הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בזיהוי וינסטרול

• פותח/ת השרשור markus
  • פורסם בתאריך

markus

משתמש מתחיל
27
0
נק' מוניטין:
0
27
0
שלום, איך אני יודע אם הוינסטרול שלי של חברת ביו בלאק הוא החומר האמיתי? הכנסתי את הברקוד לאתר של ביו בלאק והוא מראה תקין, זה 100 כדורים של 10 מ"ג, אני מסיים כרגע שבוע ראשון שלו במינון 50 מ"ג ליום עם טסט ואני עדיין לא מרגיש כלום ואני גם לא רואה תוצאות או שינוי בשום דבר, איך יודעים אם זה החומר האמיתי?
אשמח לעזרה בבקשה

אולי אתה טרול, סתום תפה ודבר יפה
החבר שלך שהוא לקח טסט וויני אלפאפארם
מה הוא אמר לך שהוא הרגיש? שאתה לא הרגשת?
מה הרגשת מהטסט? סייקל ראשון שלך? באיזה מינונים הטסט אנטט שאתה עובד איתו?
כמה זמן אתה בתוך הסייקל?

• פותח/ת השרשור
סייקל 5 שלי בכללי, חזרתי רק בחצי שנה האחרונה, טסט אינטייט 500 מג בשבוע, אני כרגע אחרי ניסיון שני של וינסטרול, ראה תגובות שלי פה

סייקל 5 שלי בכללי, חזרתי רק בחצי שנה האחרונה, טסט אינטייט 500 מג בשבוע, אני כרגע אחרי ניסיון שני של וינסטרול, ראה תגובות שלי פה
כמה זמן אתה בתוך הסייקל עם הטסט? סייקל חמישי של טסט סולו עם ויני? אחרי כמה זמן התחלת לצרף את הויני בנוסף לטסט? כמה זמן חיכית מאז הסייקל הקודם?

אז אם במשך 4 סייקלים הרגשת את החומרים, למה אתה חושב שאתה לא רגיש לויני? לא מצליח לרדת לסוף דעתך.

• פותח/ת השרשור
אני שבועיים בסייקל, וינסטרול לקחתי 10 ימים ללא שינוי של ביו בלאק, החלפתי מחבר לוינסטרול של אלפא פארמה שאני יומיים עליו וגם לא מרגיש אותו, אני כבר 5 שנים מהסייקל האחרון שלי
אז אם במשך 4 סייקלים הרגשת את החומרים, למה אתה חושב שאתה לא רגיש לויני? לא מצליח לרדת לסוף דעתך.

אף פעם לא לקחתי וינסטרול, לקחתי חומרים אחרים ,וינסטרול אף פעם לא לקחתי

25% שומן 90 ק"ג
סתם מעלון פרסום כלשהו לוויני:

In other words, if you are at 10% body fat and are looking to hone that down to say, 8%, Winstrol will get you there. It will cut you up like a diamond and those striations will really pop.

But if you are at 15 to 20% to begin with, you are only risking the side effects. You probably won’t even notice the effects of the drug.

ואתה בכלל 25 אחוז לדבריך., אגב מה הגובה שלך?

ויש לך AI בזמן הסייקל? כי כנראה תצטרך

לא צריך ai כי החומר לא ארומטי בכלל, אני 1.75

25% שומן, סייקל חמישי, אני לא בא לרדת עליך אחי ואני לא מכיר אותך ולא יודע מה ההסטוריה שלך, אבל למה לכל הרוחות אתה עושה את זה? אנשים נדפקו עד כדי כך שהם שכחו את הבייסיקס לירידה בא״ש: תזונה ואירובי.

ותעיף את הוינסטרול.

25% שומן, סייקל חמישי, אני לא בא לרדת עליך אחי ואני לא מכיר אותך ולא יודע מה ההסטוריה שלך, אבל למה לכל הרוחות אתה עושה את זה? אנשים נדפקו עד כדי כך שהם שכחו את הבייסיקס לירידה בא״ש: תזונה ואירובי.

ותעיף את הוינסטרול.
תזונה והרמת משקולות יוריד אותך במשקל יותר מהר מתזונה ואירובי

זה מבוסס מחקר, לאירובי יתרונות משלו אבל מבחינת המדע והורדת משקל..

תזונה והרמת משקולות יוריד אותך במשקל יותר מהר מתזונה ואירובי

זה מבוסס מחקר, לאירובי יתרונות משלו אבל מבחינת המדע והורדת משקל..

מה?
אתה מרגיש טוב? אירובי כלי הרבה יותר אפקטיבי לשריפת שומן לעומת הרמת משקולות, בטח ובטח שלטווח הקצר.
מציע לך לראות כמה קלוריות אתה שורף ב 1RM שאתה עושה עם 200 קילו. מבטיח לך ש10 דקות הליכה שורף משמעותית יותר. אם אתה רוצה שאביא סימוכין (למרות שכל בר דעת יודע את זה), אני אביא לך.

מה?
אתה מרגיש טוב? אירובי כלי הרבה יותר אפקטיבי לשריפת שומן לעומת הרמת משקולות, בטח ובטח שלטווח הקצר.
מציע לך לראות כמה קלוריות אתה שורף ב 1RM שאתה עושה עם 200 קילו. מבטיח לך ש10 דקות הליכה שורף משמעותית יותר. אם אתה רוצה שאביא סימוכין (למרות שכל בר דעת יודע את זה), אני אביא לך.
הקלוריות שאתה שורף בזמן ה1RM ובשאר האימון יכולות להיות פחות מאשר אותו זמן של קרדיו ולא בהכרח..

אך לטווח הרחוק ומה שנדרש מהגוף כדי להתאושש מהאימון ולבנות את השריר מחדש יותר חזק ויותר טוב יידרשו יותר קלוריות כך שבפועל הרמת משקולות תספק יותר תוצאות מהפן הזה

לא מאמין, בר דעת, סימוכין?

קח גוגל אחי לפני שאתה קופץ בראש וקובע עובדות, תקרא

weight lifting vs cardio for losing weight - Google zoeken
מה?
@kotzer אני קורא אותך לדגל להכריע בסוגיה

הקלוריות שאתה שורף בזמן ה1RM ובשאר האימון יכולות להיות פחות מאשר אותו זמן של קרדיו ולא בהכרח..

אך לטווח הרחוק ומה שנדרש מהגוף כדי להתאושש מהאימון ולבנות את השריר מחדש יותר חזק ויותר טוב יידרשו יותר קלוריות כך שבפועל הרמת משקולות תספק יותר תוצאות מהפן הזה

כתבתי בטווח הקצר.
בטח שכעבור 10 שנים עדיף להיות עם יותר מסת שריר וכתוצאה להגדיל את ה NEAT שלך, אבל לטווח הקצר אירובי הרבה יותר טוב לירידה במשקל.
בוא אסכם לך את זה בבדידים שתבין. ירידה במשקל = גרעון קלורי. אם אתה עושה שעה אימון משקולות ושורף איקס קלוריות ובשעה אירובי (נניח אליפטיקל) אתה תשרוף בקלות פי 2-3 מהאימון משקולות, אתה תהיה בגרעון קלורי גדול יותר (במידה והתזונה זהה לחלוטין) מה שאומר שהאדם שעשה אימון אירובי שעה ירד מהר יותר במשקל.

תגיד אתה הבנת מילה בכלל מהמאמר שהבאת? טרחת לקרוא אותו בכלל? זה לא מחזק שום טענה שלך. כתוב שם שאימון משקולות עדיף לבניית מסת שריר. ואם אתה כזה גאון מה אתה צריך את קוצר?
אמאלה אתה פשוט 🤡

Calories burned lifting weights vs. cardio: Which is better?
https://journals.physiology.org/doi/full/10.1152/japplphysiol.01370.2011
Cardio vs. Weights: Which Is Better for Your Fitness Goals?

נערך לאחרונה:

אימוני משקולות ואירובי שורפים כמו קלוריות דומה פר אותו זמן עבודה, כמובן זה ממוצע ומאוד תלוי איזה אירובי אתה עושה ואיזה אימון משקולות אתה עושה.
ככה או ככה שניהם יעילים בהגדלת הצריכה הקלורית, זה לא באמת משנה מה מהם אתה עושה כל עוד אתה עושה משהו, ואימוני משקולות ייתנו תוספת של מסת שריר.
לירידה בשומן כל מה שיכניס אותך לגירעון קלורי עובד

אימוני משקולות ואירובי שורפים כמו קלוריות דומה פר אותו זמן עבודה, כמובן זה ממוצע ומאוד תלוי איזה אירובי אתה עושה ואיזה אימון משקולות אתה עושה.
ככה או ככה שניהם יעילים בהגדלת הצריכה הקלורית, זה לא באמת משנה מה מהם אתה עושה כל עוד אתה עושה משהו, ואימוני משקולות ייתנו תוספת של מסת שריר.
לירידה בשומן כל מה שיכניס אותך לגירעון קלורי עובד

על סמך מה אתה אומר שאימון משקולות ואימון אירובי שורף אותו מספר קלוריות?
אימון של שעה כולל איתו לא מעט זמני מנוחה בעוד שאירובי זה נטו שעה, לא מצאתי שום מחקר שתומך במה שאמרת.

על סמך מה אתה אומר שאימון משקולות ואימון אירובי שורף אותו מספר קלוריות?
אימון של שעה כולל איתו לא מעט זמני מנוחה בעוד שאירובי זה נטו שעה, לא מצאתי שום מחקר שתומך במה שאמרת.
אני צריך לחפש את המקור, אבל בכמה מקומות אמינים כבר נתקלתי שבממוצע הם די דומים.
ומדובר על אימון משקולות סטנדרטי, לא בהכרח פאוורליפטינג שאתה יכול לבלות אפילו רבע שעה מנוחה בין סט לסט, אלא אימון רגיל עם 1-3 דקות מנוחה בין סטים

אני צריך לחפש את המקור, אבל בכמה מקומות אמינים כבר נתקלתי שבממוצע הם די דומים.
ומדובר על אימון משקולות סטנדרטי, לא בהכרח פאוורליפטינג שאתה יכול לבלות אפילו רבע שעה מנוחה בין סט לסט, אלא אימון רגיל עם 1-3 דקות מנוחה בין סטים

אני אשמח שתפרסם.
באחד משלוש הלינקים שפרסמתי למעלה יש מחקר שנעשה ב 2012 ומצא מסקנות שונות.
יש לציין שהאנשים היו בעלי משקל עודף.
גם בשאר המאמרים נכתב אחרת ממה שאתה טוען.

אם הנתון שקראת בזמנו הגיע משעון דופק או משהו בסגנון כבר הוכח שהם יכולים לסטות ולא מעט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית