הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שומן בטני

• פותח/ת השרשור Tommy.
  • פורסם בתאריך

Tommy.

משתמש מתחיל
14
1
נק' מוניטין:
1
14
1
אהלן חברים , אני כרגע במסה עובד עם תכנית FBW ויש לי שיפור מעולה בין אם בתוצאות או במשקלים , הבעיה שעם השיפור הכרס שלי ממש גודלת בעיקר הצדדים שלה וזה הורס את כל המראה , הסבר מישהו? האם לאחר החיטוב העניין ישתפר או שזה סוג של גנים כי צדדים תמיד היו לי פשוט לא בלטו כמו עכשיו

אהלן חברים , אני כרגע במסה עובד עם תכנית FBW ויש לי שיפור מעולה בין אם בתוצאות או במשקלים , הבעיה שעם השיפור הכרס שלי ממש גודלת בעיקר הצדדים שלה וזה הורס את כל המראה , הסבר מישהו? האם לאחר החיטוב העניין ישתפר או שזה סוג של גנים כי צדדים תמיד היו לי פשוט לא בלטו כמו עכשיו

אין הסבר, פיזור שומן בגוף זה עניין של גנטיקה ותו לא.

כנראה שעלית באחוז השומן. מן הסתם בחיטוב תוכל להוריד את אחוז השומן, אבל לא צריך בהכרח חיטוב לזה. אתה יכול גם במהלך המסה לעצור את העליה באחוז השומן ואפילו להוריד אותו. הכל עניין של מאזן קלורי וערכים.

• פותח/ת השרשור
כנראה שעלית באחוז השומן. מן הסתם בחיטוב תוכל להוריד את אחוז השומן, אבל לא צריך בהכרח חיטוב לזה. אתה יכול גם במהלך המסה לעצור את העליה באחוז השומן ואפילו להוריד אותו. הכל עניין של מאזן קלורי וערכים.
זתומרת להוריד מ3000 קלוריות ל2700 יעשה את ההבדל לטווח הרחוק?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית