הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוסטרין בטעם מוות

• פותח/ת השרשור DeL0x
  • פורסם בתאריך

DeL0x

משתמש מתחיל
132
20
נק' מוניטין:
29
132
20
התחלתי היום אוסטרין קארדרין מסיינס ויש להם פשוט טעם של מוות, אני סופר רגיש לטעמים וריחות.
שמתי על הלשון והורדתי עם שלוק מים אבל זה פשוט גועל נפש.
איך אפשר לשתות את זה בלי שזה יהיה כל כך מגעיל?

• פותח/ת השרשור
זה באבקה?
אם כן,תנסה לשים בכוס עם השתייה

או בשיטת הטרללה,שים בפה ואז תן שלוק (ונער את הראש תוך כדי)
לא לא, זה בנוזל בגלל זה שאלתי אם אני יכול פשוט לשים את זה באיזה כוס ולערבב

שפוך לכוס עם שתייה מתוקה אם אתה רגיש. אני הייתי לוקח ישר לפה טעמים לא מפריעים לי ולא היה לי כוח להתעסק. שים לב שאם תשתה את הכוס חלק מהנוזל ישאר בכוס ותצטרך לשפוך עוד נגלה של שתייה מתוקה לכוס כדי לשתות את כל הנוזל

• פותח/ת השרשור
שפוך לכוס עם שתייה מתוקה אם אתה רגיש. אני הייתי לוקח ישר לפה טעמים לא מפריעים לי ולא היה לי כוח להתעסק. שים לב שאם תשתה את הכוס חלק מהנוזל ישאר בכוס ותצטרך לשפוך עוד נגלה של שתייה מתוקה לכוס כדי לשתות את כל הנוזל
אני אנסה,, מקווה שזה יעזור לטעם. מקסימום נטפטף לעיניים

תערבב את זה עם נוזל כלשהו.
הייתי ממליץ לך לקחת שלוק של ספרייט זירו נניח וישר לטפטף לפה, ככה אתה מבטיח שהנוזל לא נשאר בכוס.

תן עדכון איך הולך לך. אני הרמתי סייקל ראשון של אוסטרין + לגד + קארדרין והתוצאות היו טובות מאוד (תכלס אין לי שמץ אם הקארדרין באמת עשה משהו, אבל האוסטרין וה לגד היו פגז).

בהצלחה חבר.

• פותח/ת השרשור
תסתכל לתוך הכוס אחר כך זה לא מתערבב 100 אחוז ואז חלק גדול נשאר בכוס. זה הסיבה העיקרית שדחפתי ישר לפה
אני אעשה מה שעשיתי עם הקריאטין,, שם בכוס ושותה עם קש,, ככה הכל נבלע,, מקסימום אני אמזוג עוד קצת והכל יבלע
הייתי ממליץ לך לקחת שלוק של ספרייט זירו נניח וישר לטפטף לפה, ככה אתה מבטיח שהנוזל לא נשאר בכוס.

תן עדכון איך הולך לך. אני הרמתי סייקל ראשון של אוסטרין + לגד + קארדרין והתוצאות היו טובות מאוד (תכלס אין לי שמץ אם הקארדרין באמת עשה משהו, אבל האוסטרין וה לגד היו פגז).

בהצלחה חבר.
אני אנסה הכל ואעדכן מה הכי נסבל.
מתכנן להוסיף MK667 באמצע הסייקל ולמשוך את האוסטרין 10 שבועות עם טמוקסיפן.
מקווה ל decent results,, לא משהו מטורף אבל נראה לעין.

• פותח/ת השרשור

בהצלחה חבר.

טוב אז ניסיתי לשים בכוס לשתות וזה היה גועל נפש. משהו ב PEG 400 נראלי עושה לפפסי מקס גזים רעילים שלא יורדים משום מה. אבל לקחתי שלוק פפסי ואז שמתי עליו את הנוזל וזה עבר יחסית סבבה.
זה הסייקל שאני מתכנן להריץ עכשיו, אשמח לחוות דעת

Weeks 1-4 | 250 caloric deficit.
15mg ostarine.
10mg cardarine.

Weeks 4-8 | ""
30mg ostarine
20mg cardarine
5mg MK667

Weeks 8-10 | 100 caloric surpluse
30mg ostarine
10mg MK667
20mg Temoxifen

Weeks 10-12 | ""
10mg MK667
10mg Temoxifen

טוב אז ניסיתי לשים בכוס לשתות וזה היה גועל נפש. משהו ב PEG 400 נראלי עושה לפפסי מקס גזים רעילים שלא יורדים משום מה. אבל לקחתי שלוק פפסי ואז שמתי עליו את הנוזל וזה עבר יחסית סבבה.
זה הסייקל שאני מתכנן להריץ עכשיו, אשמח לחוות דעת

Weeks 1-4 | 250 caloric deficit.
15mg ostarine.
10mg cardarine.

Weeks 4-8 | ""
30mg ostarine
20mg cardarine
5mg MK667

Weeks 8-10 | 100 caloric surpluse
30mg ostarine
10mg MK667
20mg Temoxifen

Weeks 10-12 | ""
10mg MK667
10mg Temoxifen

30 מ״ג אוסטרין נשמע הרבה, במיוחד לפעם ראשונה. לדעתי תתחיל ב 10 או 15 מ״ג ומשם תעלה ל 20 מ״ג נניח ואז תחליט אם אתה עולה ל 25-30 מ״ג.

עם mk-677 אין לי ניסיון ואני לא חושב שאתקרב אליו, אני דוגל בגוף חטוב עד כמה שניתן במהלך כל השנה והחומר הזה גורם לתאבון מוגבר אז זה נשמע לי לא הכי חכם.

לגביי נולבדקס, תעשה בדיקות דם ותשתמש רק במידה ואתה צריך, למרות ש 30 מ״ג בהחלט יכול לגרום לירידה משמעותית בטסט׳ (שוב, בלי בדיקות דם זה הכל דיבורים באוויר וניחושים).

עבורי 2.5 מ״ג lgd ו10-20 (בהדרגה) מ״ג אוסטרין לא גרמו לבעיות מיוחדות, ונתנו תוצאות לא רעות בכלל.

• פותח/ת השרשור
30 מ״ג אוסטרין נשמע הרבה, במיוחד לפעם ראשונה. לדעתי תתחיל ב 10 או 15 מ״ג ומשם תעלה ל 20 מ״ג נניח ואז תחליט אם אתה עולה ל 25-30 מ״ג.

עם mk-677 אין לי ניסיון ואני לא חושב שאתקרב אליו, אני דוגל בגוף חטוב עד כמה שניתן במהלך כל השנה והחומר הזה גורם לתאבון מוגבר אז זה נשמע לי לא הכי חכם.

לגביי נולבדקס, תעשה בדיקות דם ותשתמש רק במידה ואתה צריך, למרות ש 30 מ״ג בהחלט יכול לגרום לירידה משמעותית בטסט׳ (שוב, בלי בדיקות דם זה הכל דיבורים באוויר וניחושים).

עבורי 2.5 מ״ג lgd ו10-20 (בהדרגה) מ״ג אוסטרין לא גרמו לבעיות מיוחדות, ונתנו תוצאות לא רעות בכלל.

לקחתי לתשומת לבי להעלות למינון אמצע בין ה 15 אוסטרין ל 30.
MK667 במינון כזה נמוך לא אמור לספוח לי יותר מדי נוזלים. אני גם אתסף כמה תוספים טבעיים במקרה הצורך להפחית אם את הספיחה אם זה יהיה ממש נוראי. לגבי הרעב אני אקח את זה בערב לפני שאני הולך לישון,, מדווחים שזה עוזר כנגד ההשפעה של הרעב מוגבר, שוב פעם אם זה יהיה בלתי נסבל אני אפסיק. המטרה של ה M667 מעבר ליתרון האנבולי שיש בשילוב עם האוסטרין הוא לשמור על רמת IGF-1 ביחד עם הטמוקסיפן ולמקסם כמה שאפשר את השמירה על המסת שריר גם לאחר הסייקל.

אחרי 8 שבועות אני אעשה בדיקות דם כלליות לכבד כליות וכו כמובן לבדוק מה הנזק למרות שהקארדרין אמור לעזור לשמור על הכבד במהלך הסייקל לא רע בכלל.
הכנסתי מראש כבר את הטמוקסיפן לסייקל מאחר ואני מתכנן למשוך אותו 10 שבועות וגם להגיע למינון של 30מג אז סביר להניח שתופעות לוואי של דיכוי ציר כן יהיו ואני לוקח את זה בחשבון.

שוב פעם כל זה על הנייר כתוב יפה אבל רק מבחן הזמן וההרגשה שלי בסייקל תגיד איך ומה יקרה שם, אני לא אסחוב מינונים גבוהים או בכלל את הסארמס אם אני ארגיש ממש לא טוב עם זה, הכל עניין של להפעיל שיקול דעת.

בסופו של יום אני לוקח אוסטרין ולא LDG3 / S23 אז אני מאמין שיהיה בסדר 😃
מלשינים דוקר ובאלוקים נודר?
לא דוקר רק נודר 😕

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית