הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שילוב אימונים ועבודה

אנוניממ

משתמש מתחיל
60
3
נק' מוניטין:
3
60
3
אהלן, אתחיל בכך שהשאלה העיקרית תהיה כמובן איך לשלב אימונים ועבודה שגם ככה מאמצת הרבה את הרגליים.

מדובר באימונים לצבא, אני כרגע בכושר טוב במיוחד בריצות עושה 4:30 לק"מ בריצה של 5.

אני עובד בחלוקת פליירים שלוש פעמים בשבוע וחלק מהעבודה גם לעלות ולרדת הרבה בניינים, זה יוצא 300-400 קל' ביום על פי שעון של גרמין שהוא לא הכי מדויק..

אוטוטו מתחיל מכינה אבל עדיין יש לי קצת זמן כך שארצה לנצל כל רגע ולא לאבד את הכושר בקצת. כמובן שגם זה נחשב כושר אבל אני אשמח לדעת האם אפשר להתאמן בימים שבהם אני עובד למרות המאמץ? ובידיעה שאני עובד יום אחרי יום? (השאלה מתייחסת בעיקר לריצות,אינטרוולים, עליות, וסקןואטים). תודה!

בימים שאתה עובד אתה יכול לעשות שכיבות שמיכה, מתח וכו' (לא יודע כמה סקוואטים זה יעיל לכושר קרבי/צבאי).
בימים שאתה לא עובד (מניח שזה שישי שבת) אתה יכול לעשות ריצות.

• פותח/ת השרשור
בימים שאתה עובד אתה יכול לעשות שכיבות שמיכה, מתח וכו' (לא יודע כמה סקוואטים זה יעיל לכושר קרבי/צבאי).
בימים שאתה לא עובד (מניח שזה שישי שבת) אתה יכול לעשות ריצות.
זה מה שתכננתי אבל לגבי סקוואטים זה לא יעמיס מדי? ושלושה ימים רצופים של אימוני כוח? נראה לי שעדיף להכניס חלק מהאימונים על ימי הריצה אבל גם פה הסקוואטים ישפיעו..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית