הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יכול להיות שזו הסיבה לקושי?

איתי יוסף

משתמש מתחיל
45
1
נק' מוניטין:
1
45
1
אני עושה fbw כך שבימיי ראשון וחמישי אני עושה בנץ פרס 5-8 חזרות, וביום שלישי ביניהם עושה פרפר בכבלים למספר חזרות גבוה.

ביום ראשון בבנץ פרס עשיתי 3x7 עם 50 קג.
ביום שלישי כשעשיתי את הפרפר בכבלים הגעתי לכשל.
והיום בבנץ פרס עם אותו משקל של יום ראשון ניסיתי לעשות שוב 3x7 ובסט האחרון נעצרתי בחזרה בחזרה השישית.

נראה לכם שזה בגלל שהגעתי לכשל בפרפר ביום שלישי?

• פותח/ת השרשור
אולי, אולי גם היית קצת עייף, אולי מלחיצת כתפיים של אימון אחרון, מי יודע
עדיף לא להגיע לכשל בשרירים גדולים גם אם זה תרגיל מבודד כמו פרפר?
להגיע לכשל רק בשרירים קטנים כמו ידיים?

לא יודע, שמעתי שזה טוב להגיע לכשל בתרגילים מבודדים.

ולשני שהגיב, לא צריך להסתלבט, באתי לקבל עזרה על מנת להשתפר כמה שיותר, אם אתה לא רוצה לעזור לי להשכיל אתה לא חייב.

באופן אישי אני לא חושב שכשל בפרפר ישפיע על בנץ׳ 48 שעות מאוחר יותר. פרפר לא שם הרבה עומס על הגוף..

לא צריך להסתלבט, באתי לקבל עזרה על מנת להשתפר כמה שיותר, אם אתה לא רוצה לעזור לי להשכיל אתה לא חייב.
אם לא תסתלבט איך תהנה בחיים?

אבל ברצינות לרגע,מה כשל יתרום לך?ובלי קשר למורכב או מבודד

לא צריך להסתלבט, באתי לקבל עזרה על מנת להשתפר כמה שיותר, אם אתה לא רוצה לעזור לי להשכיל אתה לא חייב.

המתאמן הספציפי הזה לא צריך להגיע לכשל כל הזמן או אפילו בכלל, שיבנה קצת ניסיון טכניקה וקשר מוח שריר יבנה את האינטנסיביות שלו בהדרגה ואז שיגיע לכשל (יש גם אחלה של סיכוי שהיה לך עוד חזרה אחת או 2 ואתה רק חושב שזה כשל)
אם רוצים למקסם עלייה במסת שריר הגעה לכשל בהחלט יכולה להיות יעילה

וכן יש מצב

• פותח/ת השרשור

כתבתי למעלה שאני לא יודע. קראתי שזה תורם להיפרטרופיה
המתאמן הספציפי הזה לא צריך להגיע לכשל כל הזמן או אפילו בכלל, שיבנה קצת ניסיון טכניקה וקשר מוח שריר יבנה את האינטנסיביות שלו בהדרגה ואז שיגיע לכשל (יש גם אחלה של סיכוי שהיה לך עוד חזרה אחת או 2 ואתה רק חושב שזה כשל)
אם רוצים למקסם עלייה במסת שריר הגעה לכשל בהחלט יכולה להיות יעילה

וכן יש מצב
אז עדיף לא להגיע לכשל בשום דבר? אולי חוץ מבטן

בתור מתאמן מתחיל תעבוד לכשל בכיף שלך כי עד שתבין איך באמת מרגיש כשל אמיתי יקח עוד הרבה זמן.

כתבתי למעלה שאני לא יודע. קראתי שזה תורם להיפרטרופיה

אז עדיף לא להגיע לכשל בשום דבר? אולי חוץ מבטן
חחחוו בהצלחה להגיע לכשל בבטן
אני אומר לך שתתרגל לאט לאט, להתאמן חזק יותר מאימון קודם, ו
בתור מתאמן מתחיל תעבוד לכשל בכיף שלך כי עד שתבין איך באמת מרגיש כשל אמיתי יקח עוד הרבה זמן.
מחזק את אור. זה נוגע למה שרשמתי פעם קודמת, אתה לא יודע באמת להעריך כמה נשאר לך ויכול להיות שמה שאתה חושב שזה כשל זהRPE7-8-9
ובהצלחה בלהגיע לכשל עם בטן

לא יודע
קראתי שכדאי להגיע לכשל בתרגילים מבודדים להבדיל מתרגילים מורכבים כמו בנץ ומתח שצריך לשאוף להעלות בעומסים

לדעתי, כל עוד זה לא פוגע לך בהתקדמות זה אפילו מבורך.
מכיוון שאתה מתחיל זה יכול להטעות, כי בהתחלה השרירים לא רגילים לגירויים ולעומסים.

תוכל לפרט? לא הבנתי.. כשל זה כשל

זה ממש לא נכון, יש פה המון מעבר לכשל פיזי ואתה תראה שיש המון משתנים לכשל.
בתור התחלה אין לך מושג אפילו איך מרגיש כשל אז בטח שלא תנסה לעצור לפניו כי אתה תאבד את החזרות האפקטיביות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית