המצב לא נראה טוב, לא יודע מאיפה להתחיל (יש תמונות)

ShadyBaby

משתמש מתחיל
129
11
נק' מוניטין:
11
129
11
גובה: 175
משקל: 72.5

קצת עליי אני בגיל 19-20 כבר הייתי כמעט במשקל 120, ידרתי בצורה לא מבוקרת ובלי אימוני כוח, וכתוצאה מכך אני נראה כמו בתמונות.
יצא לי להירשם לייעוץ שבאתר לחודש ובזכותו הורדתי 6-7 לא בחודש אלא המשכתי עם אותו התפריט ותוכנית אימונים חודש, חודשיים אחרי ועדיין היו תוצאות אך היה לי יותר חשוב להוריד במשקל.

המטרה שלי באופן כללי היא להעלות מסת שריר, להוריד אחוזי שומן אך כבר לא בטוח מה יותר נחוץ לי עכשיו

עכשיו אני במצב שהמשקל שלי סטנדרטי יחסית לגובה אבל פלג גוף עליון אצלי נראה כמו של אדם בתת משקל רציני ופלג גוף תחתון של בנאדם בעודף משקל ואני מרגיש שזה מצב שקשה מאוד לצאת ממנו כי אני כבר לא יודע מה לעשות. בחודשיים האחרונים ירדתי עוד 4-5 ק"ג ואני רק מקבל תגובות שליליות שאני רזה מידי וזה באמת לא נראה וואו ומצד שני יש לי אחוזי שומן גבוהים בגוף.

חשבתי להירשם שוב לייעוץ שמוצע פה באתר אבל ממניעים כלכליים אני מאוד מתלבט (בכל זאת חיי סטודנט לא קלים, במיוחד לא בתקופה הזו). מצד שני לנסות לעשות את השינוי בעצמי יכול לקחת לי הרבה יותר זמן מאשר להעזר בצוות מומחה.

אני די מתוסכל כרגע והייתי שמח לשמוע דעות של אנשים קצת יותר מנוסים ממני באיזה אסטרטגיה לפעול כדי להגיע למטרה שלי.

תודה מראש 😃
WhatsApp Image 2020-08-03 at 20.49.00.jpeg WhatsApp Image 2020-08-03 at 20.49.00 (1).jpeg WhatsApp Image 2020-08-03 at 20.49.01.jpeg

כל הכבוד על מה שעשית, ועל הגישה הבריאה שלך לדעתי לספורט ותזונה.

במידה ואתה לא פונה למומחה ממניעים כלכליים,, עקרוניים או כל סיבה, זה לא משנה. אני מציע לך ללמוד ולנסות להיות המומחה לפחות לגוף שלך.
הייתי ממליץ לך לקרוא ספרים על הנושא ומאמרים.
יש כאן כמה טובים קילוגרם - כושר, תזונה ופיתוח הגוף
היד שאוחזת בברזל
ואני יכול לשלוח לך ספרים מעולים באנגלית אם תרצה.

אם יש לך גישה למכון כושר, אני ממליץ להתחיל מזה. פשוט להירשם ולהתחיל להתאמן.
אירובי, אימוני כוח, פשוט להתחיל פעילות, ותוך כדי ללמוד על תזונה ואימונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית