שלום לכולם,
חבר שלי המליץ לי על האתר כדי לקבל תשובות לכמה שאלות שיש לי
קודם כל,אני מתאמן כבר חודשיים עם הפסקה של שבוע באמצע,3 פעמים בשבוע,תוכנית של המאמן במכון:
3 ימים בשבוע,כל יום שני שרירים
חזה ויד קדמית ביחד(5 אימוני חזה ו4 אימוני יד קדמית)
גב ויד אחורית ביחד(4 אימוני גב ו4 אימוני יד אחורית)
וכתפיים ורגליים ביחד(4 אימוני כתפיים ו3 אימוני רגליים)
כל אימון פה זה 3 סטים של 12
בנוסף אני עושה 2 אימוני בטן בסוף כל אימון
החבר הזה שלי,הוא ממש חורש את האינטרנט וקורא מאמרים על הנושא והכל..והוא אמר לי שהתוכניות שמביאים בחדרי כושר זה בולשיט אחד גדול,אמת?
אז אני אשמח לקבל כמה המלצות על תוכניות,קראתי קצת על הSS,אבל ביחס לתוכנית הנוכחית שלי זה נראה סופר קל ולא כדאי..קראתי גם שזה קל,אך יעיל פי 10 מכל תוכנית אחרת..זה נכון?
בנוסף,כמו שכבר אמרתי,אני עושה 2 אימון בטן 3x20 בסוף,אבל אני לא רואה תוצאות..אני אשמח לשמוע גם כל כמה אימוני בטן טובים ויעילים,אני רוצה שיהיה לי קוביות עד החופש הגדול;)😉
ד"א אני בן 17 כמעט, מטר שמונים,משקל 73 קילו
אשמח לקבל ייעוץ,תודה רבה:s49:
חבר שלי המליץ לי על האתר כדי לקבל תשובות לכמה שאלות שיש לי
קודם כל,אני מתאמן כבר חודשיים עם הפסקה של שבוע באמצע,3 פעמים בשבוע,תוכנית של המאמן במכון:
3 ימים בשבוע,כל יום שני שרירים
חזה ויד קדמית ביחד(5 אימוני חזה ו4 אימוני יד קדמית)
גב ויד אחורית ביחד(4 אימוני גב ו4 אימוני יד אחורית)
וכתפיים ורגליים ביחד(4 אימוני כתפיים ו3 אימוני רגליים)
כל אימון פה זה 3 סטים של 12
בנוסף אני עושה 2 אימוני בטן בסוף כל אימון
החבר הזה שלי,הוא ממש חורש את האינטרנט וקורא מאמרים על הנושא והכל..והוא אמר לי שהתוכניות שמביאים בחדרי כושר זה בולשיט אחד גדול,אמת?
אז אני אשמח לקבל כמה המלצות על תוכניות,קראתי קצת על הSS,אבל ביחס לתוכנית הנוכחית שלי זה נראה סופר קל ולא כדאי..קראתי גם שזה קל,אך יעיל פי 10 מכל תוכנית אחרת..זה נכון?
בנוסף,כמו שכבר אמרתי,אני עושה 2 אימון בטן 3x20 בסוף,אבל אני לא רואה תוצאות..אני אשמח לשמוע גם כל כמה אימוני בטן טובים ויעילים,אני רוצה שיהיה לי קוביות עד החופש הגדול;)😉
ד"א אני בן 17 כמעט, מטר שמונים,משקל 73 קילו
אשמח לקבל ייעוץ,תודה רבה:s49: