עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מסכיםבתור מישהו שעבד בחדר כושר מסחרי, כן. למה? כי ההנהלה לא רוצה את זה. כי על הבחור האחד שעושה דדליפט 250, יש 1899 אנשים שסובלים מזה.
מסכים
אבל מה שכן (וזה בתור אחד שמסתובב ברוב מכוני הכושר בארץ),יש יותר מודעות לסגנון הזה (מורכבים וכו')
בחלק מהמכונים משקיעים בפינה מיוחדת לWL/PL ובציוד איכותי
כמובן שפחות מציקים על העניין של רעש בדד' או כל דבר כזה או אחר
וגם זה מכובד? אולי 5 אנשים היו אצלנו
וגם זה מכובד
איפה זה 'אצלנו'? סקרן1
אל תאתגר אותי ;)סוד כמוס לפרה ולסוס
שחרור של פולי עליון זה הדבר הכי מיותר בעולם, סתם הורס את הציוד, עושה רעש, ואם זה פולי שמחובר לעוד עמדות פולי אז גם יכול להפריע באמצע סט עם מישהו עובד באחד העמדות המחוברותושחרור של פולי עליון
העירו לי מלא פעמים על רעש ומגנזיום
מרים גבה ומחייך..ואין הטרדות
ניסיתי תקופה,לא התחברתיאני צפיתי את התלונות על המגנזיום מראש, משתמש רק בנוזלי. פתרון מושלם
ניסיתי תקופה,לא התחברתי
ועזוב אץ המחיר,פחות יעיל לי (מורח על הגב בנוסף)
כיאה לפו הדוב שמשאיר שובל של דבש אחריו,אני משאיר עקבות מגנזיוםהאמת שלא יודע מה ההבדל במחירים כל כך אם כי נשמע הגיוני שזה יותר יקר. אני פשוט מביא ממיי פרוטאין, זה בדרך כלל עולה בדיוק כמה שצריך בשביל לשים אותי בזון של מעל 250 שקל ומתחת ל75 דולר
אבל כן מבין שבשבילך גם זה פחות מתאים
החזיר לי את הכסף על המנוי שנשאר לי וזהומותר לו? הוא לא צריך לתת לך פיצויים?
רמת הדציבלים פה ממש לא רלוונטית.
הצעקות פחות נשלטות ויותר טבעיות, הן באות ממאמץ, אז אפשר להבין.
להבדיל משחרור של פולי שבו אתה לחלוטין יכול לשלוט בחזרה שלו, אבל בכל זאת אתה בוחר בדרך הגסה והמרעישה, מטעמי נוחות/חרטה כלשהי
איך הורס את הציוד אבלשחרור של פולי עליון זה הדבר הכי מיותר בעולם, סתם הורס את הציוד, עושה רעש, ואם זה פולי שמחובר לעוד עמדות פולי אז גם יכול להפריע באמצע סט עם מישהו עובד באחד העמדות המחוברות
אם מחליק פעם ב.. אז סבבה, אבל לטרוק בפולי סתם כי אין כח לסיים תחזרה האחרונה כמו בן אדם בשליטה, מיותר
עצוב אך נכוןאם מעירים לכם.. כנראה שאתם לא מספיק גדולים..
🙄
איך הורס את הציוד אבל
פרונט סקוואט וקלינים
קנית אותי <3בנעלי ריקוד
ב-100kg Power Clean החלטתי שאני "כנראה מספיק רציני" וקניתי נעלי WL. (מה גם - שנעלי הריקוד האלו כבר נהרסו טוטאלית).קנית אותי <3
*שים תמונה של הנעליים