דעות לסייקל

EstoLoca

משתמש מתחיל
43
3
נק' מוניטין:
3
43
3
שלום חבריי.
אני מתחיל סייקל של
טסט פרופ 1cc - שלוש זריקות בשבוע. ל 7
שבועות.
+
אנאבאר בלקאן - 4 כדורים ביום. ל 7 שבועות.

עכשיו לגבי ה PCT קראתי פה הרבה, ואני יודע מה ה basics שאני צריך.

1) אשמח לשמוע את דעתכם על הסייקל עצמו ללא ה PCT.

2) שאלתי השנייה לגבי PCT היא שהבן אדם שמלווה אותי
נותן לי לקחת gonadotropin[HCG].
+ anastrozole. כמובן במינונים הנכונים ל PCT. [ אני גר בחו״ל ]

3) ושאלתי השלישית היא שהוא המליץ לי לשלב איתם ווינסטרול ב PCT שני כדורים לשבועיים [ הוא טוען כאשר אני מסיים את הסייקל ה קורטיזול אצלי יעלה וחוץ מהאפקט של שריפת שומן ה ווינסטרול ישמור על רמת הקורטיזול ישמור לי השריר בצורה הזאת ולא יעשה side effects במינונים האלה]
/ שעדיף לוותר על הוינסטרול?.

- אני מודע לזה שהסוחרים רק רוצים לעשות כסף ופה לאנשים יש ידע רחב ובלי שום אינטרס עליי, לכן אני מתייעץ ושואל לפני שאני מתחיל.

תודה רבה.

נערך לאחרונה:
איך אתה רוצה לשמוע את דעתו אם כתבת את הסייקל שלך בצורה כזו?
אף אחד פה לא יודע כמה זה 1cc של פרופ׳. אתה צריך לכתוב כמה אתה לוקח שבועי במ״ג. לדוגמה: טסט׳ פרופ 100 מ״ג EOD, כנ״ל לגביי האנאבר, כמה זה 4 כדורים במ״ג (אני מנחש שיש לך אנאבר 10 מ״ג לכדור, נכון?)

לגביי הסייקל,
טסט׳ הייתי לוקח 8 שבועות, לא 7.
אנאבר ל4-6 שבועות, אם אתה מגיע לשבוע 6 ורואה שאתה בסדר אז סבבה תמשוך עוד, בספק שזה יקרה.

דבר נוסף, אתה בטוח שהאנאבר שלך מקורי?

דבר אחרון, הבחור שהמליץ לך על ווינסטרול במהלך ה pct הוא פושע, פשוט ככה. תעיף אותו על טיל. אתה בטח יודע שווינסטרול זה סטרואיד אוראלי בדיוק כמו אנאבר כן?

עדין בהלם מהמחשבה לקחת ויני במהלך הpct

• פותח/ת השרשור
איך אתה רוצה לשמוע את דעתו אם כתבת את הסייקל שלך בצורה כזו?
אף אחד פה לא יודע כמה זה 1cc של פרופ׳. אתה צריך לכתוב כמה אתה לוקח שבועי במ״ג. לדוגמה: טסט׳ פרופ 100 מ״ג EOD, כנ״ל לגביי האנאבר, כמה זה 4 כדורים במ״ג (אני מנחש שיש לך אנאבר 10 מ״ג לכדור, נכון?)

לגביי הסייקל,
טסט׳ הייתי לוקח 8 שבועות, לא 7.
אנאבר ל4-6 שבועות, אם אתה מגיע לשבוע 6 ורואה שאתה בסדר אז סבבה תמשוך עוד, בספק שזה יקרה.

דבר נוסף, אתה בטוח שהאנאבר שלך מקורי?

דבר אחרון, הבחור שהמליץ לך על ווינסטרול במהלך ה pct הוא פושע, פשוט ככה. תעיף אותו על טיל. אתה בטח יודע שווינסטרול זה סטרואיד אוראלי בדיוק כמו אנאבר כן?

עדין בהלם מהמחשבה לקחת ויני במהלך הpct

תודה על המענה.

טסט פרופ - 300 מ״ג בשבוע.
אנאבאר 10 מ״ג - 4 כדורים ביום וכן מקורי עם בדיקת הקוד באתר של בלקאן.

לגבי האנאבאר אתה ממליץ להוריד את תקופת השימוש מ 7 שבועות [ 200 כדורים ] . לכמות אחרת ? ולמה אתה מתכוון שאתה בספק שאהיה בסדר עם 7 שבועות שימוש ?

ואני מודע לזה שוינסטרול זה סטארויד אוראלי לכן ראיתי בזה כדבר מוזר ושאלתי פה. ותודה אני אוותר על השימוש ב ווינסטרול, לגבי השאר מה דעתך?

מדובר בסייקל ראשון? אם כן למה דווקא טסט קצר ולא ארוך ולמה רק 7 שבועות. למה להוסיף עליו אנאבר שאתה לא יודע איך אתה מגיב לטסט? מה יקרה אם הטסט או האנאבר יגרמו לך לתופעות לוואי במהלך השימוש? (סייקל ראשון הכל יכול להיות) איך תדע מי מהם האשם? ויני בpct לא עובד כי הוא סטרואיד והוא לא יתן למערכת הורמונלית שלך להתאושש ההפך הוא רק יגרום לה לנזק גדול יותר.

תודה על המענה.

טסט פרופ - 300 מ״ג בשבוע.
אנאבאר 10 מ״ג - 4 כדורים ביום וכן מקורי עם בדיקת הקוד באתר של בלקאן.

לגבי האנאבאר אתה ממליץ להוריד את תקופת השימוש מ 7 שבועות [ 200 כדורים ] . לכמות אחרת ? ולמה אתה מתכוון שאתה בספק שאהיה בסדר עם 7 שבועות שימוש ?

ואני מודע לזה שוינסטרול זה סטארויד אוראלי לכן ראיתי בזה כדבר מוזר ושאלתי פה. ותודה אני אוותר על השימוש ב ווינסטרול, לגבי השאר מה דעתך?

סייקל ראשון?
הנה מה שאני הייתי עושה (זו לא המלצה בשום אופן)

400-500 מ״ג טסט׳ שבועי
אם זה פרופ הייתי עושה 8 עד 10 שבועות
אם זה אננטט הייתי מאריך ל12 שבועות

בניגוד לדעה הרווחת בפורום, גם אם זה סייקל ראשון אפשר (אם כי יש היגיון רב לא לעשות זאת) לשלב אוראלי במינון סביר. אם זה אנאבר מקורי אז זה מושלם.
לגביי מינונים אני לא יודע, הייתי חוקר והולך על המינימום. הייתי שם אותו ל4-6 שבועות בסוף הסייקל, ככה תוכל ללמוד על השילוב של הגוף שלך וטסט׳ חיצוני ואם תיתקל בשלב הטסט׳ בתקלות תדע לוותר על האנאבר.

אופציה שאני משאיר פתוח, להוסיף אוראלי לסייקל ראשון (ויני).
יש לזה הרבה חסרונות, זה לא הכי חכם, לא הכי מומלץ, הרוב יגידו לך לא ללכת על זה. מצד שני זה סטרואיד קוסמטי שיכול לתת מראה מפחיד.

• פותח/ת השרשור
מדובר בסייקל ראשון? אם כן למה דווקא טסט קצר ולא ארוך ולמה רק 7 שבועות. למה להוסיף עליו אנאבר שאתה לא יודע איך אתה מגיב לטסט? מה יקרה אם הטסט או האנאבר יגרמו לך לתופעות לוואי במהלך השימוש? (סייקל ראשון הכל יכול להיות) איך תדע מי מהם האשם? ויני בpct לא עובד כי הוא סטרואיד והוא לא יתן למערכת הורמונלית שלך להתאושש ההפך הוא רק יגרום לה לנזק גדול יותר.
מדובר בסייקל שני
מצאת איפה לגור אה?
🙄

תן יותר פרטים עלייך
היסטוריית סייקלין וכ'ו

לא יודע אם זה נחשב לסייקל ראשון אבל נלקח לפני 3 שנים +/- טורינבול סולו שהופסק אחרי 90 כדורים( לא היה מספיק ידע אז + תזונה לקויה) . ולמזלי אחרי שהופסק נעשו בדיקות והכול היה בסדר.

אז ככה מאז לא נלקח כלום והתאמנתי בצורה טבעית לחלוטין+ אכילה לפי הספר. והגעתי לתוצאות ממש טובות ומרוצה מאוד ממה שהשגתי.
( וכמו כולם הגענו לנקודה שנתקעים)

בן 23
משקל 82/3 ( עשיתי חיטוב מ 87 לאחרונה )
גובה- 1.84
מתאמן 5 פעמים בשבוע.
כרגע על 15 +\- אחוז שומן.
ונמצא בתפריט מסה נקייה בינתיים עם גרעון קטנטן של 300 קלוריות.

לא יודע אם זה נחשב לסייקל ראשון אבל נלקח לפני 3 שנים +/- טורינבול סולו שהופסק אחרי 100 כדורים
לא הייתי מחשיב את זה כסייקל

נעשו בדיקות והכול היה בסדר
חמדולילה

( וכמו כולם הגענו לנקודה שנתקעים)
בטוח?
בטווח ה80-90 נתקעת?
לא אנסה לשכנע אותך לרדת מזה,תעשה בסופו של יום מה שלדעתך יהיה הכי טוב
לדעתי תוכל למשוך עוד כטבעי (טורינבול לא נחשב כן?)

אבל אם כבר התחלת,לך לפי הספר (500 מג מפוצל ל2 בשבוע,כל מה שנלווה וPCT כמו שצריך)

רומניה-רוסיה.
מסקרנות נטו,מה מעשייך שם ?
(לא חייב לספר פה,יש פרטי גם )

• פותח/ת השרשור
לא הייתי מחשיב את זה כסייקל

חמדולילה

ערבית אה ? אתה חד אני רואה 😄.

בטוח?
בטווח ה80-90 נתקעת?
לא אנסה לשכנע אותך לרדת מזה,תעשה בסופו של יום מה שלדעתך יהיה הכי טוב
לדעתי תוכל למשוך עוד כטבעי (טורינבול לא נחשב כן?)

אבל אם כבר התחלת,לך לפי הספר (500 מג מפוצל ל2 בשבוע,כל מה שנלווה וPCT כמו שצריך)

D6-A98818-E290-40-C4-A7-F6-B3798-E719578.jpg

לזה הצלחתי להגיע.

מסקרנות נטו,מה מעשייך שם ?
(לא חייב לספר פה,יש פרטי גם )
אני מעדיף בפרטי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית