הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה עם תוכנית אימונים

GoshmannZ

משתמש מתחיל
25
0
נק' מוניטין:
7
25
0
שלום,

גיל 19
משקל 73 קג'
גובהה 1.71

מתאמן בערך כ-8 חודשים (2 מהם בצבא, חודש אחרי זה רק הייתי צריך להשלים את מה שאבד), כרגע יכול להתאמן יומיים כן יומיים לא, בגלל הצבא, אבל יש מצב שזה ישתנה בקרוב.

אני מתאמן כרגע בתוכנית אימונים מהאתר "AB ארבע פעמים בשבוע – חיטוב" אבל יש לי הרגשה שהיא חלשה ביותר, אפילו לתקופת החיטוב, אני יורד במשקל אבל זאת תוכנית בעצימות ממש נמוכה ואני בקושי מרגיש שאני מתאמן איתה.
בנוסף אליה אני עושה 20 דקות אירובי (ריצה) בכל סוף אימון.

השאלה שלי היא, האם למישהו יש תוכנית מסויימת שהוא ממליץ לתקופת החיטוב, או אולי תרגילים שאפשר לשנות או להוסיף לתוכנית הנ"ל?

עוד משהו, עד לפני זה עבדתי גם, באותה תוכנית AB רק לתקופת המאסה (גם מהאתר) וכנ"ל לגביה, מרגיש שזאת תוכנית חלשה ביותר, וגם העליה במשקלי עבודה הייתה איטית מאוד (אפילו שהיה שיפור במראה).
בעוד כחודשיים אני מתכוון לסיים את החיטוב, אז עזרה בנוגע לתוכנית חלשה (לחיטוב כרגע ולמאסה בעתיד) יתקבלו בברכה. 😃

אתה מנסה להרים כבד ?
תוסיף עוד צלחות למוט גם במחיר של פחות חזרות

(אני הייתי ממליץ לעבור תוכנית אבל AB גם סבבה לחיטוב)

• פותח/ת השרשור
אני מרים עד כשל, הבעיה היא שלפי התוכנית באתר רשום למשל לעבוד על חזה עם סה"כ לחיצת חזה 3 סטים של 6, ועוד 2 סטים של מקבילים באחיזה רחבה עם גוף נוטה פנימה... אני בספק שזה מספיק עבודה בשביל שריר גדול כמו החזה?
איזה תוכנית היית ממליץ?

• פותח/ת השרשור
אוקי, תודה.

מה בנוגע לשאלה השניה שלי, בקשר לתקופת המאסה שתבוא בעוד כחודשיים?
המטרה לעלות בכוח, אפילו שהנטייה היא יותר לכיוון הבודיבילדינג... לפי מה שאני רואה פה בפורומים SS היא תוכנית מאוד פופולרית, אבל אני שומע הרבה מאוד מחלוקות לגביה, ואני גם לא בטוח שהיא אפשרית לביצוע במכון שלנו. יש איזושהי תוכנית יעילה אחרת שהיית ממליץ אולי?

כל עוד אין לך משקל מכובד בהרמות הבסיסיות וכל עוד אתה מסוגל להוסיף משקל מאימון לאימון אתה צריך לבצע SS
לאחר מכן נפתחות עוד אופציות

רוב התוכניות יהיו סקוואט+לחיצה+משיכה

בשלבים מאוחרים יותר יש מקום לשינויים בהתאם לענף שתבחר לעסוק בו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית