סתם מתלהבים..איראן וצפון קוריאה יעדים אמיתיים
כי אין כמו להיות בנופש ולחוות פעילות במחנה שבויים בצפון קוריאה בעבודת פרך
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מכיר כמה שהיוכי אין כמו להיות בנופש ולחוות פעילות במחנה שבויים בצפון קוריאה בעבודת פרך
מכיר כמה שהיו
לא כמו שאתה מתאר אבל יותר מוגבל מכל יעד אחר (איסור על פלא'/אינטרנט וכו')
מכיר את הסיפוראחי היה שם מישהו שהוריד פוסטר מהקיר והוא חזר למדינה שלו בתור גופה.
סה"כ יכול להיות שהכל נכון אבל סתם מסקרן אותי, יש הוכחות לדברים האלה שהם נכונים?צפה בקובץ המצורף 57592
אני רק אניח את זה פה
יש עדויות מאנשים שהיו שם בתור תיירים או כאלה שערקו לדרום (הנורמטיבי)סה"כ יכול להיות שהכל נכון אבל סתם מסקרן אותי, יש הוכחות לדברים האלה שהם נכונים?
נו,כמו אצלנומפלגה אחת ופתק לבן, וזהו
צפה בקובץ המצורף 57592
אני רק אניח את זה פה
אין לי איך אבל זה צפון קוריאה, עד כמה זה רחוק מהמציאות לדעתך?סה"כ יכול להיות שהכל נכון אבל סתם מסקרן אותי, יש הוכחות לדברים האלה שהם נכונים?
אגב לגבי 10, גם בברית המועצות אני יודע שהיה יום בחירות והכל, זה היה ממש יום חג, בקלפי היו שני פתקים - מפלגה אחת ופתק לבן, וזהו.
אלה שעל פיהם נקבעים סדרי עולם..הפלסיטנים
המתנחלים
לדעתי זה בהחלט ייתכן, סתם עניין אותי אם יש עדויות/הוכחות לזהאין לי איך אבל זה צפון קוריאה, עד כמה זה רחוק מהמציאות לדעתך?
היה סרט בYES (האיש השולט בצפון קוריאה)לדעתי זה בהחלט ייתכן, סתם עניין אותי אם יש עדויות/הוכחות לזה
עומר אדם לראשות ממשלת ישראל חלק ד' 2020 נספח 3
לא נראה לי, הם מנסים להסתיר כל עדות כלשהי. אגב קים ג'ון און גם אמר להם שהם ניצחו במונדיאללדעתי זה בהחלט ייתכן, סתם עניין אותי אם יש עדויות/הוכחות לזה
לא הבנתי, תוכל להסביר?אחד הדברים הכי מדהימים שרואים מדברים כאלה שמקדמים האמריקאים זה תמיד תסכול וכעס אצל:
הפלסיטנים
המתנחלים