הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בזיהוי וינסטרול

• פותח/ת השרשור markus
  • פורסם בתאריך

markus

משתמש מתחיל
27
0
נק' מוניטין:
0
27
0
שלום, איך אני יודע אם הוינסטרול שלי של חברת ביו בלאק הוא החומר האמיתי? הכנסתי את הברקוד לאתר של ביו בלאק והוא מראה תקין, זה 100 כדורים של 10 מ"ג, אני מסיים כרגע שבוע ראשון שלו במינון 50 מ"ג ליום עם טסט ואני עדיין לא מרגיש כלום ואני גם לא רואה תוצאות או שינוי בשום דבר, איך יודעים אם זה החומר האמיתי?
אשמח לעזרה בבקשה

שלום, איך אני יודע אם הוינסטרול שלי של חברת ביו בלאק הוא החומר האמיתי? הכנסתי את הברקוד לאתר של ביו בלאק והוא מראה תקין, זה 100 כדורים של 10 מ"ג, אני מסיים כרגע שבוע ראשון שלו במינון 50 מ"ג ליום עם טסט ואני עדיין לא מרגיש כלום ואני גם לא רואה תוצאות או שינוי בשום דבר, איך יודעים אם זה החומר האמיתי?
אשמח לעזרה בבקשה
ואם זה ביו בלאק אורגינל מה בדיוק מבטיח לך שזה חומר אותנטי ?!
עם כל הכבוד ביו בלאק הם עדיין לא פייזר ואפילו לא טבע..זו חברת ug אם לא שמת לב ולא מהמוכרות והידועות שיש.
לגבי הטסט..אם הוא ארוך הגיוני שעדיין אתה לא מרגיש אותו באימונים למרות שעליה באנרגיה..חרמנות ומשקל כן באה לידי ביטוי כעבור שבוע.
לגבי הויני...נראה כמו underdose במקרה הטוב

איך אני יכול לדעת בודאות אם זה underdose?
זה במקרה הטוב..חח
זה יכול להיות גם סתם אבקת וניל..
בשלב זה היית כבר אמור להרגיש אחרת לפחות ברמה המנטלית ..
תנסה עוד 3-4 ימים אם אין שינוי תלמד את השיעור ולהבא תבחר טוב יותר..
בלי קשר לחברה זו (אישית לא מכיר אותם)
לא כל מותג שיש לו קוד או מדבקה לבדיקת אותנטיות זה מוצר שמישהו בכלל מנסה לזייף..
בהרבה מקרים זה סתם גימיק שיווקי זול

איזה חברות נחשבות לטובות בסטרואידים? ורטקס? איזה עוד?
יש ברנדים ידועים שקיימים בשוק ומדוברים בכל העולם עוד מלפני שנולדת..אותם יש סיבה לא רעה לזייף...
מלבד זאת יש גם פה ושם חברות חדשות וטובות אך בגלל שמדובר בשוק מחתרתי לא כל מה שטוב היום היה בהכרח כזה לפני כן או יהיה בהכרח כזה גם בעתיד.
הפיתרון הוא להיות מעודכן וללמוד את העולם.
ולקבל חוות דעת מחברים שהם לא בעלי אינטרס (למשל כאלה שמתאמנים איתך)
אם אני רואה חומר שעובד על חבר שהוא לא דילר אז יהיה לי קל יותר לבחור בו גם אם אין לי יותר מידי מושג לגביו.

מחזק.
לגביי הקוד, אגיד לך מעבר. אתה יכול לקבל קופסה מקורית עם קוד מקורי אוטנתי והכל, אבל החומר שבפנים לא. בכל מקרה 50 מ״ג זו כמות שאתה צריך להרגיש משהו.

• פותח/ת השרשור
אוקיי, ואם למישהו מהפורום יש ניסיון אישי עם חברת ביו בלאק אז אשמח לשמוע
איזה חברה מנסיון אתה ממליץ לי לנסות את הוינסטרול שלהם?

אוקיי, ואם למישהו מהפורום יש ניסיון אישי עם חברת ביו בלאק אז אשמח לשמוע
איזה חברה מנסיון אתה ממליץ לי לנסות את הוינסטרול שלהם?

יש לי ויני של מגנום. קוד אימות באתר עבר בהצלחה, אבל זה לא אומר הרבה. ברגע שאריץ את החומר אדע אם הוא אוטנתי או לא.
אני התלבטתי אם להביא מגנום או אנימל פארם. לגביי החברה השנייה כמעט ולא היו ביקורות ומגנום היא חברה מוכרת, אז העדפתי ללכת על המוכר. זה לא אומר כלום תכלס, כמו שכתבתי רק ברגע שאנסה אדע.

• פותח/ת השרשור
גם הקוד אימות שלי עבר בהצלחה באתר bio black
אתה מרגיש את הויני? ואם כן מה אתה מרגיש בדיוק ?

גם הקוד אימות שלי עבר בהצלחה באתר bio black
אתה מרגיש את הויני? ואם כן מה אתה מרגיש בדיוק ?
הוא בניגוד אליך שאל פה בפורום לפני שקנה..ולא שכולם פה צדיקים אבל אם אתה חכם אתה תדע לסנן את המידע הרלוונטי ולהתעלם ממה שלא.
בכל מקרה תמשיך עוד כמה ימים לפני שאתה זורק.
סתם מסקרן אותי...
מה הוביל אותך לקנות את הביו בלאק האלה?

• פותח/ת השרשור
אף פעם לא ניסיתי וינסטרול, ואני סקרן לנסות, זה דילר חדש והוא הציע את החברה ביו בלאק, אני לא מכיר את החברנ

ויני זה חומר חזק
על 50mg/d למשך שבוע היית אמור להרגיש אחרת!

אבל כדי להסיר כל צל של ספק תמשיך עוד 3-4 ימים.
לאחר מכן תלך לדילר ותבקש הסברים...
אם הוא גבר הוא יפצה אותך..אם לא, בטח יגיד לך שאתה לא יודע להתאמן ולאכול וכאלה..חח

• פותח/ת השרשור
הדילר אמר לי: "רק לפני שתרצה עוד מהויני קודם תגיד לי בכלל אם אהבת את החומר"
, לא מחשיד מה שאמר?

הדילר אמר לי: "רק לפני שתרצה עוד מהויני קודם תגיד לי בכלל אם אהבת את החומר"
, לא מחשיד מה שאמר?
אם זה היה בתגובה לזה שאמרת לו שהחומר לא עובד אז כן

סתם בשביל שתדע.במקרים מסויימים הם בעצמם לא ממש יודעים אם מה שיש להם ביד עובד או לא.

• פותח/ת השרשור
הוא אמר לי את זה בתגובה לזה שאמרתי לו שאני אקנה ממנו עוד חודש הבא מהוינסטרול, אז אמר לי קודם תראה בכלל שאהבת את החומר, לא מחשיד?

הוא אמר לי את זה בתגובה לזה שאמרתי לו שאני אקנה ממנו עוד חודש הבא מהוינסטרול, אז אמר לי קודם תראה בכלל שאהבת את החומר, לא מחשיד?
אם היית קורא את התגובה שלי מקודם היית צריך להבין..אבל להגיד יותר מזה זה להאכיל אותך עם כפית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית