הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תרגילים וחזרות

• פותח/ת השרשור ohadkar
  • פורסם בתאריך

ohadkar

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום לכולם!

אני מאוד אשמח לעזרתכם כיוון שאני די תקוע.
התחלתי תהליך חיטוב + גירעון קלורי + אימונים. עד כה הלך לי טוב, באמת הרגשתי שאני מצמצם היקפים ואחוז שומן.
יש לי 3 שאלות :
1. ראיתי המלצות על שיטת אימון שעל כל תרגיל בכל שריר יש לבצע חזרות איטיות מאוד. בנוסף לזה עושים סטים של 15\12\8\4 האם זה נכון? ניסיתי זאת והרגשתי עומס מאוד כבד על השריר אך אולי זה עניין של הרגל.

2. האם לכל שריר כדאי לעשות מספר חזרות זהה באותה דרך?

3. אני מבצע תכנית AB . אני מרגיש שאני מעט תקוע עם התכנית שלי. אני מבצע אימונים בבית כאשר יש לי משקולות, מוט, ספסל ומתח. אשמח אם תוכלו להביא לי תרגילים לשרירים שונים ואת המלצתכם לתכנית אימונים. למשל איזה רצף תרגילים מקיף ביותר יהיה לחזק ולפתח את כל החזה במלואו.

תודה רבה!

• פותח/ת השרשור
אתה מבין שאתה מבקש משהו שהוא בלתי אפשרי, נכון?

לא משנה מה אני מבקש, אם אני מבקש עזרה זה לא כדי לעשות ממך או מאחרים צחוק. אפשר להגיב גם לעניין. תודה בכל מקרה, אחכה לתגובות של אחרים

לא משנה מה אני מבקש, אם אני מבקש עזרה זה לא כדי לעשות ממך או מאחרים צחוק. אפשר להגיב גם לעניין. תודה בכל מקרה, אחכה לתגובות של אחרים
העצה הטובה ביותר שתוכל לקבל היא לקרוא מידע בעצמך - אין צורך שיאכילו אותך בכפית.
אתה יכול גם לפנות למאמן אישי, אבל זה דורש פתיחות מחשבתית, ולהבין מה ההגיון מאחורי התהליך והעצות שלו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית