עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לגמרי!!!מי שצריך שקט שילך לספריה
מסכים, בכל זאת זה מקום שנועד להרים דברים, לפחות אמור להיות.לדעתי מכון כושר צריך לסבול ולהכיל דדליפט וכל מה שמתלווה לזה, גם מגנזיום.
לא יודע לגבי אותו מקום, אבל בכללי צפוי שההנהלה לא תאהב אותך או כל אחד אחר שיוצר להם בעיות בלי קשר להיותו דתי/ חילוני/מוצא כלשהו (אנשים שגרים/עובדים קומה מתחת ונופלים להם דברים מהמדפים זה יכול ליצור בעיות להנהלה), בתכלס הנהלת מכונים כנראה הכי יאהבו את אלה שעושים מנוי ולא באים, גם משלמים וגם לא יוצרים לא בעיות לא צפיפות ולא בלאי לציוד.ההנהלה ממש שנאו אותי שם, אבל אני חושב שהם פשוט שנאו דתיים גם כן.
לפעמים אין ממש דרך לבוא לקראת מי שמעיר, רק במחיר של "פגיעה" עצמית, למשל מעירים לך על רעש בדדליפט גם אם אתה מוריד יחסית בשליטה, מה תעשה? או שלא תדדלפט, או שהבנאדם יצטרך להתמודד, כמו שאמרת זה לא ספריה שצריך שקט.לא מפריע לי הערות, ואני תמיד מנסה לבוא לקראת מי שמעיר,
במכון השני, ההנהלה תמכה בי והגנה עלי מפני מתלוננים. הם אמרו שככה זה מכון כושר, למרות שיכלו לקנות פלטת גומי ולמזער את הרעש.לא יודע לגבי אותו מקום, אבל בכללי צפוי שההנהלה לא תאהב אותך או כל אחד אחר שיוצר להם בעיות בלי קשר להיותו דתי/ חילוני/מוצא כלשהו (אנשים שגרים/עובדים קומה מתחת ונופלים להם דברים מהמדפים זה יכול ליצור בעיות להנהלה), בתכלס הנהלת מכונים כנראה הכי יאהבו את אלה שעושים מנוי ולא באים, גם משלמים וגם לא יוצרים לא בעיות לא צפיפות ולא בלאי לציוד
תכלס.לפעמים אין ממש דרך לבוא לקראת מי שמעיר, רק במחיר של "פגיעה" עצמית, למשל מעירים לך על רעש בדדליפט גם אם אתה מוריד יחסית בשליטה, מה תעשה? או שלא תדדלפט, או שהבנאדם יצטרך להתמודד, כמו שאמרת זה לא ספריה שצריך שקט.
או שנגיד זכור לי במקום אחד שהעירו לי שלקחתי יותר מדי פלטות לדדליפט ולא נשאר מספיק במכון, וואלה שידברו עם ההנהלה שיביאו עוד פלטות
זה כבר מאוד תלוי במקום ובהנהלה איך הם מתייחסים.במכון השני, ההנהלה תמכה בי והגנה עלי מפני מתלוננים. הם אמרו שככה זה מכון כושר, למרות שיכלו לקנות פלטת גומי ולמזער את הרעש.
מי מעיר לך? ההנהלה או מתאמנים אחרים?במכון שלי מעירים לי על זה שאני מחזיר את הפולי עליון רועש מדי איך אתם עושים דדליפט כבד?!): למרות שאני לא עושה דדליפט גם ככה אבל מעצבן לי לדמיין אפילו מה היה קורה אם הייתי עושה דדליפט כבד
ההנהלה. ורק אנשים מסוימים בה.מי מעיר לך? ההנהלה או מתאמנים אחרים?
ההנהלה זה כבר משהו שבעייתי להתעלם, עדיף להחליף מכון אם יש אפשרות.ההנהלה. ורק אנשים מסוימים בה.
לא בישראל בטח.באחד המכונים הקודמים שהייתי בו היו מתלוננים על זה, אמרתי להם שברזל מרעיש ודדליפט זה תרגיל בסיסי, אי אפשר לומר לי לא לעשות אותו, אחרת איפה זה נגמר. אז הם הלכו וקנו כמה פלטות ריצוף גומי כדי שיהיה אפשר לעשות עליהן דדליפט
לא, אבל איפה שהתאמתי בארץ לא הייתה בעיה דומה.לא בישראל בטח.
פשוט בארץ לא נראה לי יקנו עבורך ציוד.לא, אבל איפה שהתאמתי בארץ לא הייתה בעיה דומה.
פה זה היה מכון ישן עם רצפת פרקט
בסופו של דבר זה לא היה בשבילי, הסברתי להם שזו לא בקשה רצינית למנוע ממני ומאחרים להתאמן כראוי רק כי המכון שלהם מיושן.פשוט בארץ לא נראה לי יקנו עבורך ציוד.
הלואי בארץ.בסופו של דבר זה לא היה בשבילי, הסברתי להם שזו לא בקשה רצינית למנוע ממני ומאחרים להתאמן כראוי רק כי המכון שלהם מיושן.
אם הייתה להם רצפה בולמת זעזועים לא הייתי אומר כלום, אבל זה שהמכון מיושן לא אמור למנוע אימונים כמו שצריך.
יכול להיות, אבל גם מכון מנוהל כל כך גרוע לא תראה בארץ.הלואי בארץ.
הנהלת המכון אוהב רק את אלו שנרשמים באים במקרה טוב פעם בשבוע לפיאלאטס וגם כאשר הם מבקשים לבטל את המנוי הם בחיים לא בודקים את חשבון הבנק שלהם כדיי להראות אם באמת ביטלו להם את הוראת הקבעלא יודע לגבי אותו מקום, אבל בכללי צפוי שההנהלה לא תאהב אותך או כל אחד אחר שיוצר להם בעיות בלי קשר להיותו דתי/ חילוני/מוצא כלשהו (אנשים שגרים/עובדים קומה מתחת ונופלים להם דברים מהמדפים זה יכול ליצור בעיות להנהלה), בתכלס הנהלת מכונים כנראה הכי יאהבו את אלה שעושים מנוי ולא באים, גם משלמים וגם לא יוצרים לא בעיות לא צפיפות ולא בלאי לציוד
במכון שלי מעירים לי על זה שאני מחזיר את הפולי עליון רועש מדי (איך אתם עושים דדליפט כבד?!)
אני מתחיל לחשוב שיש בזה משהו יש לי בלוקים שאני עושה מהם דדליפט כדיי לא להרעיש לשכן , והיום עשיתי איתם 140 ל5 חזרות במהירות איטית ועדיין יש רעש. אפילו אם אני מוריד את הגבהה שלי מטה כדיי שזה היה פשוט ראק פלוס יש רעש כנראה שבמשקל מסיום היה רעשהעיפו אותי ממכון שהתאמנתי בו איזה 5-6 שנים בגלל רעש בדדליפט. הבעלים של המכון היו 2 אחים. האח הראשון היה מתלונן עד שפעם אחת הראתי לו בסוף סט שהורדתי הכי לאט שפיזית יכולתי את המוט וזה עדיין עשה רעש, אז הוא וויתר, והאח השני החליט יום אחד שנמאס לו כשעשיתי רעש והעיף אותי. למזלי זה כבר היה בתקופה שנפתחו כמה חדרי כושר נוספים באזור שלי אז זה לא הפריע לי יותר מדי.