הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים ועוד כמה שאלות

Fugitive

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
שלום לכולם,
חבר שלי המליץ לי על האתר כדי לקבל תשובות לכמה שאלות שיש לי
קודם כל,אני מתאמן כבר חודשיים עם הפסקה של שבוע באמצע,3 פעמים בשבוע,תוכנית של המאמן במכון:
3 ימים בשבוע,כל יום שני שרירים
חזה ויד קדמית ביחד(5 אימוני חזה ו4 אימוני יד קדמית)
גב ויד אחורית ביחד(4 אימוני גב ו4 אימוני יד אחורית)
וכתפיים ורגליים ביחד(4 אימוני כתפיים ו3 אימוני רגליים)

כל אימון פה זה 3 סטים של 12

בנוסף אני עושה 2 אימוני בטן בסוף כל אימון

החבר הזה שלי,הוא ממש חורש את האינטרנט וקורא מאמרים על הנושא והכל..והוא אמר לי שהתוכניות שמביאים בחדרי כושר זה בולשיט אחד גדול,אמת?
אז אני אשמח לקבל כמה המלצות על תוכניות,קראתי קצת על הSS,אבל ביחס לתוכנית הנוכחית שלי זה נראה סופר קל ולא כדאי..קראתי גם שזה קל,אך יעיל פי 10 מכל תוכנית אחרת..זה נכון?

בנוסף,כמו שכבר אמרתי,אני עושה 2 אימון בטן 3x20 בסוף,אבל אני לא רואה תוצאות..אני אשמח לשמוע גם כל כמה אימוני בטן טובים ויעילים,אני רוצה שיהיה לי קוביות עד החופש הגדול;)😉
ד"א אני בן 17 כמעט, מטר שמונים,משקל 73 קילו

אשמח לקבל ייעוץ,תודה רבה:s49:

נתחיל מהסוף- אם אתה 1.80 על 73 אתה שחיף. אתה רוצה לגדול ולהוסיף מסת שריר? הדרך הפשוטה ביותר היא פשוט להוסיף משקל למשקלי העבודה שלך.
איך עושים את זה בצורה המהירה ביותר? עובדים בתוכנית שמציעה ומאפשרת התקדמות לינארית.
SS היא דוגמה לתוכנית כזאת. הפיצול שאתה עושה עכשיו (ABC) לא מאפשר את ההתקדמות לאורך זמן. לכן, אתה תיתקע הרבה יותר מהר בתוכנית הנוכחית שלך מאשר בSS או תוכנית מקבילה.

אתה חושב שSS קלה? אתה מוזמן לנסות. כנראה שיהיה לך קל בשבועיים הראשונים. אחרי שבועיים כבר תוסיף 30 קילו לסקוואט ואני מניח שיהיה לך קשה.
גם תוסיף 15 קילו ללחיצת חזה שלך- מתי לאחרונה עשית התקדמות כזאת בתוכנית אחרת?

ההמלצה על SS כהתחלה וכבסיס טוב היא די גורפת כאן. אתה מוזמן לקבל אותה ולהתקדם. אתה יכול, באותה מידה, להחליט שאתה לא מעוניין. כולם פה יודעים מה עובד. רואים תוצאות- יותר מזה לא צריך כדי להוכיח שמשהו עובד.
ההחלטה היא שלך ורק שלך.
בהצלחה.

SS לא יהיה לך קל אחרי 3 שבועות..

אני עוד לא הגעתי למצב הזה וחבל,אבל אנשים שעשו את התכנית מגיעים למצב שהם ל-א רוצים ללכת לאימון,או שפשוט רוצים מאוד לוותר על דדליפט..

• פותח/ת השרשור
תודה רבה,אפשר מאמר שפרט את התוכנית SS בצורה הכי טובה?
ואףאחד עוד לא ענה לי על החלק השני
"בנוסף,כמו שכבר אמרתי,אני עושה 2 אימון בטן 3x20 בסוף,אבל אני לא רואה תוצאות..אני אשמח לשמוע גם כל כמה אימוני בטן טובים ויעילים,אני רוצה שיהיה לי קוביות עד החופש הגדול;)"
תודה:)

קוביות הן פונקציה של אחוז שומן...כרגע אין עליך מסה אז אתה יכול להחליט ללכת על חיטוב, להראות כמו דחליל אבל שיהיו לך קוביות. או שאתה יכול להתחיל להתחזק ולדאוג לקוביות במועד מאוחר יותר.

לגבי SS, אתה יכול לקרוא את המאמר שבפורטל. בנוסף, אתה יכול לקרוא באתר של התוכנית (תחפש בגוגל- זה התוצאה הראשונה פחות או יותר) את הויקי בנושא. זה יתן לך בסיס כלשהו. בסופו של דבר, אין תחליף לקריאה של הספר כולו כמו שצריך לפחות פעם אחת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית