עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Twinlab one daily cap without ironאני מתחייל סייקל ראשון
עכשיו אני רוצה לעשות הזמנה של ויטמנים
גם בשביל עזרה לסייקל וגם כי המערכת החיסונית שלי כמו של כוסית לפני גיוס
יש לכם המלצות טענות ?
בנתיים אני עושה הזמנה של
-אופטימן ויטמין של 240 טבליות
- BBCA בתבליות
למה להכנס לסייקל לפני גיוס?
פדיחה שליאיי איי ...
" כמו כוסית לפני גיוס "
אני בן 23 עיוני
אפשר לשאול למה ללא ברזל ?Twinlab one daily cap without iron
מה זה בשחרור מושהה ? למה זה עדיף מויטמין סי רגילמגנזיום ציטראט
אבץ
מולטי
ויטמין סי בשחרור מושהה
אומגה 3
ויטמין די
כל אלו מומלצים מפה לאוזן.
הגוף אינו יכול לקבל כמות גדולה של ויטמין C בפעם אחת ולכן הרוב "נשלך" או יוצא כזבל דרך השתן (כמו ויטמינים אחרים שגורמים לו לזהור בחושך)מה זה בשחרור מושהה ? למה זה עדיף מויטמין סי רגיל
כי לא חסר לנו ברזל ועודף בברזל יכול להיות מסוכןאפשר לשאול למה ללא ברזל ?
במקום לדחוף את כל תוספי הויטמנים שגם ככה האחוז ספיגה שלהם הוא נמוךאני מתחייל סייקל ראשון
עכשיו אני רוצה לעשות הזמנה של ויטמנים
גם בשביל עזרה לסייקל וגם כי המערכת החיסונית שלי כמו של כוסית לפני גיוס
יש לכם המלצות טענות ?
בנתיים אני עושה הזמנה של
-אופטימן ויטמין של 240 טבליות
- BBCA בתבליות
אז בהצלחהבמקום לדחוף את כל תוספי הויטמנים שגם ככה האחוז ספיגה שלהם הוא נמוך
תאכל הרבה ירקות עדיפות לחמישה צבעים.
מינרלים? שקדים, אגוזים, קשיו, בשר, טחינה חסר?
מאז שגם אני נוקט בגישה הזאת אני מרגיש הרבה יותר טוב.
מי אמר שאחוז ספיגתם נמוך ?במקום לדחוף את כל תוספי הויטמנים שגם ככה האחוז ספיגה שלהם הוא נמוך
תאכל הרבה ירקות עדיפות לחמישה צבעים.
מינרלים? שקדים, אגוזים, קשיו, בשר, טחינה חסר?
מאז שגם אני נוקט בגישה הזאת אני מרגיש הרבה יותר טוב.
לפי מה שאתה אומר אז לא צריך בכלל לאכול אותם?בשקדיפ באגוזים בקשיו ובטחינה יש כמויות אדירות של אומגה 6
אם זה לא היה מועיל, אנשים מבוגרים שיש להם מחסור בויטמינים כמו D או B12 וכן הלאה לא היו צורכים אותם כהשלמות.לא מזיק אבל לא כזה מועיל =/
ואיך זה אומר שזה מועיל? כמה באמת נספג?אם זה לא היה מועיל, אנשים מבוגרים שיש להם מחסור בויטמינים כמו D או B12 וכן הלאה לא היו צורכים אותם כהשלמות.
בדיקות דם ואבחנה בשיפור מצב הויטמינים בגוף?ואיך זה אומר שזה מועיל?
מה יותר טוב? לאכול מקורות שבהם קיים B12 ולהיחשף לשמש או לצרוך אותם מכדורים? איפה הספיגה תיהיה יותר טובה? איפה התוצאה תיהיה טובה יותר? האם ישנה בעיה מסויימת לחוסר הזה האם הבעיה תיפתר אם תצרוך כדורים?אם זה לא היה מועיל, אנשים מבוגרים שיש להם מחסור בויטמינים כמו D או B12 וכן הלאה לא היו צורכים אותם כהשלמות.
הכל טוב ויפה, אבל אם רופאת המשפחה נותנת להורים שלי ויטמינים מסויימים כנראה שהם צריכים כמות מסויימת שבאוכל יותר קשה להגיע.מה יותר טוב? לאכול מקורות שבהם קיים B12 ולהיחשף לשמש או לצרוך אותם מכדורים? איפה הספיגה תיהיה יותר טובה? איפה התוצאה תיהיה טובה יותר? האם ישנה בעיה מסויימת לחוסר הזה האם הבעיה תיפתר אם תצרוך כדורים?