עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תנסה עם שתייה ממותקת (דלת קל׳)איך אפשר לשתות את זה בלי שזה יהיה כל כך מגעיל?
לערבב את זה בכוס עם שתייה ממותקת?
זה באבקה?לערבב את זה בכוס עם שתייה ממותקת?
לא לא, זה בנוזל בגלל זה שאלתי אם אני יכול פשוט לשים את זה באיזה כוס ולערבבזה באבקה?
אם כן,תנסה לשים בכוס עם השתייה
או בשיטת הטרללה,שים בפה ואז תן שלוק (ונער את הראש תוך כדי)
כןלא לא, זה בנוזל בגלל זה שאלתי אם אני יכול פשוט לשים את זה באיזה כוס ולערבב
בחור כלבביאני הייתי לוקח ישר לפה טעמים לא מפריעים לי ולא היה לי כוח להתעסק
אני אנסה,, מקווה שזה יעזור לטעם. מקסימום נטפטף לעינייםשפוך לכוס עם שתייה מתוקה אם אתה רגיש. אני הייתי לוקח ישר לפה טעמים לא מפריעים לי ולא היה לי כוח להתעסק. שים לב שאם תשתה את הכוס חלק מהנוזל ישאר בכוס ותצטרך לשפוך עוד נגלה של שתייה מתוקה לכוס כדי לשתות את כל הנוזל
תסתכל לתוך הכוס אחר כך זה לא מתערבב 100 אחוז ואז חלק גדול נשאר בכוס. זה הסיבה העיקרית שדחפתי ישר לפהאני אנסה,, מקווה שזה יעזור לטעם. מקסימום נטפטף לעיניים
אני אעשה מה שעשיתי עם הקריאטין,, שם בכוס ושותה עם קש,, ככה הכל נבלע,, מקסימום אני אמזוג עוד קצת והכל יבלעתסתכל לתוך הכוס אחר כך זה לא מתערבב 100 אחוז ואז חלק גדול נשאר בכוס. זה הסיבה העיקרית שדחפתי ישר לפה
אני אנסה הכל ואעדכן מה הכי נסבל.תערבב את זה עם נוזל כלשהו.
הייתי ממליץ לך לקחת שלוק של ספרייט זירו נניח וישר לטפטף לפה, ככה אתה מבטיח שהנוזל לא נשאר בכוס.
תן עדכון איך הולך לך. אני הרמתי סייקל ראשון של אוסטרין + לגד + קארדרין והתוצאות היו טובות מאוד (תכלס אין לי שמץ אם הקארדרין באמת עשה משהו, אבל האוסטרין וה לגד היו פגז).
בהצלחה חבר.
אתה הכי גבר בפורום נודרתכניס ישר לפה
אחר כך שתה מים ותלעס מסטיק
עשית פיל מעכבר
תערבב את זה עם נוזל כלשהו.
הייתי ממליץ לך לקחת שלוק של ספרייט זירו נניח וישר לטפטף לפה, ככה אתה מבטיח שהנוזל לא נשאר בכוס.
תן עדכון איך הולך לך. אני הרמתי סייקל ראשון של אוסטרין + לגד + קארדרין והתוצאות היו טובות מאוד (תכלס אין לי שמץ אם הקארדרין באמת עשה משהו, אבל האוסטרין וה לגד היו פגז).
בהצלחה חבר.
טוב אז ניסיתי לשים בכוס לשתות וזה היה גועל נפש. משהו ב PEG 400 נראלי עושה לפפסי מקס גזים רעילים שלא יורדים משום מה. אבל לקחתי שלוק פפסי ואז שמתי עליו את הנוזל וזה עבר יחסית סבבה.
זה הסייקל שאני מתכנן להריץ עכשיו, אשמח לחוות דעת
Weeks 1-4 | 250 caloric deficit.
15mg ostarine.
10mg cardarine.
Weeks 4-8 | ""
30mg ostarine
20mg cardarine
5mg MK667
Weeks 8-10 | 100 caloric surpluse
30mg ostarine
10mg MK667
20mg Temoxifen
Weeks 10-12 | ""
10mg MK667
10mg Temoxifen
מלשינים דוקר ובאלוקים נודר?נודר
30 מ״ג אוסטרין נשמע הרבה, במיוחד לפעם ראשונה. לדעתי תתחיל ב 10 או 15 מ״ג ומשם תעלה ל 20 מ״ג נניח ואז תחליט אם אתה עולה ל 25-30 מ״ג.
עם mk-677 אין לי ניסיון ואני לא חושב שאתקרב אליו, אני דוגל בגוף חטוב עד כמה שניתן במהלך כל השנה והחומר הזה גורם לתאבון מוגבר אז זה נשמע לי לא הכי חכם.
לגביי נולבדקס, תעשה בדיקות דם ותשתמש רק במידה ואתה צריך, למרות ש 30 מ״ג בהחלט יכול לגרום לירידה משמעותית בטסט׳ (שוב, בלי בדיקות דם זה הכל דיבורים באוויר וניחושים).
עבורי 2.5 מ״ג lgd ו10-20 (בהדרגה) מ״ג אוסטרין לא גרמו לבעיות מיוחדות, ונתנו תוצאות לא רעות בכלל.
לא דוקר רק נודר 😕מלשינים דוקר ובאלוקים נודר?