הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Alexander Sedykh Fractures Both Knees, Tears Quadriceps While Attempting 400 Kg Squat

• פותח/ת השרשור Flow
  • פורסם בתאריך
הכוונה לזה, כן?
מצחיק אותי כל פעם שאני קורא.
אני הייתי לגמרי רגוע שצפיתי בסרטון הזה והרוסיה שם שצעקה דוואי ברקע הוציאה אותי מהריכוז ונבהלתי בעצמי אז אמרתי טוב אולי זה קרה גם לו

בכללי אני מאוד רגיש לרעשים
פעם עשיתי קיקבק ועבר לידי מישהו והתנשף בקול, תפס אותי לא מוכן, נבהלתי והפלתי את הדמבל של הקיקבק

היה מישהו על הרצפה ליד שעשה תרגילי בטן, הדמבל נפל לו 4 ס"מ מהראש
עשיתי פרצוף של אוקיי, לא קרה כלום הכל בסדר כזה שנוקשים שיניים הרמתי מהר את הדמבל ושיחקתי אותה כאילו לא קרה עכשיו כלום

הכוונה לזה, כן?
מצחיק אותי כל פעם שאני קורא.
אם הוא היה שומע את צעקות ה"די" שהיו בתחרות של @kotzer אני משער שהוא היה מנסה להשתיק אותם כדי לשמור לקוצר על הברכיים.

נערך לאחרונה:
אם הוא שומע את צעקות ה"די" שהיו בתחרות של @kotzer אני משער שהוא מנסה להשתיק אותם כדי לשמור לקוצר על הברכיים.
הסתדרתי עם כל הצעקות שהיו שם של הדוואי אבל משהו בקול של הרוסיה שם שצעקה, או איך שיצא לה הדוואי, לא יודע להסביר, לא בא לי בטוב

לא יודע אם אולי בתנאי תחרות זה שונה כי אתה נכנס למיינדסט אדרנלין וריכוז במטרה וכל זה אבל במכון גם שאני עובד כבד, אני מאוד עירני לסביבה, בעיקר השמיעה מתחדדת

לפעמים שאתה מתחיל חזרה אז אתה מצליח להתעלם מהכל בדיוק כמו שתיארת אבל זה לא תמיד המקרה, טוב אולי כי זה המכון והתרגלת לחיות את הרעשי רקע האלה
אז או שאף פעם לא ניסית משקל מקסימלי אמיתי, או שיש לך מוח מיוחד.
כשאתה עובד עם משקלים מקסימליים כל תאי העצב של כל מערכת העצבים הפריפרית שלך צועקים על המוח עם מידע על כמה קשה הם עובדים, המוח פשוט לא מסוגל להתרכז בדברים בנאליים רגילים כמו תשומת לב לסביבה

אז או שאף פעם לא ניסית משקל מקסימלי אמיתי, או שיש לך מוח מיוחד.
כשאתה עובד עם משקלים מקסימליים כל תאי העצב של כל מערכת העצבים הפריפרית שלך צועקים על המוח עם מידע על כמה קשה הם עובדים, המוח פשוט לא מסוגל להתרכז בדברים בנאליים רגילים כמו תשומת לב לסביבה
אתה מתעלם מכל הסביבה ומנסה להתרכז כמה שיותר במשקל כן, אבל משום מה, השמיעה שמה לב להכל ואתה מתעלם מהכל אבל אחרי הסט או החזרה אתה יכול לשחזר במדויק מי אמר מה ומתי

ברגעי קיצון לפעמים אני לא שומע כלום וכאילו עשיתי מה שצריך לעשות באותו רגע אבל כאילו לא באמת הייתי ברגע

ולפעמים אני מודע לרגע ויכול לשחזר במדויק מה קרה בכל שנייה ושנייה מי אמר מה ומתי

עניין של מודעות נראלי או שיש לי מוח מיוחד, בכל מקרה משער שאני לא לבד בקטע הזה

אתה מתעלם מכל הסביבה ומנסה להתרכז כמה שיותר במשקל כן, אבל משום מה, השמיעה שמה לב להכל ואתה מתעלם מהכל אבל אחרי הסט או החזרה אתה יכול לשחזר במדויק מי אמר מה ומתי

ברגעי קיצון לפעמים אני לא שומע כלום וכאילו עשיתי מה שצריך לעשות באותו רגע אבל כאילו לא באמת הייתי ברגע

ולפעמים אני מודע לרגע ויכול לשחזר במדויק מה קרה בכל שנייה ושנייה מי אמר מה ומתי

עניין של מודעות נראלי או שיש לי מוח מיוחד, בכל מקרה משער שאני לא לבד בקטע הזה
אז כמו שאמרתי, במשקל מקסימלי, במיוחד שמדובר על 400 קילו, אתה חי בעולם משלך, אתה לא מתרכז בכל שטות

אז כמו שאמרתי, במשקל מקסימלי, במיוחד שמדובר על 400 קילו, אתה חי בעולם משלך, אתה לא מתרכז בכל שטות
אתה חי בעולם משלך שזה רק אתה והמשקל, אתה צודק, אבל עדיין יכול להיות משהו שיוציא אותך מריכוז, הלוואי והיה שם מאה אחוז, אתה בנאדם והכל יכול לקרות..

אתה חי בעולם משלך שזה רק אתה והמשקל, אתה צודק, אבל עדיין יכול להיות משהו שיוציא אותך מריכוז, הלוואי והיה שם מאה אחוז, אתה בנאדם והכל יכול לקרות..
מה אתה מנסה בכוח, לא מזה נקרע לו הקוואדס.

איך אתה יכול להיות בעולם משלך ומשהו יכנס לשם?
כל הקטע הוא שהמוח שלך כל כך עסוק בכל המידע המיוחד שמגיע לו ממערכת העצבים הפריפרית שהוא בכלל לא מסוגל לעבד מידע אחר
וגם אם כן, לא מספיק כדי לשכוח שיש לך 400 קילו על הגב

איך אתה יכול להיות בעולם משלך ומשהו יכנס לשם?
כל הקטע הוא שהמוח שלך כל כך עסוק בכל המידע המיוחד שמגיע לו ממערכת העצבים הפריפרית שהוא בכלל לא מסוגל לעבד מידע אחר
המוח הוא דבר מופלא וגם אם הוא עסוק בעיבוד מידע ממערכת העצבים הפריפרית עדיין הוא מעבד מידע ויכול להתייחס אליו ב לכאורה דילאי

לא קרה לך אי פעם שהיית מרוכז במשהו מאוד ופנו אליך ושמת לב שפנו אליך רק בדילאי מסויים כי היית מאוד מרוכז?

וגם אם הוא לא שוכח שיש לו 400 ק"ג על הגב, שבריר שנייה של חוסר ריכוז או הסתה של ריכוז כתוצאה מדבר כזה או אחר וב400 ק"ג זה יכול להיות קריטי כמו שרואים בסרטון

המוח הוא דבר מופלא וגם אם הוא עסוק בעיבוד מידע ממערכת העצבים הפריפרית עדיין הוא מעבד מידע ויכול להתייחס אליו ב לכאורה דילאי

לא קרה לך אי פעם שהיית מרוכז במשהו מאוד ופנו אליך ושמת לב שפנו אליך רק בדילאי מסויים כי היית מאוד מרוכז?

וגם אם הוא לא שוכח שיש לו 400 ק"ג על הגב, שבריר שנייה של חוסר ריכוז או הסתה של ריכוז כתוצאה מדבר כזה או אחר וב400 ק"ג זה יכול להיות קריטי כמו שרואים בסרטון
😵🤦‍♂️👎📢😣:chair:😖

אומרים לך שני אנשים שהרימו כמה פעמים בחיים שלהם RM1 אמתי שאי אפשר להתרכז תוך כדי במשהו אחר שהוא לא ההרמה, כל עוד אין לך משהו שהוא יותר מהשערה הייתי מציע לך להפסיק להתווכח...

כן, כי רמת הריכוז הדרושה כדי לקרוא משהו היא שוות ערך ללהחזיק 400 קילו על הגב

אולי אני נשמע קטנוני, אבל לדעתי חומרים משחקים חלק לא קטן בזה.
פציעות בספורט הרבה יותר נפוצות בתחרויות בלי בדיקות, סתם נקודה למחשבה.
אני חושב שיכול להיות שהוא לקח קפיצה גדולה מדי במשקל העבודה, גם רואים שהבחור רועד עם המשקל ולרוב דבר כזה קורה רק כשהגוף לא באמת היה מוכן להרים משקל כזה

אני חושב שיכול להיות שהוא לקח קפיצה גדולה מדי במשקל העבודה, גם רואים שהבחור רועד עם המשקל ולרוב דבר כזה קורה רק כשהגוף לא באמת היה מוכן להרים משקל כזה
אבל מה שמעניין, זה שזה קורה בזמן הירידה, הזמן עם פחות עומס יחסית.
אני חושב שה הרבה יותר מרק "משקל כבד מידי".
משקל כבד מידי לא עולה, אבל לא אמור לרסק לך את הקוואדס.

אני חושב שיש הרבה מה לבדוק את ההכנה שלו לתחרות מבחינת תזונה והתאוששות, חומרים, וכמה הקפיצה במשקל שהוא מרים הייתה באיזה תקופת זמן?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית