת 65+ בגובה 1.60 במשקל 65+-, RMR היה בערך 1200, כמובן שמישהי בת 25 באותו גובה ומשקל יהיה לה יותר

בכללי מסכים, זה נמוך, אבל ה BMR/RMR תלוי גם בגיל, למשל עזרתי לאמא שלי לפני כמה שנים בנושא ובמחשבונים קיבלתי עבור אישה בת 65+ בגובה 1.60 במשקל 65+-, RMR היה בערך 1200, כמובן שמישהי בת 25 באותו גובה ומשקל יהיה לה יותר
כן אבל תסכים שקהל היעד שלהם זה אנשים צעירים/נערים לכן חישבתי על פי מישהי בת 20

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית