נק' מוניטין:
40
- 236
- 22
תודה 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש הבדל קל
הרצועות trx מאפשרות לך לעזר בפלג גוף עליון כדי לבצע את הסקואט, מה שבמשקל גוף לא ניתן.
זה תרגיל טוב למתאמן מתחיל למשל שצריך את הסיוע הזה, אבל עדיין אם אתה רוצה לחזק את הרגליים השאיפה היא להתקדם למשקל גוף, ומשם משקל חיצוני
אין לי תשובה, אבל מה שכן אתה יכול פשוט באופן מודע לא למשוך את עצמך למעלה ולהתמקד בלקום.כמה בערך זה מפחית את העומס? כי בלי אני לא מסוגל
אני ניסיתי להתאמן בלי TRX וראיתי שיש קליקים בברכיים במיוחד בברך שמאל שם היה לי שבר בגיל 14.5 כיום אני בן 22אין לי תשובה, אבל מה שכן אתה יכול פשוט באופן מודע לא למשוך את עצמך למעלה ולהתמקד בלקום.
כמו כן אפשר לקחת וקופסא או כיסא ופשוט לשבת ולקום ממנו.
יש כאב שמלווה לקליקים?אני ניסיתי להתאמן בלי TRX וראיתי שיש קליקים בברכיים במיוחד בברך שמאל שם היה לי שבר בגיל 14.5 כיום אני בן 22
הייתי מתעלם מזה אז, לא נשמע כמו משהו רציני.קל
אחרי שאני מתחיל את האימון זה נעלם
גם לי יש קליקים בברכיים ממה שהבנתי אם אין כאב הכל בסדר אתה יכול לחיות עם זה.אני ניסיתי להתאמן בלי TRX וראיתי שיש קליקים בברכיים במיוחד בברך שמאל שם היה לי שבר בגיל 14.5 כיום אני בן 22
כשאני יורד עמוק יש בעייהגם לי יש קליקים בברכיים ממה שהבנתי אם אין כאב הכל בסדר אתה יכול לחיות עם זה.
אני חושב שבמקרה שלך אתה נעזר בTRX כדי להשאר זקוף ואז הברכיים לא הולכות קדימה ואז אין קליקים, וברגע שאתה לא משתמש בTRX הברכיים חייבות לעבור קדימה ואז יש לך קליקים.
תנסה להתקדם לאט לאט לסקוואטים עם משקל גוף ותראה אם הקליקים מתחילים להיות מלווים בכאבים או שהם בסדר.
אגב תרד עמוק בסקוואט לא חצי סקוואט כזה כי הבנתי שזה רע לברכיים במיוחד אם קיים אצלך מצב שם עוד לפני כן