הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוסטרין + קרדרין

• פותח/ת השרשור specter
  • פורסם בתאריך

specter

משתמש מתחיל
98
17
נק' מוניטין:
29
98
17
היי.
רציתי לקנות קרדרין ונתקלתי בהצעה לאוסטרין + קרדרין.
אני אציג את המטרות שלי...
לא הולך לי בחיטוב. אני לא יורד במשקל (800 גרם בלבד) ואני בחיטוב קפדני כבר חודש וחצי.
גרעון קלורי מהותי שהולך וגודל והולך וגודל וכעת אני מתחיל מאמץ ל-77 גרם פחמימה על 49.5 גרם שומן ו153 גרם חלבון.
אני 176 על 92 קילו בערך 20 אחוז שומן. בן 25

(אני יודע שאני בגרעון עצום אבל הגעתי אליו ממש בהדרגתיות לאחר שכל פרק זמן ראיתי שאין התקדמות. מקפיד על האוכל והאימונים. לא ביצעתי עדיין ציט מיל והעמסה וכו)

עוד חודש מהיום אני עובר ניתוח אסתטי שלא קשור לפיתוח גוף (הצמדת אוזניים אם זה משנה...)

ואחריו יהיה אסור לי להתאמן 5 שבועות. גם לא אירובי... דופק גבוהה יגרום לכלי דם באיזור הפנים להתנפח בהתאם והתוצאה של התפרים לא תחזיק.
הליכות - זה יהיה מותר לי אז אעשה הרבה מאוד הליכות של כמה קילומטרים על מנת לשמור על ההוצאה הקלורית שלי (בגדול 420 כפול 4 זה החישוב של האימונים שלי עם האירובי)

טוב ניגש לעניין.

אני רוצה לשמור על הסיבולת שלי - עבדתי מאוד קשה על מנת לחזק את האירובי והכושר שלי, בו זמנית הייתי רוצה לתת פוש קטן לחיטוב ולגרום למסת שריר כמה שפחות להפגע (אחרי הכל 5 שבועות בלי להרים כלום.. אנסה לחזור לשגרה לפני הזמן אבל בכל זאת)

נתקלתי בזה -

Ostarine + Cardarine (Tabs. 20mg/27ct/540mg)

אין לי ידע בתחום בכלל מלבד קרדרין, קלן וקטו שהתנסתי בעברי.

חוות דעתכם לפני ההזמנה?
אני נורא מתנצל על החפירה אבל הרקע המקדים מאוד הכרחי

נערך לאחרונה:
בוא אעשה לך סדר.
4 שבועות להריץ אוסטרין ו/או קרדרין זה מיותר לגמריי, לא יתן כמעט כלום, יתכן יותר נזק מתועלת.
בזמן ההחלמה שלך איו שום היגיון להריץ חומר כזה או אחר. אתה אשכרה הולך לשבת בבית ולא לזוז. החומרים הנ״ל לא רק שלא יתרמו, הם יכולים לגרום לך לנזק.

אתה נעול על שימוש בחומרים?
קודם כל תרד לאחוז שומן נמוך יותר באופן טבעי ואם אתה משוכנע שאתה בגרעון ולא יורד במשקל (שוב אין מצב כזה) תמצא את הבעיה ותתקן.
כאשר אתה מסיים את השלב הנ״ל אז תצא לדרך...

• פותח/ת השרשור
בוא אעשה לך סדר.
4 שבועות להריץ אוסטרין ו/או קרדרין זה מיותר לגמריי, לא יתן כמעט כלום, יתכן יותר נזק מתועלת.
בזמן ההחלמה שלך איו שום היגיון להריץ חומר כזה או אחר. אתה אשכרה הולך לשבת בבית ולא לזוז. החומרים הנ״ל לא רק שלא יתרמו, הם יכולים לגרום לך לנזק.

אתה נעול על שימוש בחומרים?
קודם כל תרד לאחוז שומן נמוך יותר באופן טבעי ואם אתה משוכנע שאתה בגרעון ולא יורד במשקל (שוב אין מצב כזה) תמצא את הבעיה ותתקן.
כאשר אתה מסיים את השלב הנ״ל אז תצא לדרך...

סבבה ירדתי מהנושא. לא תכננתי להשתמש בחומרים האמת. אני לא מכיר את התחום כמוכם. אני יודע שקרדרין הוא ידידותי למשתמש ועל אוסטרין לא ידעתי כלום מלבד שימור שריר.

לגבי הגרעון - אני לא סתם מקשקש במוח. הוא באמת כזה. ולפניו (לפני שבוע וקצת) היה גרעון דומה אבל עם פלוס של 300 קלוריות לכל היותר. (הורדתי מהתפריט כף שמן זית, ביצה אחת, 20 גרם שיבולת שועל ושבוע לפני קיצצתי מהתפריט 100 גרם בורגול מבושל)

אולי אני בעצם סובל מאגירת נוזלים? רעיונות? המשקל לחלוטין לא זז. קופץ לי כל כמה ימים מינוס 500 גרם וחוזר בחזרה. אני נע כבר חודש בין 93 קילו ל92.5

אני בפלונטר. בגלל שאני לא רואה שום שינוי במשקל אני לא ממצמץ אפילו לכיוון של ציט או העמסה

נערך לאחרונה:
אז אתה לא באמת בגירעון ואתה הולך עם נוסחא של מאזן קלורי ניטרלי אבל כל בנאדם פועל שונה

אם אתה לא יורד במשקל אתה לא באמת בגירעון, זה מדע.

• פותח/ת השרשור
אז אתה לא באמת בגירעון ואתה הולך עם נוסחא של מאזן קלורי ניטרלי אבל כל בנאדם פועל שונה

אם אתה לא יורד במשקל אתה לא באמת בגירעון, זה מדע.
אני לגמרי מחזק את המשפט האחרון ובגלל זה אני כבר חודש בודק את הגבול ומוריד בהדרגה עוד ועוד עד שאראה שינוי. מבחינתי להמשיך עם המגמת קיצוץ קלוריות. אתן לזה שבוע ככה ואז אעיף את היוגרט בסקופ אבקת חלבון ואוריד את ה25 גרם חמאת בוטנים מהתפריט

סבבה ירדתי מהנושא. לא תכננתי להשתמש בחומרים האמת. אני לא מכיר את התחום כמוכם. אני יודע שקרדרין הוא ידידותי למשתמש ועל אוסטרין לא ידעתי כלום מלבד שימור שריר.

לגבי הגרעון - אני לא סתם מקשקש במוח. הוא באמת כזה. ולפניו (לפני שבוע וקצת) היה גרעון דומה אבל עם פלוס של 300 קלוריות לכל היותר. (הורדתי מהתפריט כף שמן זית, ביצה אחת, 20 גרם שיבולת שועל ושבוע לפני קיצצתי מהתפריט 100 גרם בורגול מבושל)

אולי אני בעצם סובל מאגירת נוזלים? רעיונות? המשקל לחלוטין לא זז. קופץ לי כל כמה ימים מינוס 500 גרם וחוזר בחזרה. אני נע כבר חודש בין 93 קילו ל92.5

אני בפלונטר. בגלל שאני לא רואה שום שינוי במשקל אני לא ממצמץ אפילו לכיוון של ציט או העמסה
תכננת כבר להוציא כסף, אז למה לא להוציא אותו על איש מקצוע?

• פותח/ת השרשור
תכננת כבר להוציא כסף, אז למה לא להוציא אותו על איש מקצוע?
תגדיר איש מקצוע.
הייתי בעבר אצל בילדרים שבונים לך תפריט ומודדים לך שומן עם קליפר ואני יודע שאין הבדל מסויים. אני שומר על גרעון, אוכל מספיק חלבון (נכון שיש מקום ליותר).. שגרת אימונים ללא עיגולי פינות...

אני אולי באמת סובל מבעיה הורמונלית האם לזה אתה מתכוון איש מקצוע?

או שהערכה שלי לגבי האחוזי שומן היא שגויה ואני פחות מ20.. אולי נוזלים אני לא יודע.. אבל אחרי הכל 93 קילו. אני לא בעל מסה מטורפת אבל גם לא לכיוון של מעל 20 אחוזים

תגדיר איש מקצוע.
הייתי בעבר אצל בילדרים שבונים לך תפריט ומודדים לך שומן עם קליפר ואני יודע שאין הבדל מסויים. אני שומר על גרעון, אוכל מספיק חלבון (נכון שיש מקום ליותר).. שגרת אימונים ללא עיגולי פינות...

אני אולי באמת סובל מבעיה הורמונלית האם לזה אתה מתכוון איש מקצוע?

או שהערכה שלי לגבי האחוזי שומן היא שגויה ואני פחות מ20.. אולי נוזלים אני לא יודע.. אבל אחרי הכל 93 קילו. אני לא בעל מסה מטורפת אבל גם לא לכיוון של מעל 20 אחוזים
לא בילדר שקר כלשהו, תזונאי כמו שצריך
וזה שאתה חושב שאתה בגרעון לא אומר הרבה, כל אחד יכול לשבת מול מחשבון ולחשב, אבל תזונאי ידע לפתור בעיות בידיוק כמו מה שיש לך

אתה בפורום בבעלות של תזונאי מאוד נחשב, ממליץ להוציא את הכסף עליו ולא על החומרים.
אגב גם אני קניתי קרדרין ואני בסוף לא עומד להשתמש בזה, סתם בזבזתי כסף - אל תעשה את אותה טעות.

אתה בפורום בבעלות של תזונאי מאוד נחשב, ממליץ להוציא את הכסף עליו ולא על החומרים.
אגב גם אני קניתי קרדרין ואני בסוף לא עומד להשתמש בזה, סתם בזבזתי כסף - אל תעשה את אותה טעות.

תן כדור לכל אחד מחברי הפורום נעשה ממנו שרשרת כמו עם הגרגירי אורז באילת

אשתף אותך במקרה שקרה לבת הזוג שלי אצל תזונאי מאוד מוכר מאזור הדרום, לא אציין שמות מתוך כבוד כלשהו אליו.

הבחור בנה לה תפריט מדפסת, פשוט כמשמעו. התפריט כל כך לא התאים לה שהיא לא הצליחה להתמיד בו, כאשר היא פנתה אליו בנושר הוא אמר לה שזו הדרך ושצריך להוסיף אירובי (שגם ככה עמד על שעה 5 פעמים בשבוע). בסופו של דבר שילמנו לו את מלוא הסכום, באמצע הפגישות היא כבר הפסיקה ללכת אליו, בנינו לה יחד תפריט שמורכב ממאכלים שהיא אוהבת בדגש על מאכלים שהם לא קלוריים אבל יש להם הרבה נפח, פירות וירקות וכו׳. וואלה החיטוב שלה קליל וזה כשהיא עושה 2/3 או פחות מהאירובי שהבחור ביקש ממנה לעשות.
אני רק אומר, הדרך היחידה להצליח לאורך זמן רב, היא להתאים את התפריט לטעמים שלך ולאורך החיים שלך. אם מישהו מתחיל לספור לי גרמים של חלבון ולהגיד לי שזה הכמות המדוייקת שאני צריך, אני מסתובב לו בפנים והולך.

• פותח/ת השרשור
אשתף אותך במקרה שקרה לבת הזוג שלי אצל תזונאי מאוד מוכר מאזור הדרום, לא אציין שמות מתוך כבוד כלשהו אליו.

הבחור בנה לה תפריט מדפסת, פשוט כמשמעו. התפריט כל כך לא התאים לה שהיא לא הצליחה להתמיד בו, כאשר היא פנתה אליו בנושר הוא אמר לה שזו הדרך ושצריך להוסיף אירובי (שגם ככה עמד על שעה 5 פעמים בשבוע). בסופו של דבר שילמנו לו את מלוא הסכום, באמצע הפגישות היא כבר הפסיקה ללכת אליו, בנינו לה יחד תפריט שמורכב ממאכלים שהיא אוהבת בדגש על מאכלים שהם לא קלוריים אבל יש להם הרבה נפח, פירות וירקות וכו׳. וואלה החיטוב שלה קליל וזה כשהיא עושה 2/3 או פחות מהאירובי שהבחור ביקש ממנה לעשות.
אני רק אומר, הדרך היחידה להצליח לאורך זמן רב, היא להתאים את התפריט לטעמים שלך ולאורך החיים שלך. אם מישהו מתחיל לספור לי גרמים של חלבון ולהגיד לי שזה הכמות המדוייקת שאני צריך, אני מסתובב לו בפנים והולך.
את התפריט אני בונה לעצמי עם כמויות שמספקות אותי. 2 ארוחות גדולות מאוד שאם אני מחלק אותן לקטנות הן 4 ועוד מנה נוספת. אני אוכל 3 ארוחות ביום שאני בניתי לעצמי שאם אני מפרק אותן לקטנות יותר )מה שיגרום לי להרגיש הרבה יותר רעב ולהשבר) הן 5 ארוחות. צירפתי את התפריט שאני בניתי לעצמי בכתב יד שלי והחישובים שלי

את התפריט אני בונה לעצמי עם כמויות שמספקות אותי. 2 ארוחות גדולות מאוד שאם אני מחלק אותן לקטנות הן 4 ועוד מנה נוספת. אני אוכל 3 ארוחות ביום שאני בניתי לעצמי שאם אני מפרק אותן לקטנות יותר )מה שיגרום לי להרגיש הרבה יותר רעב ולהשבר) הן 5 ארוחות. צירפתי את התפריט שאני בניתי לעצמי בכתב יד שלי והחישובים שלי

אני 1.78 ס״מ שוקל כ 76-78 קילו ואני אוכל בחיטוב כ2200-2400 קלוריות. אין לי שמץ איך אתה שוקל 20 קילו מעליי ואוכל מחצית מהקלוריות שלי ואתה שבע.

עושה רושם שאתה באמת אוכל את כמות הקלוריות שציינת. לא מסתדר לי איך אתה לא יורד במשקל ולא מסתדר לי איך בחור בגובה ובמשקל שלך שבע מ1400 קלוריות. תעלומה

אני 1.78 ס״מ שוקל כ 76-78 קילו ואני אוכל בחיטוב כ2200-2400 קלוריות. אין לי שמץ איך אתה שוקל 20 קילו מעליי ואוכל מחצית מהקלוריות שלי ואתה שבע.

עושה רושם שאתה באמת אוכל את כמות הקלוריות שציינת. לא מסתדר לי איך אתה לא יורד במשקל ולא מסתדר לי איך בחור בגובה ובמשקל שלך שבע מ1400 קלוריות. תעלומה
כי לא באמת אוכל בכמויות האלה, אחרת היה יורד.

כי לא באמת אוכל בכמויות האלה, אחרת היה יורד.

גם אני חשבתי ככה, אבל אם הוא שוקל את האוכל שלו ולא משתמש בשמן לטיגון, ברטבים לסלטים וכו׳ אז מה לכל הרוחות זה יכול להיות? בנוסף הערכים שהוא כתב די קרובים למציאות.

אני חד משמעית מסכים שאם אתה בגרעון אתה יורד במשקל, ואם אתה לא יורד במשקל אתה לא בגרעון.

טוב אחי אז אני מחרטט פה את כולם
רק את עצמך.
לך לאיש מקצוע או לרופא תבדוק שאין לך בעיות הורמונליות כאלו או אחרות כמו שאמרו שאולי יש לך בעיה בבלוטת התריס

חומרים זה לא הפתרון, תבדוק ממה הבעיה נובעת ואז שתטפל בה אז מאידך החומרים גם יוכלו לתת יותר אפקט

מחזק.
תעשה בדיקות, תברר לגביי מצבך. אם ישנה בעיה כלשהי חומרים יכולים לעשות אקסטרה נזק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית