הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דדליפט רועש במכון

בתור מישהו שעבד בחדר כושר מסחרי, כן. למה? כי ההנהלה לא רוצה את זה. כי על הבחור האחד שעושה דדליפט 250, יש 1899 אנשים שסובלים מזה.

בתור מישהו שעבד בחדר כושר מסחרי, כן. למה? כי ההנהלה לא רוצה את זה. כי על הבחור האחד שעושה דדליפט 250, יש 1899 אנשים שסובלים מזה.
מסכים
אבל מה שכן (וזה בתור אחד שמסתובב ברוב מכוני הכושר בארץ),יש יותר מודעות לסגנון הזה (מורכבים וכו')
בחלק מהמכונים משקיעים בפינה מיוחדת לWL/PL ובציוד איכותי
כמובן שפחות מציקים על העניין של רעש בדד' או כל דבר כזה או אחר

אספר על עצמי,במכון הקודם שלי לא היה בכלל משהו שמתקרב לכלוב,רק עמודים שמזכירים ראק כלשהו
ואחרי כשל בסקוואט טרחו להביא כלוב (והעיפו אותי כמובן) ובהמשך גם באמפרס

מסכים
אבל מה שכן (וזה בתור אחד שמסתובב ברוב מכוני הכושר בארץ),יש יותר מודעות לסגנון הזה (מורכבים וכו')
בחלק מהמכונים משקיעים בפינה מיוחדת לWL/PL ובציוד איכותי
כמובן שפחות מציקים על העניין של רעש בדד' או כל דבר כזה או אחר

כל עוד המכון מאפשר, תפדל. תכלס, זה רק תרגיל אחד ורק ממשקל מסויים זה באמת רעש. אני לא מדבר על האנשים שחשים צורך עז להעיף ולרסק 60 קילו כל חזרה. כמה באמת עושים 200 פלוס באופן קבוע במכון מסחרי? אולי 5 אנשים היו אצלנו.

ושחרור של פולי עליון
שחרור של פולי עליון זה הדבר הכי מיותר בעולם, סתם הורס את הציוד, עושה רעש, ואם זה פולי שמחובר לעוד עמדות פולי אז גם יכול להפריע באמצע סט עם מישהו עובד באחד העמדות המחוברות

אם מחליק פעם ב.. אז סבבה, אבל לטרוק בפולי סתם כי אין כח לסיים תחזרה האחרונה כמו בן אדם בשליטה, מיותר

ניסיתי תקופה,לא התחברתי
ועזוב אץ המחיר,פחות יעיל לי (מורח על הגב בנוסף)

האמת שלא יודע מה ההבדל במחירים כל כך אם כי נשמע הגיוני שזה יותר יקר. אני פשוט מביא ממיי פרוטאין, זה בדרך כלל עולה בדיוק כמה שצריך בשביל לשים אותי בזון של מעל 250 שקל ומתחת ל75 דולר
אבל כן מבין שבשבילך גם זה פחות מתאים

האמת שלא יודע מה ההבדל במחירים כל כך אם כי נשמע הגיוני שזה יותר יקר. אני פשוט מביא ממיי פרוטאין, זה בדרך כלל עולה בדיוק כמה שצריך בשביל לשים אותי בזון של מעל 250 שקל ומתחת ל75 דולר
אבל כן מבין שבשבילך גם זה פחות מתאים
כיאה לפו הדוב שמשאיר שובל של דבש אחריו,אני משאיר עקבות מגנזיום

*אבל מנקה כמובן

רמת הדציבלים פה ממש לא רלוונטית.
הצעקות פחות נשלטות ויותר טבעיות, הן באות ממאמץ, אז אפשר להבין.
להבדיל משחרור של פולי שבו אתה לחלוטין יכול לשלוט בחזרה שלו, אבל בכל זאת אתה בוחר בדרך הגסה והמרעישה, מטעמי נוחות/חרטה כלשהי
שחרור של פולי עליון זה הדבר הכי מיותר בעולם, סתם הורס את הציוד, עושה רעש, ואם זה פולי שמחובר לעוד עמדות פולי אז גם יכול להפריע באמצע סט עם מישהו עובד באחד העמדות המחוברות

אם מחליק פעם ב.. אז סבבה, אבל לטרוק בפולי סתם כי אין כח לסיים תחזרה האחרונה כמו בן אדם בשליטה, מיותר
איך הורס את הציוד אבל

אצלנו לא מעיפים אבל הרצפה באזור של הראק עקומה ברמה של סטייה של 15-20 מעלות בין רגל לרגל אז לא יודע מה עדיף חחחחח

הדבר הכי קרוב לזה שחוויתי זה שבתקופה שבה המכון שאני מתאמן בו היה סגור לשיפוצים - נכנסתי לאימונים נסיון (בתשלום) בכל מני מכונים בסביבה...וחפרו לי על זה שאני מרים בנעלי ריקוד.

נכון - אני מבין שזה מאוד מוזר (וגם לגיטימי שזה מדאיג) לראות מישהו עושה פרונט סקוואט וקלינים על נעלי עקב מזמש עם אבנים ונצנצים, אבל בחייאת...באת לזרוק הערה? הסברתי לך שזו נעל שיש לי עליה לפחות 1,000 שעות טיסה במנחים הרבה יותר מאותגרי-יציבה, ושאני הרבה יותר מאומן, מיומן ומרגיש בעל-שליטה בה מאשר בכל נעל אחרת? - שחרר אותי...באחד המקומות אותו המאמן הציק לי 3 פעמים, עד ששאלתי אותו איפה כתוב לו בתקנון שאסור להתאמן בנעלי ריקוד...ואז הוא נרגע לכמה דקות...וחזר להציק שוב.

קנית אותי <3

*שים תמונה של הנעליים
ב-100kg Power Clean החלטתי שאני "כנראה מספיק רציני" וקניתי נעלי WL. (מה גם - שנעלי הריקוד האלו כבר נהרסו טוטאלית).

אני עוד שומר אותן בשביל הסנטימנט, אבל בשביל למצוא תמונה טובה אני צריך לחטט קצת במחשב הישן. O:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית