הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Alexander Sedykh Fractures Both Knees, Tears Quadriceps While Attempting 400 Kg Squat

• פותח/ת השרשור Flow
  • פורסם בתאריך

Flow

משתמש מתחיל
105
123
נק' מוניטין:
209
105
123

Russian powerlifter Alexander Sedykh's reign as the champion in squats came to a gruesome end during the World Raw Powerlifting Federation (WRPF) European Championships in Moscow. Alexander Sedykh fractured both his knees after his attempt to squat 400 kg went horribly wrong.

אזהרה לפני שאתם מתחילים את הסרטון, הוא קשה לצפייה. מי שיודע שבעייתי לו שלא ילחץ פליי.

"The main thing is that I must lie motionless in bed for two months,” he told reporters, as quoted by 7News. "Then I'll be taught how to walk again. It’ll take time to recuperate. I’ve had my quadriceps re-sewn and my knees put back together."

נאחל החלמה מהירה לבחור ושימשיך עם המנטליות החיובית והחזקה שתואמת להיותו ספורטאי עלית.

אתה לא
שמח שיש דיונים על זה

פציעות בספורט הרבה יותר נפוצות בתחרויות בלי בדיקות, סתם נקודה למחשבה.
מעניין,אחפש על זה

אבל על פניו זה לא אמור להיות ההפך ? (יש חומרים שמעכבים ואולי מונעים פציעות)
יש סטט' על זה ? לא מוצא אזכור כלשהו לנושא (רק על בדיקות)

אתה לא
שמח שיש דיונים על זה

מעניין,אחפש על זה

אבל על פניו זה לא אמור להיות ההפך ? (יש חומרים שמעכבים ואולי מונעים פציעות)
יש חומרים שמשכחים כאבים או מורידות דלקת, שזה הכי גרוע, כי אז יש גוף חולה וחלש או שסובל מאימון יתר, והמתאמן לא יודע לקחת הפסקה כי הגוף לא מודיע לו.

עם חומרים אפשר לבנות מסת שריר מהר מידי בשביל המפרקים וגידים להתרגל לזה.

חומרים מריצים תהליכים בגוף שדרוש הרבה יותר וויטמינים ומינרלים ממה שהרבה מוזרקים נוטים לצרוך.

ביל סטאר מספר על החומר שהוא לקח שגרם לא התכווצויות שרירים חמורה כי זה גרם לחוסר גדול של אשלגן, אם אני זוכר נכון מהספר שלו.

תוסיף לעניין את רצועות הברכיים שנותנים לו עוד כמה ק"ג, שאם ירצה לנצל כראוי, הוא צריך ממש לדחוף את הברכיים קדימה.
NFL players who use steroids have more injuries.
Steroids increase the risk of injury when strength training | Peak Performance
Ruptured Tendons in Anabolic-Androgenic Steroid Users: A Cross-Sectional Cohort Study

יש חומרים שמשכחים כאבים או מורידות דלקת, שזה הכי גרוע, כי אז יש גוף חולה וחלש או שסובל מאימון יתר, והמתאמן לא יודע לקחת הפסקה כי הגוף לא מודיע לו.
שבמדובר בספורטאי חובב אז כן
לעילית זה לא קורה

אם אני זוכר נכון מהספר שלו.
the strongest shall survive?

תוסיף לעניין את רצועות הברכיים שנותנים לו עוד כמה ק"ג, שאם ירצה לנצל כראוי, הוא צריך ממש לדחוף את הברכיים קדימה.
אני סבור שזאת הסיבה לפציעה במקרה הנ''ל (והרצתי את זה 20 פעם בלופ)
תוסיף לזה אולי חוסר ריכוז
לא חושב שניתן להאשים חומרים בסרטון הזה,לא אופן ישיר לפחות

על BB ? נו באמת ..
חומרים מריצים תהליכים בגוף שדרוש הרבה יותר וויטמינים ומינרלים ממה שהרבה מוזרקים נוטים לצרוך.
ללא ספק
מי שמקצוען דואג גם לדברים האלה ולא רק לחומרים (שהם אולי 10% )

ציטוט:non-steroid users
העניין שהם לא ציינו תפקידים במגרש
תבין שסביר להניח שDL/OL (הבחורים הגדולים שהולכים ראש בראש ) יקחו לעומת QB או KICKER (הבחורים הקטנים יותר שיש מצב שהם טבעיים-דגש על יש מצב)
ככה על פניו זה נחמד המידע הזה,אבל קשה לדייק בו

שבמדובר בספורטאי חובב אז כן
לעילית זה לא קורה
דווקא ההיפך, מרדכי בוכניק לא עשה את הבנץ' שהוא רצה בתחרות האחרונה בגלל פציעה, למיטב ידיעתי, הוא היחיד שנפצע מבין יותר מ80 מתחרים שהיו טבעיים. אני מכיר עוד כמה בנצ'רים מאוד חזקים שנפצעו, ביחס לפציעות של טבעיים שכמעט לא קיים.
the strongest shall survive?
defying gravity
אני סבור שזאת הסיבה לפציעה במקרה הנ''ל (והרצתי את זה 20 פעם בלופ)
תוסיף לזה אולי חוסר ריכוז
לא חושב שניתן להאשים חומרים בסרטון הזה,לא אופן ישיר לפחות
זה אף פעם לא דבר אחד, זה שילוב של כמה דברים כנראה.

עוד אחד להזמין ;)

לא עשה את הבנץ' שהוא רצה בתחרות האחרונה בגלל פציעה, ל
איך נפצע?
ומאיפה לך שהוא לא סוחב איתו פציעות מהעבר?

ביחס לפציעות של טבעיים שכמעט לא קיים.
טבעיים לא נוטים למשוך את עצמם לקצה כמו מי שעל חומרים
ככה שאחוז הפציעות אצל טבעיים יהיה נמוך עד כדי כמעט אפסי

זה אף פעם לא דבר אחד, זה שילוב של כמה דברים כנראה.
בטוח

טבעיים או לא,העיקר שלא נדע פציעות לעולם
ונאמר אמן

איך נפצע?
ומאיפה לך שהוא לא סוחב איתו פציעות מהעבר?
קשה לדעת בדיוק, ואני מכיר אותו, זה קרה ממש לפני התחרות בזמן הפיק.
טבעיים לא נוטים למשוך את עצמם לקצה כמו מי שעל חומרים
ככה שאחוז הפציעות אצל טבעיים יהיה נמוך עד כדי כמעט אפסי
אני ממש לא מסכים. כל ספורטאי בטופ דוחף את עצמו לקצה.

לא הכללתי
אבל אם אתה טבעי ומחושב באימונים,אתה לא 'תקפוץ מעל הפופיק' מאשר מי שלא טבעי
ובטח לא תתאושש כמו מי שעל חומר

כמובן שיש ויש
וברור שאפשר להגיע להישגים גם בטבעי (לראייה:אתה ועוד המון)

ולדעתי זה גם תלוי ספורט

לא הכללתי
אבל אם אתה טבעי ומחושב באימונים,אתה לא 'תקפוץ מעל הפופיק' מאשר מי שלא טבעי
ובטח לא תתאושש כמו מי שעל חומר

כמובן שיש ויש
וברור שאפשר להגיע להישגים גם בטבעי (לראייה:אתה ועוד המון)

ולדעתי זה גם תלוי ספורט
כל מה שאני אומר זה שפציעות זה דבר נפוץ יותר בתחרויות פאוורליפטינג בלי בדיקות.

קשה לדעת בדיוק, ואני מכיר אותו, זה קרה ממש לפני התחרות בזמן הפיק.

הייתי עם מורדכי באימון האחרון לפני התחרות
כן שמתי לב שכאב לו באזור של החזה
ובחימום ממש לקראת הסוף בערך 220
הוא נפצע בחזה
אני חושב שכל מי שתחרותי דוחף את עצמו מעבר לרגיל, יש תמיד סיכוי להפצע פשוט עם חומרים זה יותר גבוה בגלל שהגידים וכ'ו לא באותו הקצב
אבל מגיעים עם הזמן לרמה שאי אפשר באופן טבעי להגיע ברוב המקרים..

הייתי עם מורדכי באימון האחרון לפני התחרות
כן שמתי לב שכבר לו באזור של החזה
ובחימום ממש לקראת הסוף בערך 220
הוא נפצע בחזה
אני חושב שכל מי שתחרותי דוחף את עצמו מעבר לרגיל, יש תמיד סיכוי להפצע פשוט עם חומרים זה יותר גבוה בגלל שהגידים וכ'ו לא באותו הקצב
אבל מגיעים עם הזמן לרמה שאי אפשר באופן טבעי להגיע ברוב המקרים..
אני חושב שהייתי איתכם באימון הזה.

אני חושב שהרבה מזה גם תלוי בקצב ההתקדמות, מרדכי הלך לנסות שיא ענק ביחס לקודם שלו, אם הוא היה לוקח יותר זמן, אני חושב שהמפרקים והגידים היו מתאקלמים למאמץ.

אני חושב שהייתי איתכם באימון הזה.

אני חושב שהרבה מזה גם תלוי בקצב ההתקדמות, מרדכי הלך לנסות שיא ענק ביחס לקודם שלו, אם הוא היה לוקח יותר זמן, אני חושב שהמפרקים והגידים היו מתאקלמים למאמץ.
בהחלט נשמע הגיוני אבל כל מי שתחרותי שואף גבוה כולל אני ! כן צריך לעבוד עם שכל ולא להתאבד כמו טיפש על המשקלים, מנגד זאת לא לומר תחרות שעברה הוא לחצתי 235 שנה אח"כ אלחץ 237.5
ככה שצריך את סוג של דרך המלך
עדיף 5 קילו פחות ולהתקדם מאשר עוד 5 ולהפצע ולהיות בחוץ לאורך זמן ארוך

בהחלט נשמע הגיוני אבל כל מי שתחרותי שואף גבוה כולל אני ! כן צריך לעבוד עם שכל ולא להתאבד כמו טיפש על המשקלים, מנגד זאת לא לומר תחרות שעברה הוא לחצתי 235 שנה אח"כ אלחץ 237.5
ככה שצריך את סוג של דרך המלך
עדיף 5 קילו פחות ולהתקדם מאשר עוד 5 ולהפצע ולהיות בחוץ לאורך זמן ארוך
ברור, וזה הרבה יותר נפוץ עם חומרים התופעה הזאת, כי עם חומרים יש קפיצות גדולות יותר, השריר והכוח נבנאו מהר, אבל הגידים לא עומדים בזה.
למתאמן הטבעי שיתקדם מהר ככל שיהיה זה עדיין לא מהר מידי בדרך כלל לגידים.

מרדכי הוא אלוף, והוא יתאושש ויחזור לעצמו, אבל אני חושב שאליהו גם כן צריך לקחת בחשבון לתת למתאמנים המוזרקים שלו להתקדם לאט יותר ממה שהם מסוגלים אולי, או פשוט לעשות פיק מאוד ארוך ביחס לטבעיים, אני חושב שהגידים צריכים יותר זמן להתרגל למשקל החדש.

ואם ניקח את העיצות של ביל סטאר, מוזרק חייב לעבור בהרבה את הRDA לוויטמינים ומינרלים. זה לדעתי גם נושא קצת מוזנח, הצורך העצום של מתאמן כוח בוויטמינים ומינרלים, ובמיוחד למוזרק.

אולי אני נשמע קטנוני, אבל לדעתי חומרים משחקים חלק לא קטן בזה.
פציעות בספורט הרבה יותר נפוצות בתחרויות בלי בדיקות, סתם נקודה למחשבה.
הגיוני, העומסים על האיברים כמו גידים, מפרקים וכו הרבה יותר גדולים, לכן כל תנועה לא נכונה יכולה להוביל לדברים הרבה יותר הרסניים.

הגיוני, העומסים על האיברים כמו גידים, מפרקים וכו הרבה יותר גדולים, לכן כל תנועה לא נכונה יכולה להוביל לדברים הרבה יותר הרסניים.
אני לא חושב אפילו שהוא עשה תנועה לא נכונה.
הסקוואט נראה מושלם, חוץ מזה שהוא לא יכל לעמוד בעומס.

אבל זה עומס מטורף.

אני סתם סקרן לדעת מה היה הPR האחרון שלו לפני שהוא ניסה את זה.

י
אני לא חושב אפילו שהוא עשה תנועה לא נכונה.
הסקוואט נראה מושלם, חוץ מזה שהוא לא יכל לעמוד בעומס.

אבל זה עומס מטורף.

אני סתם סקרן לדעת מה היה הPR האחרון שלו לפני שהוא ניסה את זה.
יש דברים שלא נראים לעין, דלקות וכו', אולי חוסר ריכוז של מאית שנייה בה הוא הרפה איזה שריר. מי כמוך יודע כמה סקוואט זה לא רק טכניקה של תנועה, אלא גם לשמור על שרירים מכווצים ועוד.

יש באדיבילדר גם בשם jean-piere fux שקרע את הרצועות שלו בברכיים במהלך צילומים כשעשה סקוואט של 300+ קילו. אפילו לקחו תמונה שלו בזמן שזה קרה.

י

יש דברים שלא נראים לעין, דלקות וכו', אולי חוסר ריכוז של מאית שנייה בה הוא הרפה איזה שריר. מי כמוך יודע כמה סקוואט זה לא רק טכניקה של תנועה, אלא גם לשמור על שרירים מכווצים ועוד.

יש באדיבילדר גם בשם jean-piere fux שקרע את הרצועות שלו בברכיים במהלך צילומים כשעשה סקוואט של 300+ קילו. אפילו לקחו תמונה שלו בזמן שזה קרה.
הכל יכול להיות, תכלס אי אפשר לדעת.אולי הוא שלח את הברכיים קדימה מידי בגלל הרצועות והעומס היה יותר מידי לקוואדס.

בילדר בצילומים זה בטח בתקופת חיטוב ואחרי ייבוש, 300 ק"ג בתקופה כזאת נשמע כמו מתכונת לפציעה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית