הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עריכה: חוות דעתכם על הטכניקה?

IdoCalisthenics

משתמש פעיל
545
78
נק' מוניטין:
87
545
78
היי, כותב ממשתמש של חבר.
אני מתאמן מתחיל, התכנית שלי היא SS.
לפני יומיים פרסמתי סרטון שלי כאן עושה את A שבה - סקוואט (עשיתי היי בר, בנצ' ודדליפט).
היום עשיתי את B, התרגיל היחידי שיכלתי ליישם את ההמלצות שלכם הוא סקוואט, בו עברתי לLOW BAR.
התחושה באמת הייתה נוחה יותר בשבילי, רק קצת פחד מזה שהראש מופנה מעט מטה.
הייתי שמח שתתנו חוות דעת כל הסקוואט העכשווי, צילמתי שתי זוויות. בנוסף, חוות דעת על הלחיצת כתפיים והמתח שאלו התרגילים הסוגרים בתכנית B.
ביום חמישי אעלה סרטון בו אני אנסה ליישם את מה שתגידו על הסקוואט שלי היום ועל הבנצ' והדדליפט.
תודה.

אתייחס למתח תרפה לגמרי את הרגליים אל תקשור אותם אחת עם השנייה כך שלא יהיה מומנטום מכיוונם
דבר שני שאתה עולה אז קין טוב יהיה לא לבא מכיוון של למשוך את עצמך עם הידיים אלא הידיים שם והגב פשוט מזיז את עצמו ללמעלה ושאתה עולה אז חזה בחוץ להגיע עם הגוף שהחזה ייגע במוט והגב פרוש לאחור ולא מתקפל לתוך עצמו בעלייה, כמו במכשיר של החתירות שאתה מושך עד הסוף והגב פרוש לאחור ולא מקופל בתוך עצמו, כך צריך להיראות הלמעלה של המתח, תנסה לעשות א שליליים ואז לרדת לאט עד שאתה קולט את הפאנץ אם אתה מסתבך
גב זה גם שריר שאוהב כח מתפרץ, בכל מקרה תעבור על הסרטון ופעם הבאה שאתה עושה מתח תנסה ליישם אותו ולראות מה קורה, בדיוק כמו התמונה בסרטון ככה אתה אמור להיראות שאתה בטופ של המתח

ף

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתייחס למתח תרפה לגמרי את הרגליים אל תקשור אותם אחת עם השנייה כך שלא יהיה מומנטום מכיוונם
דבר שני שאתה עולה אז קין טוב יהיה לא לבא מכיוון של למשוך את עצמך עם הידיים אלא הידיים שם והגב פשוט מזיז את עצמו ללמעלה ושאתה עולה אז חזה בחוץ להגיע עם הגוף שהחזה ייגע במוט והגב פרוש לאחור ולא מתקפל לתוך עצמו בעלייה, כמו במכשיר של החתירות שאתה מושך עד הסוף והגב פרוש לאחור ולא מקופל בתוך עצמו, כך צריך להיראות הלמעלה של המתח, תנסה לעשות א שליליים ואז לרדת לאט עד שאתה קולט את הפאנץ אם אתה מסתבך
גב זה גם שריר שאוהב כח מתפרץ, בכל מקרה תעבור על הסרטון ופעם הבאה שאתה עושה מתח תנסה ליישם אותו ולראות מה קורה, בדיוק כמו התמונה בסרטון ככה אתה אמור להיראות שאתה בטופ של המתח

לגבי הסקוואט לא בדיוק עשית שם לואו באר אבל נתן למומחים האחרים להפציץ אותך פה

אני חושב שהבנתי, אני אנסה ליישם את מה שכתבת ואת הסרטון של ג'ף שבוע הבא.
תודה רבה:)

אני חושב שהבנתי, אני אנסה ליישם את מה שכתבת ואת הסרטון של ג'ף שבוע הבא.
תודה רבה:)
אם יש לך מוט מתח בבית אז תנסה לתרגל את זה ע"י שליליים
כי לתרגל עלייה זה קשה במיוחד אם אף פעם לא.. אבל לרדת נכון ולאט אחרי שאתה כבר למעלה זה יותר פשוט
אגב זה יישמע מוזר אבל הבסיס למתח טוב זה החלק ההתחלתי שלו, איך שאתה עובר ממצב של dead hang להתחלת המתח, הפעלת הסקפולה משם המתח כבר נראה אחרת לגמרי
תסתכל בסרטון הזה להמחשה, אגב scapula pull pus זה אחד התרגילים הטובים שיש.

בהצלחה, לגבי בלואו בר, אל תקרוס למטה, זה לא וכמו היי באר אתה אמור לשבת לאחור ולא לשבת למטה זה קצת שונה ודורש תרגול וגם כדאי שם נעליים שטוחות ואם אני לא טועה אז צריך להחזיק את המוט קצר יותר למטה אבל חכה למישהו יותר משכיל ממני שיחווה את דעתו בנושא
לגבי הפרס, יש נקודות טובות ויש חלשות ואם אני לא טועה אתה נשען על הגב תחתון שם ומפעיל כוח מהרגליים שאז איבדת את כל האפקט של פרס
כאן שוב נכנס ג'ף לתמונה הוא מסביר את זה די יפה

תצלם את הסקוואט בזווית של 45 מעלות, לא ב90.
ממה שאני מצליח לראות, תפנה את אצבעות הרגליים החוצה 30 מעלות, ותחתוך חצי מהעומק. תשבור מקביל ותעלה חזרה.
עדיף גם שתעבוד לצד השני ולא עם הפנים למראה.

• פותח/ת השרשור
אם יש לך מוט מתח בבית אז תנסה לתרגל את זה ע"י שליליים
כי לתרגל עלייה זה קשה במיוחד אם אף פעם לא.. אבל לרדת נכון ולאט אחרי שאתה כבר למעלה זה יותר פשוט
אגב זה יישמע מוזר אבל הבסיס למתח טוב זה החלק ההתחלתי שלו, איך שאתה עובר ממצב של dead hang להתחלת המתח, הפעלת הסקפולה משם המתח כבר נראה אחרת לגמרי
תסתכל בסרטון הזה להמחשה, אגב scapula pull pus זה אחד התרגילים הטובים שיש.

בהצלחה, לגבי בלואו בר, אל תקרוס למטה, זה לא וכמו היי באר אתה אמור לשבת לאחור ולא לשבת למטה זה קצת שונה ודורש תרגול וגם כדאי שם נעליים שטוחות ואם אני לא טועה אז צריך להחזיק את המוט קצר יותר למטה אבל חכה למישהו יותר משכיל ממני שיחווה את דעתו בנושא
לגבי הפרס, יש נקודות טובות ויש חלשות ואם אני לא טועה אתה נשען על הגב תחתון שם ומפעיל כוח מהרגליים שאז איבדת את כל האפקט של פרס
כאן שוב נכנס ג'ף לתמונה הוא מסביר את זה די יפה

יש לי מתח בבית ואין לי בעיה לתרגל, השאלה היא האם זה יהרוס התאוששות?
לגבי הנעליים, הזמנתי ואנס (סוליה שטוחה), אמורות להגיע תוך יומיים שלוש.
אני מיד אראה גם את הלחיצת כתפיים ששלחת,
תודה.
תצלם את הסקוואט בזווית של 45 מעלות, לא ב90.
ממה שאני מצליח לראות, תפנה את אצבעות הרגליים החוצה 30 מעלות, ותחתוך חצי מהעומק. תשבור מקביל ותעלה חזרה.
עדיף גם שתעבוד לצד השני ולא עם הפנים למראה.

יש לך דוגמא לסרטון שצולם כמו שצריך? אני לא יודע כמה זה בדיוק 30 מעלות אבל מבין את הכיוון, לגבי רוחב הרגליים - צריך להיות כרוחב הכתפיים? גם בפרס? בדדליפט אני יודע שלא.
@reemar עוד משהו, באמת הרגשתי לחץ על הגב התחתון, יש בסרטון הסבר על זה?

יש לי מתח בבית ואין לי בעיה לתרגל, השאלה היא האם זה יהרוס התאוששות?
לגבי הנעליים, הזמנתי ואנס (סוליה שטוחה), אמורות להגיע תוך יומיים שלוש.
אני מיד אראה גם את הלחיצת כתפיים ששלחת,
תודה.
תעשה רק שליליים אם אתה מפחד לא מאמין שזה יהרוס לך התאוששות יותר מדי אתה עדיין בשלב של מתחיל ורחוק מפלטאו ואם אתה יכול לשפר טכניקה בבית במקום לשרוף על זה זמן בחדר כושר הרי זה מבורך

בסרטון הוא מסביר אבל אם אתה נשען לאחור עם הגב כדי שזה ייראה יותר כמו בנץ בשיפוע מאשר פרס זה קורה, זה בעיה של הרבה אנשים, לחלק מחוסר גמישות ולחלק מחוסר כיווץ בישבן ושמירה על מנח גב תקין שם, תעבור על הסרטון הוא באמת מסביר שם הכל

וכן לפי איך שעשית די הגיוני שזה מה שהרגשת שם

אין לי הרבה לומר, הכל נראה טוב, המשקל עדיין קל לך, כנראה יהיה יותר קל לכווץ עם משקל כבד יותר, לבנתיים הסקוואט יותר טוב, אבל עדיין מעט עמוק מידי, אולי טיפה פחות עומק, ברגע שאתה שובר מקביל תעלה.
אבל בגדול, זה נראה טוב.

אין לי הרבה לומר, הכל נראה טוב, המשקל עדיין קל לך, כנראה יהיה יותר קל לכווץ עם משקל כבד יותר, לבנתיים הסקוואט יותר טוב, אבל עדיין מעט עמוק מידי, אולי טיפה פחות עומק, ברגע שאתה שובר מקביל תעלה.
אבל בגדול, זה נראה טוב.
מה שהוא אמר

• פותח/ת השרשור
אבל בגדול, זה נראה טוב.

הסקוואט נראה LOW BAR?
@Whale

הזווית הראשונה היא ב90 מעלות אלייך. קח את הפלאפון טיפה ימינה שיהיה 45 מעלות, כך נוכל לראות את כפות הרגליים שהן אחד הדברים שנותנים יותר אינדיקציה על המצב.

• פותח/ת השרשור
הזווית הראשונה היא ב90 מעלות אלייך. קח את הפלאפון טיפה ימינה שיהיה 45 מעלות, כך נוכל לראות את כפות הרגליים שהן אחד הדברים שנותנים יותר אינדיקציה על המצב.

אין בעיה, לפעם הבאה
תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית