הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טכניקה סקוואט

נראה מעולה

רק שים לב לעקבים שלך שקצת עולים בתחתית התנועה.

תקפיד על לחץ שווה בכל כף הרגל, ולא לדחוף מהאצבעות כף הרגל בעלייה.

• פותח/ת השרשור
נראה מעולה

רק שים לב לעקבים שלך שקצת עולים בתחתית התנועה.

תקפיד על לחץ שווה בכל כף הרגל, ולא לדחוף מהאצבעות כף הרגל בעלייה.
לא סתם קוראים לי אכילס:79nb:
תודה רבה על התגובה

נובע מנעל ספורט
לא היה קורה עם נעל שטוחה

סחטיין על הגמישות חביבי
נראה טוב

כן אבל תאכלס, אפשר לעשות סקואט סביר על נעל ספורט. זה גורם, כמו הרצפת גומי. אבל לך תגיד לכל אחד תעבוד יחף או עם נעל שטוחה.

• פותח/ת השרשור
האמת שאני עובד תמיד תמיד עם אולסטאר, פשוט הן שבקו חיים לפני שבוע ולא יצא לי לרכוש חדשות.

סקוואט מעולה.
העומק והטכניקה דומה לסקוואט של וויטליפטינג.
העומק של וויטליפטינג זה בשביל הקלין, כי במשקל מקסימלי אתה תתפוס את המשקל במצב הכי נמוך שלך, ומשם תצטרך לעלות.
למי שלא מתאמן למטרת הקלין, העומק די מיותר.

העומק גורם לאמסטרינג להישען על התאומים ולהשתמש בתנופה לעלות, ולא ממצא את השרירים.

לכן למטרת עיצוב שרירי הרגל השונים, או למטרת כוח, רצוי לרדת טיפה מעל הנקודה שהאמסטרינג פוגשים את התאומים, ולעלות משם בלי ההקפצה.

בטווח הרחוק אתה תתקדם מהר יותר במשקל ככה, והעומס על השרירים תהיה גדולה יותר.

בוויטליפטינג אין המטרה בסקוואט המקסימלי להתחזק בכלל, רק ללמוד את הטכניקה שכולל הקפצה ועומק הכי אגרסיבי שאפשר לצאת ממנו.

אבל אין ספק שהטכניקה והגמישות מדהימים, כל הכבוד.

• פותח/ת השרשור
@elchonon כשאני יורד פחות עמוק אני מוצא את עצמי מתקשה יותר לעלות חזרה, יש היגיון בדבר?
כאילו אין את אותו כיווץ בשריר.. לפעמים אני מרגיש גם ששיווי המשקל שלי הוא לא אותו דבר בירידה פחות עמוקה.😕

ברביעי יש לי שוב סקוואט ודדליפט אז על הדרך אצלם גם ירידה פחות עמוקה וגם טכניקה של דדליפט שבוודאות יש לי טעויות בה.

תודה רבה:s28:

אלחנן ניסה להקיף את הנושא אבל אין כמו אלן תארל כדי להעביר נקודה, צפיתי בו לפני כמה חודשים בסרטון ונזכרתי בו בגלל האשכול, תעבור על הסרטון כמה דקות ותבין בערך מה אלחנן ניסה להגיד לך, happy Squatting

• פותח/ת השרשור
אלחנן ניסה להקיף את הנושא אבל אין כמו אלן תארל כדי להעביר נקודה, צפיתי בו לפני כמה חודשים בסרטון ונזכרתי בו בגלל האשכול, תעבור על הסרטון כמה דקות ותבין בערך מה אלחנן ניסה להגיד לך, happy Squatting

אחלה אלן אני חולה עליו, מחדד יפה מאוד את מה שאלחנן דיבר עליו. אני מרים ככה מאז ומעולם כי זה הכי נוח לי אבל כנראה שבעומק כזה ועם הקפיצות הקטנות האלה אני משתמש יותר במומנטום מאשר בכוח וזה פשוט לא יעיל למי שרוצה לצבור כוח.

ובנוסף בסרטון הוא מסביר את מה ששאלתי את אלחנן למעלה.. סקוואט פחות עמוק מוציא אותי משיווי משקל וגורם לי לאבד body tightness.
חייב למצוא את האיזון! אעבוד על זה ברביעי.

תודה רבה על הסרטון! נתן לי פרספקטיבה קצת.

זה הסרטון ששאבתי ממנו את ההשראה.😁
אחלה אלן אני חולה עליו, מחדד יפה מאוד את מה שאלחנן דיבר עליו. אני מרים ככה מאז ומעולם כי זה הכי נוח לי אבל כנראה שבעומק כזה ועם הקפיצות הקטנות האלה אני משתמש יותר במומנטום מאשר בכוח וזה פשוט לא יעיל למי שרוצה לצבור כוח.

ובנוסף בסרטון הוא מסביר את מה ששאלתי את אלחנן למעלה.. סקוואט פחות עמוק מוציא אותי משיווי משקל וגורם לי לאבד body tightness.
חייב למצוא את האיזון! אעבוד על זה ברביעי.

תודה רבה על הסרטון! נתן לי פרספקטיבה קצת.
יהיה די קשה לשנות את ההרגל, ותצטרך להוריד משקלי עבודה בהתחלה, וכנראה לעבוד כמו אלן על פאוז סקוואט. אבל זה יקדם אותך בסקוואט מהר יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית