עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יוצא לי לאכול שבוע אחד בחודש ירקות ופירות, וכל שאר החודש יוצא לי לאכול פעם פעמיים בשבוע איזה פרי וירק אחד.
לא יוצא לי להגיע ל5 ירקות ביום, כדאי לקנות מולטי ויטמין?
אם אני במצב שכן צריך לקנות על איזה אתם ממליצים?
איך זה?
צפה בקובץ המצורף 57238
כן אתה לא צורך מספיק ירקות,
ומה שמומלץ זה הסוג עם המינון הכי נוח (זאת אומרת שמנה מומלצת היא 1-2 קפסולות ולא 3-4)
באותו שבוע שכן יוצא לי לאכול מספיק ירקות לא לקחת מהמולטי ויטמין?
אז אין בעיה עם מה ששלחתי אני מבין? הם ממליצים על שתי קפסולות ביום
בדיקת דם זה לא מספיק. יש הרבה חוסרים שלא משתקפים בדם.מה אתה שואל אותנו? התשובות בדם שלך. לך עשה בדיקת דם.
ממליץ לך לאכול מלפפון וסלרי ועלים ירוקים. הם עשירים בערך תזונתי ובלי שום קלוריות. נדרש יותר קלוריות מהגוף לפרק אותם ממה שבעצם יש בהם.יוצא לי לאכול שבוע אחד בחודש ירקות ופירות, וכל שאר החודש יוצא לי לאכול פעם פעמיים בשבוע איזה פרי וירק אחד.
לא יוצא לי להגיע ל5 ירקות ביום, כדאי לקנות מולטי ויטמין?
אם אני במצב שכן צריך לקנות על איזה אתם ממליצים?
איך זה?
צפה בקובץ המצורף 57238
@RNT המחיר של המולטי ששמת כאן ממש יקר, לא יודע מאיזה אתר אבל תזמין מהאתר myprotein.co.il. אני הזמנתי לפני כמה חודשים ממייפרוטאין עלה לי 26 שקל ל 240 כדורים, ביחד עם שני שקים 2.5 קילו של חלבון עלה לי 260. היו קצת הנחות של יום העצמאות אז אבל עדיין 120 זה מלא לזה
צפה בקובץ המצורף 57289
טוב תדע לפעם הבאה.וואלה הזמנתי כבר, 26 שקל? אצלי זה 70 אחרי הנחה
הזמנתי אבקת חלבון לפני שבוע, חבל שלא הזמנתי גם מהמולטי ויטמין
עם משלוח יוצא אותו מחיר.
טוב תדע לפעם הבאה.
אגב באתר של מייפרוטאין המשלוח חינם בהזמנה מעל 250 שקל
מאיפה הזמנת? רק המולטי עם משלוח עלה 70 או שהזמנת כמה דברים?
כמו שאמרתי היו הנחות ליום העצמאות, אבל לא חשבתי שזה הנחות ברמה של 26 במקום 70...לא אני אומר שבמיי פרוטאין עולה 70 אחרי הנחה, אין לי עוד דברים שאני צריך להזמין מהם אז עם משלוח עולה לי אותו הדבר כמו באתר שהזמנתי, אם הייתי מזמין ביחד עם ההזמנה שעשיתי לפני שבוע הייתי חוסך 50 שקל
הזמנתי מדרים נוטרישן 120 עם משלוח עד הבית
וואלה לא יודע איך עלה לך 26 שקל ל240
כמו שאמרתי היו הנחות ליום העצמאות, אבל לא חשבתי שזה הנחות ברמה של 26 במקום 70...
בדקת באתר הישראלי או הבריטי? myprotein.co.uk או myprotein.co.il?