הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרפר משקולות חופשי

• פותח/ת השרשור lolmit
  • פורסם בתאריך

lolmit

משתמש פעיל
354
19
נק' מוניטין:
109
354
19
אהלן חבר׳ה,
איזה הבדלים יש בין פרפר חופשי עם משקולות בשיפוע נטרלי לבין שיפוע מעט חיובי?( כזה שעושים איתו ״חזה עליון״)

תוכל לפרט? גם במידה והטכניקה נכונה?

טכניקה נכונה זה חשוב מאוד, הבעיה היא הטווח תנועה והRPE, אם אתה עובד קרוב לכשל אלו דברים שיכולים
לגרום לכאבים לא נעימים במקרה הטוב עד לפציעה במקרה היותר חמור.

ואין פה שום תמורה מספקת בשביל החרא הזה, התרגיל שאני הכי שונא לעשות עם דאמבלים זה פרפר.

או שאתה מזייף את התנועה או שאתה לא עובד בRPE מספיק גבוה, סיוט בקיצור.

אגב, זו רק דעתי אתה יכול לעשות מה שאתה חושב. אני לא פיזיותרפיסט ואפילו לא מאמן כושר מוסמך.

• פותח/ת השרשור
טכניקה נכונה זה חשוב מאוד, הבעיה היא הטווח תנועה והRPE, אם אתה עובד קרוב לכשל אלו דברים שיכולים
לגרום לכאבים לא נעימים במקרה הטוב עד לפציעה במקרה היותר חמור.

ואין פה שום תמורה מספקת בשביל החרא הזה, התרגיל שאני הכי שונא לעשות עם דאמבלים זה פרפר.

או שאתה מזייף את התנועה או שאתה לא עובד בRPE מספיק גבוה, סיוט בקיצור.

אגב, זו רק דעתי אתה יכול לעשות מה שאתה חושב. אני לא פיזיותרפיסט ואפילו לא מאמן כושר מוסמך.
קטונתי להתווכח עם אנשים,
פרפר בקבל קרוס ממוקם גבוה, אמצע או נמוך?

קטונתי להתווכח עם אנשים,
פרפר בקבל קרוס ממוקם גבוה, אמצע או נמוך?

אמצע זה רגיל, עליון זה טיפה יותר יחס ל"חזה עליון" או יותר נכון כמו שהסבירו לך, לסיבים של החזה עליון,
וכמובן שיש לנו מלמטה שזו אחלה הנפצה שתעזור לך לראות שינוי אולי אם אתה במיצוי נורא גבוה כבר של מסת שריר, וגם זה בספק.
אישית תמיד מעדיף מקבילים בוריאציה לחזה.

• פותח/ת השרשור
אמצע זה רגיל, עליון זה טיפה יותר יחס ל"חזה עליון" או יותר נכון כמו שהסבירו לך, לסיבים של החזה עליון,
וכמובן שיש לנו מלמטה שזו אחלה הנפצה שתעזור לך לראות שינוי אולי אם אתה במיצוי נורא גבוה כבר של מסת שריר, וגם זה בספק.
אישית תמיד מעדיף מקבילים בוריאציה לחזה.
תודה רבה אחי!
פרפר נמוך לא שם דגש עם סיבי חזה תחתון?

תודה רבה אחי!
פרפר נמוך לא שם דגש עם סיבי חזה תחתון?

וואלה שמישהו אחד יוכיח לי שיש כזה דבר לעבוד על חזה תחתון ואני אסגוד לו כל חיי.

כמו האלה שעושים לחיצת חזה בשיפוע שלילי, שנאת חיי.

אבל תוכל לעשות מקבילים לחזה 2 סטים על חזרות גבוהות זה יסגור לך את הפינה, שים לב רק שהנפח לאימון לא מוגזם.

• פותח/ת השרשור
וואלה שמישהו אחד יוכיח לי שיש כזה דבר לעבוד על חזה תחתון ואני אסגוד לו כל חיי.

כמו האלה שעושים לחיצת חזה בשיפוע שלילי, שנאת חיי.

אבל תוכל לעשות מקבילים לחזה 2 סטים על חזרות גבוהות זה יסגור לך את הפינה, שים לב רק שהנפח לאימון לא מוגזם.
ניסיתי פעם לעשות חזה+יד אחורית(עושה מקבילים בדרך כלל באימון יד אחורית) בכל מקרה לא הצלחתי אז החלטתי להשאיר את הסדר אימונים שלי כמו שהוא(חזה יד קדמית,גב כתפיים,רגליים יד אחורית).
האמת שבדיוק באתי לשאול לגבי בנץ פרס שלילי, גם הנפצה?

שעושים בכייבל קרוס מלמעלה למטה זה תרגיל שעובד על החזה עליון ? זה שווה ערך לפרפר במכונה/דמבלים?

ניסיתי פעם לעשות חזה+יד אחורית(עושה מקבילים בדרך כלל באימון יד אחורית) בכל מקרה לא הצלחתי אז החלטתי להשאיר את הסדר אימונים שלי כמו שהוא(חזה יד קדמית,גב כתפיים,רגליים יד אחורית).
האמת שבדיוק באתי לשאול לגבי בנץ פרס שלילי, גם הנפצה?

חד משמעית.

שעושים בכייבל קרוס מלמעלה למטה זה תרגיל שעובד על החזה עליון ? זה שווה ערך לפרפר במכונה/דמבלים?

כן סוג של.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית