הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משקל

למה שקורנפלקס יעזור לו לעלות במשקל?.. לא ברור
תפרט יותר על הגיל גובה משקל שלך, ועד כמה אתה פעיל ביממה. יכול להיות שאתה מאוד פעיל ולא אוכל מספיק ביחס להוצאה האנרגטית.
תספר קצת על עצמך- כמו שרשמו לך פה צריך להיות בפלוס קלורי, אם קשה לאכול "הרבה" נעזרים בדחיסה קלורית אבל בצורה חכמה כדי לנסות לא לעלות יותר מדי בשומן ויותר במסה. אתה מתאמן?

להיות בפלוס קלורי, אבל אל תספר לאף אחד..
ששש למה אמרתה לו???
עכשיו איך מאמנים יעשו כסף על בניית תפריטים

ברצינות עכשיו, תדחוף לכל דבר אפשרי קלוריות, מה הכוונה. מכין חביתה? שים יותר שמן.
קפה של בוקר? יותר חלב.

כוס תה? דבש

טונה בשמן

רטבים.
וכך הלאה. תהיה יצירתי

נערך לאחרונה:
למה שקורנפלקס יעזור לו לעלות במשקל?.. לא ברור
תפרט יותר על הגיל גובה משקל שלך, ועד כמה אתה פעיל ביממה. יכול להיות שאתה מאוד פעיל ולא אוכל מספיק ביחס להוצאה האנרגטית.
תספר קצת על עצמך- כמו שרשמו לך פה צריך להיות בפלוס קלורי, אם קשה לאכול "הרבה" נעזרים בדחיסה קלורית אבל בצורה חכמה כדי לנסות לא לעלות יותר מדי בשומן ויותר במסה. אתה מתאמן?

למה? כי 30 גרם קורנפלקס שווה ערך קלורי לבערך 100 גרם אורז, ותנסי לאכול 90 גרם קורנפלקס לעומת 300 גרם אורז ותגידי לי איפה נהנת ואיפה נחנקת.

למה? כי 30 גרם קורנפלקס שווה ערך קלורי לבערך 100 גרם אורז, ותנסי לאכול 90 גרם קורנפלקס לעומת 300 גרם אורז ותגידי לי איפה נהנת ואיפה נחנקת.
נשבע 100 גרם קרונפלקס שובר לי תתחת לעומת 300 גרם אורז

טחינה טחינה טחינה, חמאת בוטנים טבעית×4
ברצינות זה עזר לי מאוד לעלות במשקל, גם אם אתה שבע רצח תדפוק 100 גרם טחינה גולמית עם מים זה נוזלי אז פחות משביע, זה משפר את הקלוריות מאוד.. וכמובן חמאת בוטנים טבעית אם אתה אוהב (לדעתי זה ה-דבררר אבל לכל אחד יש טעם שונה)

מתאמן האבי ליפט גובה 88 משקל 68 (25
ואתה פעיל מאוד במהלך היום? עבודה? במקרים כאלה צריך לקחת בחשבון רמת פעילות.
בעייני- תעשה את זה בצורה חכמה אל תעמיס סתם אוכל וקורנפלקסים מעובדים, מילא אולי ברנפלקס , במקרה הטוב העודף פחמימה הזאת הגוף ימיר את זה לשומן. (אוהבים להכניס בדגנים מסוימים סירופ פרוקטוז למשל..לא ההייתי מכניסה על בסיס יומי)
נקודות חשובות זה להכפיל את הגוף בין 1.4-2 גרם לק"ג משקל הגוף,במצב האכלה טוב כמו שלך לא צריך הרבה יותר לכיוון ה1.4. (ככל שהמצב קטבולי יותר נהוג להכפיל ביותר כמו בחיטוב ומחלות שונות)
-לא הייתי מכניסה לכל דבר שומן, אבל כן אפשרי להוסיף מזונות עם דחיסה קלורית גבוה: למשקל בשיק להכניס שיבולת שועל לא מבושלת היא מכילה הרבה קל' ופחמימה, וכף שומן עם פירות למשל, יש מתכונים לכדורי תמרים ממש מהירים ואפשר להוסיף לזה אגוזים. זה הכיוון אבל לא בהגזמה.
-תדאג שהחלבון יהיה ממקור מלא מבחינת חומצות אמינו ולאוצין, ההייתי הולכת על גבינה קזאין,ביצים,בשר דגים. כל 3-4 שעות
אחרי האימון חשוב ליצור "מסגרת" אנאבולית שנמשכת כמובן לאורךכ- 24 שעות לפי עדכונים אחרונים. כדי שתיהיה סינטזת שריר בנוסף בISSN ממליצים על קזאין לפני השינה (Pre-sleep casein protein intake (30–40 g) provides increases in overnight MPS and metabolic rate without influencing lipolysis.)
-בכללי מוצרי חלב הם "אנאבולים" מה שנקרא וההייתי מוסיפה אותם
בכל מקרה לא פירטת מספיק אם בדרך כלל קשה לך לעלות במשקל..יכול להיות שאתה צריך יעוץ אישי יותר ומותאם יש הרבה נק' שצריך להתייחס אליהם.
בהצלחה ;-)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית