הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דדליפט רועש במכון

אני מתחיל לחשוב שיש בזה משהו יש לי בלוקים שאני עושה מהם דדליפט כדיי לא להרעיש לשכן , והיום עשיתי איתם 140 ל5 חזרות במהירות איטית ועדיין יש רעש. אפילו אם אני מוריד את הגבהה שלי מטה כדיי שזה היה פשוט ראק פלוס יש רעש כנראה שבמשקל מסיום היה רעש
אתה עם הפוסט של השכן המתלונן לא? השכן שלך הוא לא מדד באמת להאם הרעש סביר או לא 😉

אתה עם הפוסט של השכן המתלונן לא? השכן שלך הוא לא מדד באמת להאם הרעש סביר או לא 😉
וואלה נראה שצודק כרגע ההורים שלי התלולנו שששמעו אותי עושה דדליפט, אז אני מצפה לתלונה מהבן אדם ביום שני הקרוב מהבן באחד עשרה בבוקר
כי אין לו משהו אחר לעשות

זה כבר מאוד תלוי במקום ובהנהלה איך הם מתייחסים.

מי מעיר לך? ההנהלה או מתאמנים אחרים?
מזקנים ממורמרים למאמנים לעוד אנשים והם אומרים שזה יותר מדי משקל... זה עצוב אי אפשר להתאמן בלי שאיזה זקן יחפור לי שאני הורס את הציוד כאילו מישהו יכול בכלל להרוס ברזל

מעירים כל הזמן. בדרך כלל מבוגרים, אבל לא רק, ואז אומרים לשים ספוגים (שזה בעצם בלוק פול אבל הרבה פחות נוח).
הכל טוב בדרך כלל עד שאנשים אומרים למאמן שבאותו מקום ואז מתחיל ויכוח קצר.

פעם הייתי עושה 5 סטים של 10 ואנשים לא ידעו מה לעשות עם עצמם. הייתי עם אוזניות עם מוזיקה די חלשה ושמעתי משהו כמו 5 אנשים שמדברים על זה שאני חופר.
הכי גרוע היה שבאתי לעשות טופ סט בדדליפט (וזה היה עם משקל חדש) ופתאום המאמן בא אליי ואומר שמישהו התלונן על הרעש (מהחימום), ושאני חייב להפסיק או לשים ספוגים, כי הוא "חייב לרצות אותו". ואז פשוט עשיתי את הסט הבא.

הכי מעצבן זה שההנהלה מאוד אוהבת את זה שאני עושה דדליפט כי אין הרבה שעושים אצלי, אבל המתאמנים לא מפסיקים להתלונן.

צודקים, סתם מיותר.
זה כנראה יותר ממקום של שמירה על הציוד מאשר הרעש.

*ירד בעריכה*
בוקר טוב לי..
אני לא יודע איך Re rack יכול להרוס ברזל, מילא זה מפריע להם באוזן אבל אני גם די עדין פשוט יש רעש

מזקנים ממורמרים
שיפנו להנהלה אם זה מפריע להם
כנ"ל
תשמע לא יודע, אם אתה משחרר מהר מדי את הפולי זה משהו אחר
הם אומרים שזה יותר מדי משקל
פחחחח מי החליט מה יותר מדי בשבילך 🤦‍♂️
זה עצוב אי אפשר להתאמן בלי שאיזה זקן יחפור לי
אין מה לעשות אנשים אוהבים לחפור, זקנים בפרט לצערי, לא רק בחדר כושר, אבל אני אומר אם זה סתם אנשים שמתאמנים שם, שים אוזניות ותתעלם

מזקנים ממורמרים למאמנים לעוד אנשים והם אומרים שזה יותר מדי משקל... זה עצוב אי אפשר להתאמן בלי שאיזה זקן יחפור לי שאני הורס את הציוד כאילו מישהו יכול בכלל להרוס ברזל
מזכיר לי את האדם בן 50 (יש משהו בגיל הזה לגברים) שמתחיל להסביר לך אנטומית איך אתה דופק לעצמך את הגב.

ואני שואל אותם מה הרקע שלהם? אחד עורך דין, השני שוחה בבריכה פעם בשבוע, סתם צמאי כבוד, מסכנים.

הכי מעצבן זה שההנהלה מאוד אוהבת את זה שאני עושה דדליפט כי אין הרבה שעושים אצלי,
אז אני לא רואה בעיה
אבל המתאמנים לא מפסיקים להתלונן.
תתלונן להם גם שהחפירות שלהם עושות לך רעש לא נעים באוזן.

אבל ברצינות איפה הגבול? מפריע למישהו רעש בדדליפט, יפריע למישהו אחר שמישהו צועק או גונח בזמן סט, למישהו שלישי יפריע הרעש שמניחים מוט על הפינים של הבנץ', אין סוף לזה.
לי הפריעו אנשים מסריחים בהגזמה (כאלה שכנראה שמים את אותה חולצה למכון כמה פעמים בלי לכבס) או בחורות ששמות בושם בכמות מוגזמת, אז מה לעשות, התמודדתי עם זה. פשוט הזיה שאנשים מרשים לעצמם להתלונן על כל דבר שלא בא להם טוב בעין/באוזן כאילו זה מכון של אבא שלהם. שמתי לב שזה הרבה בא דווקא מהצד של זקנים (או קשישים או אזרחים ותיקים, איך שתרצו), כאילו הרבה מהם בטוחים שמגיע להם אקסטרא כבוד בגלל שהם נמצאים על כדור הארץ יותר שנים מאיתנו, תוך כדי שהם לא נותנים שום כבוד לאחרים (לא כולם כמובן אבל נתקלתי בזה בחדר כושר, בריכה, בנקים, חנויות...)
סתם צמאי כבוד
כאילו הרבה מהם בטוחים שמגיע להם אקסטרא כבוד בגלל שהם נמצאים על כדור הארץ יותר שנים מאיתנו, תוך כדי שהם לא נותנים שום כבוד לאחרים
הזוי

אבל ברצינות איפה הגבול? מפריע למישהו רעש בדדליפט, יפריע למישהו אחר שמישהו צועק או גונח בזמן סט, למישהו שלישי יפריע הרעש שמניחים מוט על הפינים של הבנץ', אין סוף לזה.
לי הפריעו אנשים מסריחים בהגזמה (כאלה שכנראה שמים את אותה חולצה למכון כמה פעמים בלי לכבס) או בחורות ששמות בושם בכמות מוגזמת, אז מה לעשות, התמודדתי עם זה. פשוט הזיה שאנשים מרשים לעצמם להתלונן על כל דבר שלא בא להם טוב בעין/באוזן כאילו זה מכון של אבא שלהם. שמתי לב שזה הרבה בא דווקא מהצד של זקנים (או קשישים או אזרחים ותיקים, איך שתרצו), כאילו הרבה מהם בטוחים שמגיע להם אקסטרא כבוד בגלל שהם נמצאים על כדור הארץ יותר שנים מאיתנו, תוך כדי שהם לא נותנים שום כבוד לאחרים (לא כולם כמובן אבל נתקלתי בזה בחדר כושר, בריכה, בנקים, חנויות...)
רואים שאתה מתאמן בבית הרבה זמן 😆
על כל הדברים שציינת כבר מתלוננים.

רואים שאתה מתאמן בבית הרבה זמן 😆
על כל הדברים שציינת כבר מתלוננים.
חחח כן מהבחינה הזאת כיף בבית, אבל ברור שידוע לי שמתלוננים, גם לפני כמה שנים התלוננו על הדברים האלה.

חחח כן מהבחינה הזאת כיף בבית, אבל ברור שידוע לי שמתלוננים, גם לפני כמה שנים התלוננו על הדברים האלה.
כי יש לך שכנים טובים בטח 😉
גם לי כיף בבית, אבל מתגעגע למכון, אני עוד אחזור.

שיפנו להנהלה אם זה מפריע להם

כנ"ל

תשמע לא יודע, אם אתה משחרר מהר מדי את הפולי זה משהו אחר

פחחחח מי החליט מה יותר מדי בשבילך 🤦‍♂️

אין מה לעשות אנשים אוהבים לחפור, זקנים בפרט לצערי, לא רק בחדר כושר, אבל אני אומר אם זה סתם אנשים שמתאמנים שם, שים אוזניות ותתעלם
מה שהזיה זה שאני צורח בסקוואט ואף אחד לא מזיז עפעף אבל כשאני משחרר את הפולי מהר כולם מתעוררים לחיים , הסיטואציה הייתה כל כך הזויה איזה 10 אנשים יצאו עליי
מזכיר לי את האדם בן 50 (יש משהו בגיל הזה לגברים) שמתחיל להסביר לך אנטומית איך אתה דופק לעצמך את הגב.

ואני שואל אותם מה הרקע שלהם? אחד עורך דין, השני שוחה בבריכה פעם בשבוע, סתם צמאי כבוד, מסכנים.
גם זה קרה לי... הוא אמר לי ש140 סקוואט עומד להשאיר אותי נכה וזה מסוכן בגילי למרות שאם היית רואה אותו לא נראה שלבחור יש רקע כלשהו באימונים..

כי יש לך שכנים טובים בטח 😉
בית פרטי, אין מה לדאוג 😃
גם לי כיף בבית, אבל מתגעגע למכון, אני עוד אחזור.
תכלס גם אני מתגעגע למכון, אבל הסיבה העיקרית שאני מתאמן בבית זה ממש לא אנשים מעירים, אלא זמן, בבית מן הסתם לא מתבזבז זמן על לנסוע למכון, להחנות, ללככת למכון, בחזרה הביתה שוב לחפש חניה וכו'...
מה שהזיה זה שאני צורח בסקוואט ואף אחד לא מזיז עפעף אבל כשאני משחרר את הפולי מהר כולם מתעוררים לחיים , הסיטואציה הייתה כל כך הזויה איזה 10 אנשים יצאו עליי
יכול להיות שבאמת הפלת את זה חזק מדי, אבל בכל מקרה נראה לי הזוי שאנשים באים אליך בטענות, שילכו להנהלה ויתלוננו להם אם יש להם משהו להגיד

בית פרטי, אין מה לדאוג 😃

תכלס גם אני מתגעגע למכון, אבל הסיבה העיקרית שאני מתאמן בבית זה ממש לא אנשים מעירים, אלא זמן, בבית מן הסתם לא מתבזבז זמן על לנסוע למכון, להחנות, ללככת למכון, בחזרה הביתה שוב לחפש חניה וכו'...

יכול להיות שבאמת הפלת את זה חזק מדי, אבל בכל מקרה נראה לי הזוי שאנשים באים אליך בטענות, שילכו להנהלה ויתלוננו להם אם יש להם משהו להגיד
אאמץ.

אני עדיין לא מבין למה צרחות בסקוואט לא מעניין ושחרור של פולי עליון כל המכון מתעורר לחיים, מכון של כוסיות, אבל אין לי ברירה כי זה המכון הכי קרוב אליי וכל השאר בקצה השני של העיר וזה סתם יהיה מציק לנסוע לשם 4-5 פעמים בשבוע + המכונים האחרים יותר יקרים

אני עדיין לא מבין למה צרחות בסקוואט לא מעניין ושחרור של פולי עליון כל המכון מתעורר לחיים

רמת הדציבלים פה ממש לא רלוונטית.
הצעקות פחות נשלטות ויותר טבעיות, הן באות ממאמץ, אז אפשר להבין.
להבדיל משחרור של פולי שבו אתה לחלוטין יכול לשלוט בחזרה שלו, אבל בכל זאת אתה בוחר בדרך הגסה והמרעישה, מטעמי נוחות/חרטה כלשהי

העיפו אותי ממכון שהתאמנתי בו איזה 5-6 שנים בגלל רעש בדדליפט. הבעלים של המכון היו 2 אחים. האח הראשון היה מתלונן עד שפעם אחת הראתי לו בסוף סט שהורדתי הכי לאט שפיזית יכולתי את המוט וזה עדיין עשה רעש, אז הוא וויתר, והאח השני החליט יום אחד שנמאס לו כשעשיתי רעש והעיף אותי. למזלי זה כבר היה בתקופה שנפתחו כמה חדרי כושר נוספים באזור שלי אז זה לא הפריע לי יותר מדי.
מותר לו? הוא לא צריך לתת לך פיצויים?

העיפו אותי ועוד איך העיפו אותי. אני מתאמן בגלל הטרדות כאלו ואחרות וכל הסלט הזה בבית.

תאכלס אבל כמה שאני אוהב דדליפט מספיק לתת מבט על רוב חדרי הכושר בארץ כדי להבין שאין להם רצון שתעשה את התרגיל. אין מספיק משקל, אין מוטות, אין פלטפורמה. רוב ההשקעה היא בהליכונים ומכונות כאלו ואחרות, כי זה מה שרוצים בארץ. וכעסק אני מבין למה מנהל חדר כושר יעדיף להעיף את הבחור שמתאמן באמת כדי שלא יעשה רעש ויפריע לכל האנשים בהליכון שמנסים לראות מסטר שף.

העירו לי מלא פעמים על רעש ומגנזיום
מרים גבה ומחייך..ואין הטרדות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית