הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הילמה אלפא

rednose

משתמש קבוע
1,021
390
נק' מוניטין:
726
1,021
390
אני מעוניין לעשות סייקל עדין עם אותה חברה מישהו מכיר יכול להמליץ חוות דעת ?
הילמה אלפא
הבחור רוצה מחיר די גבוה לויאל משום מה .

• פותח/ת השרשור
שלח לי גם רפואי מבחינתי זה הבסט
מזה זנקו..מקומי?
אם טוב לך אז מה השאלה בכלל?! תמשיך איתם
רפואי יש רק טסט ופרימו ולא כל שם של חברה שמשתרבבת בו המילה פארמה זה רפואי!
זנקו זה אבקות שמגיעות מסין ומיוצרות בארץ אלא מה

שלח לי גם רפואי מבחינתי זה הבסט

זנקו זה אבקות שמגיעות מסין ומיוצרות בארץ אלא מה

נו..אז מה השאלה??
אם זה טוב לך..תמשיך עם זנקו.
רפואי זה יקר ואין יותר מידי אופציות.
טסט ופרימו.
זהו.

• פותח/ת השרשור
נו..אז מה השאלה??
אם זה טוב לך..תמשיך עם זנקו.
רפואי זה יקר ואין יותר מידי אופציות.
טסט ופרימו.
זהו.
לא מחפש אופציות ,מחפש רפואי
טסט נקי בלבד עושה עבודה נפלאה הכל שאלה של גנטיקה תזונה ואימונים , החומר הכי בסיסי בסייקל הוא הטסט והוא זה שנותן את מירב התוצאות

לא מחפש אופציות ,מחפש רפואי
טסט נקי בלבד עושה עבודה נפלאה הכל שאלה של גנטיקה תזונה ואימונים , החומר הכי בסיסי בסייקל הוא הטסט והוא זה שנותן את מירב התוצאות
גם אני רוצה הרבה דברים...אבל לא להכל הכסף שלי מספיק לי.
אם אתה הולך על רפואי..לך על באייר.

בישראל רפואי זה רק טסט אננטט.
כל השאר שמגיע לפה לתחת סימון ״רפואי״ זה אותו ug פשוט טיפה יותר ממותג.
תופעות לוואי הם אותם תופעות לוואי לא משנה מי יצר את החומר. מה שמשתנה זה ריכוז וסטריליות (מרגישים את זה די מהר), כמובן במידה ומדובר בחומר אמתי. אני חוב שרוב הפרימו בארץ זה מסטרון מדולל, אבל את זה לא קשה לבדוק (יש ערכות שאפשר להזמין באמזון או לבקש מאיזה חבר בפקולטה לכימיה שיבדוק לך)

פרימו של באייר יקר ולא רק בארץ.
מניסיון.
אבל שווה..
רוב חברות הug כנראה לא באמת מוכרות פרימו..זה סוד כמעט ידוע אבל יש גם יוצאות דופן..

הלימה ואלפה איכותיים מאוד, במידה וזה מקורי. במידה ומיוצר בארץ אז שילמת סתם. לגבי ברנדים אחרים פיור פלנטיום עובד ויש גם hd, וורטקס יש מחסורים. זנקו סבבה.

אהלן אני חלק מהם,חברות מדהימות
שתיהן עובדות שתי הליינים שלהם קטלנים האוראלים והשמנים
ממה שראיתי יש יותר מהילמה אחת..
שלח קישור לאתר הפרומלי שלהם (לא מדבר על אתר של משווק או עם מחירים) שנקרא עליהם קצת בפורומים בינלאומיים ונראה מי הם בכלל

נערך לאחרונה:
עזוב אחי אני לא רוצה לעשות את זה יש פה חבורה של צבועים רובם די רדומים אבל אני לא יעיר את המתים והזנקו שלהם

ממה שראיתי יש יותר מהילמה אחת..
שלח קישור לאתר הפרומלי שלהם (לא מדבר על אתר של משווק או עם מחירים) שנקרא עליהם קצת בפורומים בינלאומיים ונראה מי הם בכלל
כנראה שאתה לא מודע לחברת הטובות באמת. אתה מאלה של זנקו? פורום של צבועים נהיה פה איכס.

הרבה זמן לא אמרתם פה וורטקס
אני מכיר באייר dragon pharma ועוד כמה, הרבה מהחברות שמזכירים פה זה 'ברנדים' מקומיים, נכון? לא איזה משהו מוכן מחו"ל אלא משהו שהכינו בארץ וקיבלו את האמון שלכם..

הבנתי נכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית